Welkom op Star Wars Awakens; de Star Wars community van de Benelux.

Wil jij niks van Star Wars missen en op de hoogte blijven van onze exclusieve Star Wars acties? Volg ons dan op Facebook! Met ruim achtduizend volgers zijn wij de grootste onofficiële Star Wars website in de Benelux.

Sinds Disney’s overname van Lucasfilm in 2012 is Star Wars weer actueel. Na het bouwen van de website heb ik de zeer welkome en tevens zeer nodige (!) hulp aangeboden gekregen met het onderhouden hiervan. Zonder hen had Star Wars Awakens absoluut geen kans om te bestaan!

Inmiddels is Star Wars Awakens uitgegroeid tot de grootste Star Wars website van de Benelux. Via onze Facebookpagina blijven onze volgers op de hoogte van onze diverse artikelen: o.a. de grootste collectie van exclusieve en zelf afgenomen Star Wars interviews wereldwijd (!), vele diverse artikelen, recensies van de boeken/films/games/producten, traileranalyses, een forum en natuurlijk het laatste nieuws.

Sinds eind 2016 hebben wij er een zustersite bij waarop al onze eerdergenoemde exclusieve interviews met cast én crew worden geëtaleerd: Star Wars Interviews. Alle interviews zijn afgenomen door onze eigen Dennis, die maar liefst meer dan 160 unieke interviews op zijn naam heeft staan.

Het is een bijzondere tijd om Star Wars fan te zijn en deze renaissance van een franchise – die na jaren nu eindelijk weer trending is – mee te maken. Star Wars ontwaakt, ook in Nederland en België. Welkom op Star Wars Awakens. And ofcourse, May the Force be with you. Always.

Ramon

Ramon

Oprichter & Hoofdredacteur

Roel

Boekrecensent & Redacteur

Wesley

Stripboekrecensent & Redacteur

Calvin

Gamerecensent & Redacteur

Dennis

Interviewer, Boek- & spelrecensent, Columnist, Redacteur