Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Marko last won the day on September 20

Marko had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

4 Followers

About Marko

 • Rank
  Grandmaster

Recent Profile Visitors

1,906 profile views
 1. Marko

  Palpatine ....

  dat kan natuurlijk> Ik zie alleen niet zo snel een legends film dan wel tv serie starten...wie weet wat de toekomst brengt? Star wars en zijn als peper en zout. Lucas was teleurgesteld in Marquand, Kurtz was teleurgesteld in Lucas, vervolgens waren de fans teleurgesteld in Lucas en is Lucas weer teleurgesteld in Disney. Mischien heeft hij het bonnetje nog :) maar serieus ik wil wel even lezen waar hij met name over teleurgesteld is
 2. Marko

  Palpatine ....

  Irrelevant.... non canon🤣🤣🤣🤣
 3. Marko

  Palpatine ....

  Ik vraag me ook af of ie echt dood is sinds return of the jedi, die mysterieuze blauwe wolk die omhoog steeg. Toen een paar jaar terug Maul bleek te leven na in een soortelijke put gevallen te zijn en na bovendien gehalveerd te zijn, wisten we dat in deze canon alles mogelijk is. Toch denk ik tegelijkertijd ook dat ze zo ver niet gaan en we te maken krijgen met een soort sith-ghost. Een niet levende entiteit in ieder geval (zou die blauwe wolk verklaren). Dat Rey een kloon is vermoed ik ook steeds sterker, in feite is Anakin ook een cloon, door middel van een onbevlekte bezwangering door Palpatine.
 4. Marko

  Palpatine ....

  Nou zeg.... laat ik hier toevallig een prachtig warm, doch ietwat vochtig, plekje voor weten.
 5. Marko

  Palpatine ....

  Nou nog drie maanden te gaan en dus de hoogste tijd om het, wat ik de afgelopen maanden omdoopte tot kijk-eens-wat-ik-heb forum weer een impuls te geven teneinde weer echte leuke gesprekken op gang te krijgen. Wat denken jullie. Hoe gaat Sidious op het toneel verschijnen en wat is er gebeurd na ROTJ? Bovenstaand drie jaar oude bericht, lijkt toch weer snel actueel te gaan worden
 6. Marko

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Super om te zien EJ , we zijn een keer geweest, maar vanuit de stad achter de duinen is het helaas echt een te grote reis voor wat er geboden word bijna 3uur. Geen misverstand, het is een enorm gezellige kleine con en ik bevestig alle plus punten die je noemt, het is puur de reisafstand. Dat wellicht in combinatie met dat ik niets met handtekeningen doe. Ik hoop dat de echo base con in Utrecht, december, zich kan ontwikkelen naar een Nederlands alternatief voor PotF . Met grote cons heb ik t sowieso helemaal gehad!! Hoe dan ook de foto's roepen goede herinneringen op aan een erg leuke con destijds.
 7. Marko

  Speculaasjes

  Jawel. Ik werd toevallig gevraagd over wat dat is die lowlands cantina etc etc. Die mensen die niets met star wars hebben. En het ook niet begrijpen. Maar inderdaad vreemd want het is een besloten groep. Ik kom negatief over is niet mijn bedoeling, zou het ook niet weten hoe je mensen naar het forum krijgt. Er op wijzen wellicht.
 8. Marko

  Speculaasjes

  Zit ik op de fiets zie ik ineens weer licht branden in mijn favorite cafe.... Hell Yeah. Maar dat is niet alleen voor oudere fans hoor, ook jongere fans zijn gek op de OT. De fan-community kritiek dat JJ te veel zou recyclen steekt nogal schril af tegenover die over wat RJ meende neer te moeten zetten. Ik bedoel, je gaat toch naar een Star Wars (saga) film. Dan wil ik ook star wars elementen en dat is dan hoe dan ook wel eens eerder gedaan. Je komt toch ook bedrogen uit als je naar een 007 film gaat en het blijkt ineens over een man met een stok te gaan die te stijde trekt tegen een kudde losgelsagen waterbuffels in Mozambique. Laat de komende jaren vooral nieuwe verhalen neergezet worden, ik sta er om te springen. RJ en B&W gaan een serie films maken met een totaal originele invalshoek in het SW universum. Heel prettig Al ben ik geloof ik de enige ter wereld die niet erg warm loopt voor Mandalorian. De getoonde beelden zijn prachtig, maar ik wil toch echt een inhoudelijk sterk verhaal zeker bij een tien uur durende serie en daar zie ik nog niet veel 'bewijs' voor. Inhoudelijk vond ik de trailer verder wel heel goed, subtiel ook. Lando in beeld, kort maar krachtig. Planeten. Jakku, Tatooine weer een andere zanderig planeetje. Genoeg te speculeren. Die move van Rey zal wel een misleiding blijken te zijn, net als de lach van Sidious, ik verwacht hem niet te zien, wellicht alleen als een holocron. Verder probeer ik niet al te veel te verwachten, omdat dat nu juist is wat TLJ in de eerste plaats tegen deed vallen, mijn eigen verwachting (overigens kwam daarna een diepere analyse en ben ik er van overtuigd dat het gewoon een matige star wars film is) Tja, dat, zolang dat niet besloten is, doe ik er daar niet aan mee en sluit ik liever aan in 'the real cantina' waar je met gesloten deuren bij een haardvuur over Star Wars kunt keuvelen. Ik geloof er niets van dat Fora niet floreren, getuige bijvoorbeeld Reddit. Overigens is het qua drukte en niveua op LLC ook niet echt top.
 9. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  neeeeee, dat meen je niet *cynical mode off* >he Its me your talking to, that SWA Grandmaster
 10. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Star wars Collecting--de nieuwe naam van het forum (het enige onderdeel dat nog leeft) Maar dit is dan wel weer een hele gave aanwinst!! Ben heel erg benieuwd naar het verhaal en hoe Ryan Johnson dit in zn trilogie gaat verweven.
 11. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Dat zat er in na een bezoekje aan de dcc hè De ARC is mijn favoriete non OT ship bythe way.
 12. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  In het kader van dune-awakens Wat mij betreft het beste casting nieuws tot nog toe. JOSH MF”ING BROLIN as Guernsey Halleck. Dit is echt goed nieuws omdat de man niets verkeerd kan doen in mijn ogen, ben dan ook echt fan van deze gast! Gek genoeg heb ik hem in de “raad de cast” helemaal niet genoemd of ik kijk er langs.
 13. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Ach Paul wordt gespeeld door een Frans joodse jongeman die opgroeide in hells kitchen......
 14. Marko

  Speculaasjes

  Ik denk dat dit een apart topic verdiend. Geen speculaasjes maar CITROENEN.
 15. It's the most wonderful time of the year.... Voelde het voor jou de laatste tijd ook alsof je weer in de star wars dark ages, voor '99 of na '05 was beland. Daar gaat verandering in komen. Serieus te nemen star wars meesterklikspaan MSW begint zachtjes aan met geruchten te komen. Een kleine samenvatting, maar eerst *SPOILERWARNING* !!!
×