Over 1 jaar en 6 dagen zal hij te zien zijn: de Han Solo film! De opnames van deze film zijn nog in volle gang en (net als bij The Force Awakens) is het website TMZ gelukt om de hand te leggen op enkele behind-the-scenes foto’s!

Hierboven is er een voertuig te zien dat herinneringen oproept aan de Batmobile uit de jaren ’60 TV serie; op onderstaande foto zien we Alden Ehrenreich die de rol van Solo zal vertolken.

Wil je meer foto’s zien? De complete fotogalerij staat hier op de site van TMZ!

De voorlopig ongetitelde Han Solo film staat gepland voor een release op 25 mei 2018. De film zal geschreven worden door Lawrence en Jon Kasdan, en geregisseerd door het duo Phil Lord en Chris Miller. Het zal het debuut zijn van Alden Ehrenreich als de iconische smokkelaar Han Solo. Ook Donald Glover, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Michael K. Williams en Joonas Suotamo zullen in de film te bewonderen zijn.

Over de auteur

Interviewer & Redacteur

OT purist en fan sinds 1983. Oprichter van StarWarsInterviews.com waarvoor hij 160+ cast en crewleden interviewde. Geboren toen de opnames van A New Hope van start gingen. Voormalig assistent van Anthony Daniels. Verzamelaar van Star Wars boeken, Star Wars LEGO (OT) en Imperial Assault. Vader van 2 Padawans.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.