Enige tijd geleden kon je hier het exclusieve interview lezen dat onze zustersite StarWarsInterviews.com had met Martin Rezard. Als lid van de ‘creature department’ was hij onder andere verantwoordelijk voor het maken en ontwerpen van personages als Nien Nunb en Admiral Raddus. Naast Star Wars is Martin Rezard ook bekend van zijn creaties uit Game of Thrones; zo was hij bijvoorbeeld betrokken bij de White Walkers!

Vandaag kregen we bericht dat hij op donderdag 5 oktober aanwezig zal zijn in Eindhoven op Playgrounds; een 2-daags evenement dat in het teken staat van innoverende grafische en audiovisuele vormgeving. Op dit evenement (waar in het verleden Star Wars grootheden als Phil Tippett en Neal Scanlan aanwezig waren) zal hij een lezing en een sculptuur demonstratie geven.

Meer informatie over het bijwonen van dit evenement vind je op de site van Playgrounds.

Met dank aan Leon van de organisatie van het evenement voor de tip!

Over de auteur

Interviewer & Redacteur

OT purist en fan sinds 1983. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.