Geweldig nieuws voor de Star Wars fans die aanstaand weekend naar Dutch Comic Con in de Jaarbeurs van Utrecht gaan: zojuist is niemand minder dan JOONAS SUOTAMO als gast voor dit evenement aangekondigd!

Suotamo is bij de fans beter bekend als Chewbacca; hij heeft de rol die jarenlang werd vertolkt door Peter Mayhew overgenomen. In The Force Awakens en The Last Jedi waren beide heren als de bekendste Wookiee te zien maar vanaf Solo: A Star Wars Story is het enkel de boomlange uit Finland afkomstige ex-basketballer die de rol speelt.

Verder zal zoals eerder gemeld ook StarWarsAwakens op deze conventie aanwezig zijn met een eigen stand! Hierover lees je later deze week meer!

Peter Mayhew (links) en Joonas Suotamo (rechts): de twee Chewbaccas!

 

 

Over de auteur

Interviewer, Boek- & spelrecensent, Columnist, Redacteur

Fan sinds 1983. George Lucas canon (OT, PT, Droids, Ewoks, Legends) aanhanger. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.