Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Re-M-oN

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Re-M-oN

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ga pas zondag omdat we met een groep van 26 die hard fans gaan Enne idd, na woensdag sluit ik mijzelf op en kom er zondag pas weer uit als we naar de film gaan. Ik check niks meer online anders is straks alles al bekend!! En ook nog ff die 3D bril scoren. Zijn rond 6 nov te koop bij Pathe. Je kan ze alleen los kopen, dus niet inclusief bij een filmkaartje.
 2. Echt balen man!!! Maar ja, tegen de macht van Disney kan niemand op!! Heb net kaartjes voor de reguliere voorstelling gekocht. Ipv midden in de nacht, nu gewoon op een zondagmiddag.
 3. Ik houd het zowat elke dag bij, maar weet iemand al of er een nachtpremière komt??? Inmiddels is het nog maar 5 a 6 weken tot de release datum en er is nog steeds niets bekend. Zou het echt jammer vinden als het uiteindelijk niet gaat gebeuren!!
×