Het was een van de grootste en duurste LEGO sets ooit: de Ultimate Collector Series Millennium Falcon uit 2007. Degenen die hem destijds voor de adviesprijs van € 500 hebben aangeschaft hebben een ‘koopje’, want tegenwoordig wisselt deze set voor minimaal € 2500 van eigenaar. Zelden was er zo’n gewilde (Star Wars) LEGO set, zelden was er zoveel roep om een re-release!

Al diverse jaren gaan er geruchten dat er een nieuwe uitgave komt, en dit jaar lijkt alles er op te wijzen dat het nu écht gaat gebeuren. Diverse insiders zeiden het al, en vanavond kwam er van een zeer betrouwbare bron het nieuws dat in Oktober er eindelijk een nieuwe Millennium Falcon gaat komen. De prijs? Schrik niet: $ 600. De figuren? Hoth Leia, Han, Chewbacca, C-3PO, Finn, Rey, BB8, Han (The Force Awakens) en een mynock.

Meer informatie is er -nog- niet, maar zoals altijd zullen we deze melden zodra we deze binnen krijgen!

Over de auteur

Interviewer & Redacteur

OT purist en fan sinds 1983. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.