Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

DeGrijzeDuif

TV kantine: Sterren oorlog

Recommended Posts

Ah kom op, ongezout,  gooi het erin!

Ik trap af, al heb ik maar flarden gezien: het toverde een lach op mn gezicht. Meer kan een mens toch niet wensen? ;-)

Edited by DeGrijzeDuif

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 uur geleden zei DeGrijzeDuif:

Ah kom op, ongezout,  gooi het erin!

Beschamend slecht. Waarom Irene Moors al jaren BNers persifleert is een raadsel; ze kan niet acteren en heeft er totaal geen talent voor. Vergelijk haar eens met de acteurs van Koefnoen en je snapt wat ik bedoel.

De sketches van de TV Kantine vind ook gewoonweg niet grappig. Als je iets persifleert of de draak wil steken met iets doe het dan met goede acteurs, de scherpte van Koefnoen, het taalkundig doordachte van een Weird Al Yankovic of het gewoonweg grove van een Triumph.

(en met bovenstaand houd i me nog in)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb nul interesse voor 99% van Bekend Nederland, dus TV Kantine zou sws nooit mijn programma zijn. Maar deze aflevering was de eerste keer dat ik een persiflage zag van iemand die ik wèl ken (Lubach). Maakte het niet grappiger, en het is pijnlijk ver verwijderd van hoe die man echt praat.

Dan het SW-aspect vd aflevering.. niveautje Big Bang Theory. Zal zeker niks doen om mensen te overtuigen dat SW niet alleen voor nerds is. Onze vrienden van de Dutch Garrison kregen ook weinig leuks te doen. Maar waarschijnlijk hebben ze hiermee een redelijke donatie voor een goed doel bemachtigd, dat is dan wel weer top natuurlijk.

Ook ik heb me nu ingehouden :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha mooie reacties. :-) 

Wat ik zei, ik heb flarden gezien, maar nu ga ik m zeker nog kijken.

Zelf kijk ik eigenlijk nauwelijks tv, en als ik dan al kies te kijken, dan is dat erg selectief. Dit zag ik dus voorbij schieten, en omdat het in Star wars thema is, prikkelt het. Ik besef me dat het die twee zijn, dus kan het alleen maar meevallen... :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×