Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
the Prosheshy

George Lucas Museum of Narrative Art (2020)

Recommended Posts

George Lucas  heeft een locatie voor zijn geplande museum van Narrative Art gevonden. De keuze was tussen San Fransisco (waar ook het kantoor van Lucasfilm gevestigd is) en Los Angeles. Ten zuiden van L.A. (in het Exhibition park) gaat het museum nu komen. Met vele persoonlijke Star Wars memorabilia, vintage foto's, en een grote selectie kunstwerken (ik denk aan bv. Ralph McQuarie). 

De opening van het 1 miljard kostende museum staat gepland op 4 mei 2020. In het jaar dat (de tot nu toe) laatste geplande Star Wars film zal uitkomen.

De burgemeester van Los Angeles; Eric Garcetti zei tegen de Hollywood Reporter:  Do or do not-there is no try; today we did (quoting een bekende uit de Star Wars films).

Overigens gaf Garcetti aan dat het museum geen Star Wars museum zal zijn maar echt een museum van Narrative Art (waar Star Wars een aanzienlijk onderdeel van zal vormen lijkt mij). 

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/george-lucas-selects-los-angeles-1-billion-museum-963313

Hierbij wat concept tekeningen van het museum:  

lmna-la-02-h_2016.jpg

 

lmna-la-01-h_2016.jpg

 

Edited by the Prosheshy
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×