Als onderdeel van Lucasfilm’s jaarlijkse Force for Change voor goede doelen, geeft Warwick Davis ons een spoilervrije rondleiding van de set van de aankomende Han Solo film. Er lekt “per ongeluk” echter toch wat informatie uit! Allereerst natuurlijk het feit dat Davis überhaupt op de set aanwezig is. Hij zal, net als in alle andere recente Star Wars-films, een kleine rol spelen. Maar regisseurs Philip Lord en Chris Miller geven ons ook een blik op de eerste Han Solo alien. Het ziet er naar uit dat hun film weer genoeg rare creaturen zal inwijden in het Galaxy Far Far Away.

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Over de auteur

Stripboekrecensent & Redacteur

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens een artikel over Star Wars comics post op je favoriete website!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.