Vanmiddag is op Star Wars Celebration in Orlando een Star Wars Rebels trailer onthuld, gepaard met het feit dat vierde seizoen van de populaire animatieserie tevens de allerlaatste in de serie zal zijn.

Star Wars Rebels, een serie waarin de Rebellengroep bestaande uit piloot Hera, Jedi Kanan en Ezra, Zeb, Sabine en deugniet-droid Chopper de hoofdrol vertolken komt helaas voor liefhebbers dus langzamerhand aan zijn eind. Of mede-bedenker Dave Filoni, inmiddels Head of Animation bij Lucasfilm, inmiddels bezig is aan een nieuwe serie is onbekend. Zoals gezegd is er vandaag een Star Wars Rebels trailer voor het vierde seizoen uitgebracht die wij jullie uiteraard niet kunnen (en willen) onthouden, bekijk hem hieronder!

In de trailer horen we Hera al snel vertellen over wat het team door de jaren heen heeft moeten doorstaan. De trailer heeft een soort ‘one last mission’ vibe die lastig te omschrijven is. Het heeft wellicht te maken met de uitspraak van Hera:

We fought for each other. We fought for those who could not. But we never imagined it would end… like this.

Vlak daarna zegt Sabine “As long as we’re together, we’ve got a chance.” Zeb vervolgt met “At least we’ll go down fighting!”, waarna Kanan afsluit met “All paths are coming together now”. Noemenswaardig is dat óók in deze trailer, na de teaser die we gisteren hebben gezien van The Last Jedi, evenwicht en balans als belangrijke thema’s worden aangevoerd.

We are the balance, Ezra. We were meant to be Jedi so that we could be here now.

Het slotseizoen van Star Wars Rebels verschijnt eind dit jaar op televisie, in ieder geval in de VS.

Over de auteur

Oprichter & Hoofdredacteur

Oprichter van Star Wars Awakens. Psycholoog. Gamer. Speelt graag X-Wing (is er nog niet zo goed in) en houdt van pesto.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.