Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Crovax

Crovax

Recommended Posts

28 jaar, sinds kind gegrepen door Star Wars toen ik als 5 jarige de OT bij m'n tante op VHS zag. Ik heb een tijd Transformers verzameld maar sinds Hot Toys is begonnen met 12 inch figuren van Hot Toys ben ik alle Transformers gaan vekopen. Ik verzamel nu Hot Toys/Sideshow 12 inch figuren, Hasbro schepen en props/replica's. Daarnaast heb ik een kast vol Star Wars boeken. Het is dat ik een hekel heb aan tattoo's, anders had ik ook een Star Wars tattoo gehad.  Probleem is wel dat die schepen en 12 inch figuren meer ruimte innemen dan Transformers dus ik heb een grotere mancave nodig. First world problems...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hebt een eigen discussie, haha. Ben benieuwd waar dit naar toe gaat. Wees blij dat je nog een mancave hebt. Ik heb een vitrinekast en nachtkasten met mijn comics erin. :DMijn mancave is veranderd in een kinderkamer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Crovax, van harte welkom op het forum! Veel plezier hier :)

Welke Hot Toys figuren heb je al? Dat zijn toch die dure poppen? Wat zien die er gaaf uit hè! En wat voor props/replica's moet ik aan denken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×