Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,463
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Marko last won the day on June 11 2018

Marko had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

4 Followers

About Marko

 • Rank
  Grandmaster

Recent Profile Visitors

1,835 profile views
 1. Marko

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Super om te zien EJ , we zijn een keer geweest, maar vanuit de stad achter de duinen is het helaas echt een te grote reis voor wat er geboden word bijna 3uur. Geen misverstand, het is een enorm gezellige kleine con en ik bevestig alle plus punten die je noemt, het is puur de reisafstand. Dat wellicht in combinatie met dat ik niets met handtekeningen doe. Ik hoop dat de echo base con in Utrecht, december, zich kan ontwikkelen naar een Nederlands alternatief voor PotF . Met grote cons heb ik t sowieso helemaal gehad!! Hoe dan ook de foto's roepen goede herinneringen op aan een erg leuke con destijds.
 2. Marko

  Speculaasjes

  Jawel. Ik werd toevallig gevraagd over wat dat is die lowlands cantina etc etc. Die mensen die niets met star wars hebben. En het ook niet begrijpen. Maar inderdaad vreemd want het is een besloten groep. Ik kom negatief over is niet mijn bedoeling, zou het ook niet weten hoe je mensen naar het forum krijgt. Er op wijzen wellicht.
 3. Marko

  Speculaasjes

  Zit ik op de fiets zie ik ineens weer licht branden in mijn favorite cafe.... Hell Yeah. Maar dat is niet alleen voor oudere fans hoor, ook jongere fans zijn gek op de OT. De fan-community kritiek dat JJ te veel zou recyclen steekt nogal schril af tegenover die over wat RJ meende neer te moeten zetten. Ik bedoel, je gaat toch naar een Star Wars (saga) film. Dan wil ik ook star wars elementen en dat is dan hoe dan ook wel eens eerder gedaan. Je komt toch ook bedrogen uit als je naar een 007 film gaat en het blijkt ineens over een man met een stok te gaan die te stijde trekt tegen een kudde losgelsagen waterbuffels in Mozambique. Laat de komende jaren vooral nieuwe verhalen neergezet worden, ik sta er om te springen. RJ en B&W gaan een serie films maken met een totaal originele invalshoek in het SW universum. Heel prettig Al ben ik geloof ik de enige ter wereld die niet erg warm loopt voor Mandalorian. De getoonde beelden zijn prachtig, maar ik wil toch echt een inhoudelijk sterk verhaal zeker bij een tien uur durende serie en daar zie ik nog niet veel 'bewijs' voor. Inhoudelijk vond ik de trailer verder wel heel goed, subtiel ook. Lando in beeld, kort maar krachtig. Planeten. Jakku, Tatooine weer een andere zanderig planeetje. Genoeg te speculeren. Die move van Rey zal wel een misleiding blijken te zijn, net als de lach van Sidious, ik verwacht hem niet te zien, wellicht alleen als een holocron. Verder probeer ik niet al te veel te verwachten, omdat dat nu juist is wat TLJ in de eerste plaats tegen deed vallen, mijn eigen verwachting (overigens kwam daarna een diepere analyse en ben ik er van overtuigd dat het gewoon een matige star wars film is) Tja, dat, zolang dat niet besloten is, doe ik er daar niet aan mee en sluit ik liever aan in 'the real cantina' waar je met gesloten deuren bij een haardvuur over Star Wars kunt keuvelen. Ik geloof er niets van dat Fora niet floreren, getuige bijvoorbeeld Reddit. Overigens is het qua drukte en niveua op LLC ook niet echt top.
 4. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  neeeeee, dat meen je niet *cynical mode off* >he Its me your talking to, that SWA Grandmaster
 5. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Star wars Collecting--de nieuwe naam van het forum (het enige onderdeel dat nog leeft) Maar dit is dan wel weer een hele gave aanwinst!! Ben heel erg benieuwd naar het verhaal en hoe Ryan Johnson dit in zn trilogie gaat verweven.
 6. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Dat zat er in na een bezoekje aan de dcc hè De ARC is mijn favoriete non OT ship bythe way.
 7. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  In het kader van dune-awakens Wat mij betreft het beste casting nieuws tot nog toe. JOSH MF”ING BROLIN as Guernsey Halleck. Dit is echt goed nieuws omdat de man niets verkeerd kan doen in mijn ogen, ben dan ook echt fan van deze gast! Gek genoeg heb ik hem in de “raad de cast” helemaal niet genoemd of ik kijk er langs.
 8. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Ach Paul wordt gespeeld door een Frans joodse jongeman die opgroeide in hells kitchen......
 9. Marko

  Speculaasjes

  Ik denk dat dit een apart topic verdiend. Geen speculaasjes maar CITROENEN.
 10. It's the most wonderful time of the year.... Voelde het voor jou de laatste tijd ook alsof je weer in de star wars dark ages, voor '99 of na '05 was beland. Daar gaat verandering in komen. Serieus te nemen star wars meesterklikspaan MSW begint zachtjes aan met geruchten te komen. Een kleine samenvatting, maar eerst *SPOILERWARNING* !!!
 11. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  En dáár komt nu dus weer Javier Bardem bij als Stilgar.... niet voorspeld maar wel perfect gecast mits hij kort gehouden wordt. En gelukkig niet al te PC deze dune versie.
 12. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  En meer nieuws.... star wars gerelateerd zelfs. Oscar Isaac wordt Duke Leto..... cool en aangezien ze een vrij jonge Paul hebben gecast prima qua leeftijd.
 13. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  nou inderdaad, geen speld tussen te krijgen. Zeker als je er van uit gaat dat Skarskard gewoon de Scandinavische Gleeson is , dan heb je nog een juiste voorspelling. Vraag me wel af of Bautista niet té normaal is voor beast, maar een beetje grimage kan helpen. Lady Jessica ook gecast uit de beste actiefilm van 2019..... komt u maar met de tondeuse. nu de rest nog ben uiteraard voorál benieuwd naar Chani en Feyd, zal niet lang meer duren. Dit wórdt echt een mega project! Edit. Vandaag Beautiful Boy gezien waar Chalamet een van de hoofdrollen speelt. En hoe. Wat een talent. En wat een film, greep me zwaar naar de keel. Horror voor vaders met jonge zoons of zoiets. En een wake up call voor iedereen die harddrugs lichtzinnig neemt.
 14. Marko

  Star Wars Suites

  zo ben ik er in eerste instantie aan gekomen inderdaad, ik geloof 30 voor 2 kaarten.
 15. Marko

  Star Wars Suites

  Top Dennis, bedankt voor het verslag. Ik kan mijn verwachting managen, het is citaat 2 dus...
×