Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Postedby_RA

Lid
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Postedby_RA


 1. Op 16-5-2016 at 20:50 zei DutchStarkid:

  Voornamelijk op de server The Progenitor.  Lijkt mij wel gaaf om iets samen te doen.

   

  Leuk! Ik ook. al hoewel ik niet echt vaak meer speel (de laatste paar maand.).
  Mijn naam op de progenitor is Sarysa, en ik ben de GM van The Shadow Guard guild.


 2. 7 minuten geleden zei Ramon:

  Die zien we daar ook op je profielfoto toch? Tof :)

  Ik dacht er zelf al een tijdje over na om beide dagen te gaan, totdat ik op de Facebookpagina van ACC las dat ze op zoek waren naar vrijwilligers om hun artwork te ontwerpen. Was nogal wat gedoe over, men (inclusief mezelf) vond het schandalig dat ze op die manier leken te zoeken naar een zo goedkoop mogelijke manier om professionele kwaliteit te kunnen gebruiken voor hun marketing. Inmiddels hebben ze een en ander gecorrigeerd en dekken ze zich in onder het mom van "we waren niet op zoek naar betaalde professionals", maar ik weet niet wat ik ervan vind. Wellicht dat ik het alleen bij de zaterdag houd, het hangt ook van m'n werksituatie af.

  Dat van het logo was mij helemaal ontgaan :o maar ik twijfel nog wel ( ik hou alle berichten in de gaten.) want foto's maken lijkt mij ook wel erg leuk op de con. Maar ik denk dat ik de kat uit de boom kijk, en dat volgend jaar ga doen als ik dan ook het hele weekend kan komen :D maar goed. Eerst dit jaar afwachten.


 3. Ik fotografeer zelf met een Canon 60D waarbij ik twee objectieven heb: 18-270mm en een 50mm ( en een reportage flitser.):D Ik weet niet of je al mijn portfolio website had gezien, maar daarop kun je mijn laatste paar events zien waarbij ik ben geweest. ( + school foto's.)

  Je kunt me vinden op facebook onder de naam: Rosalie Avalon van Beek. 

  https://m.facebook.com/PostedbyRA

  Over celebration: ik heb mijn tickets gelukkig al wel ( vrijdag en zondag.) maar ik ga waarschijnlijk in mijn kostuum van Visas Marr ( die is dus vrijwel bijna 'blind' ( mijn zicht bestaat uit alleen van onder mijn neus.. Foto's maken is dan niet echt zo handig :P maar als het in de handkoffer past... Heel misschien neem ik dan mijn camera+18-270 mee :D )

   

  (Mijn portfolio website http://rosalieavalon.wix.com/ra-photography )

  --> sidenote: ik moet echt maar eens een keer een eigen domein kopen ivm een gratis wix site :P

  • Upvote 1

 4. Op 5 mei 2016 at 15:45 zei BoxerlessBossk:

  Welkom, Rosalie!

  Je dekt je al in bij de vermelding van Phantom Menace, goed goed... Maar wat is dan je wel je favoriete film? Ik beloof dat we niet boos worden ;)

  Ehm.. Ik vind vooral 4-5-6 erg goed.. 7 was ook zeker niet verkeerd! 1-2-3 waren ook wel oke.. Maar dat was toch wel iets teveel Jar-Jar en politiek (en greenscreen :P )

  Maar als ik toch echt een favoriete moet kiezen.. Ehm.. Dan zou ik toch wel Empire Strikes Back kiezen :D

  • Upvote 1

 5. Hallo Ramon!

  Natuurlijk, lijkt mij erg leuk! Als je ook graag zou willen dat ik foto's van het een-of ander maak voor op de site, gewoon vragen! 

   Ik denk dat mijn volgende conventie Amsterdam Comic Con wordt. ( Of Celebration in Londen, maar ik neem daar niet mijn camera mee naar toe.)

   Het is erg jammer dat de meeste Star Wars gerelateerde events al voorbij zijn in Nederland...

  (sidenote: Wat is trouwens jouw Instagram naam? Dan volg ik je terug😊 )


 6. Hallo Ramon,

  Mijn instagram account is https://www.instagram.com/postedby_ra/

  Zoals je kunt zien is het personal, Star Wars.. en ook nog fotografie instagram account. (jep.. een heerlijke mengelmoes van alles.. maar hé, het werkt! )
  Mijn portfolio is hierop te vinden  ( Sinds een korte tijd fotografeer ik onder de naam RA Photography, dus dit is best wel een vrij recent gemaakte portfolio website) :  http://rosalieavalon.wix.com/ra-photography

  De fotografie dat ik nu echt doe is vooral met de Nederlandse Star Wars clubs, en met de acteur(s) van TFA. Zo was ik bijvoorbeeld gevraagd om op de Verzamelaarsbeurs de fotograaf te zijn van Phoenix James ( zie portfolio.) en later ook van de anderen.. maar helaas kon ik dat niet doen vanwege simpelweg tijdgebrek in dat weekend.
  Zo zou ik ook graag meer willen doen met Star Wars en Fotografie. Wie weet komt dat nog wel!:D

  ~ Rosalie


 7. ik volg Star Wars Awakens al een tijdje op facebook.. maar ik kwam er sinds vandaag achter dat jullie ook een Forum hebben..
  Maar om te beginnen, laat ik mijzelf eens eerst voorstellen.

  Ik ben Rosalie, ik kom uit het Nederlandse Gelderland.:D
  Sinds ik de Phantom Menace (jep, shame on me) had gezien toen ik nog klein was, ben ik eigenlijk een Star Wars fan geworden. Ondertussen ben ik nu bijna 20 jaren jong, en ben ik druk bezig met Star Wars en met de kostuums er om heen. Zo ben ik ook mijn liefde van Star Wars gaan uiten door middel van Social Media ( als voorbeeld: Instagram) waarbij ik Star Wars, mijn gewone leven en mijn hobby fotografie probeer te combineren. ( volgens mij gaat dat wel oke.. want sinds Star Wars erbij is gekomen.. heb ik 10k volgers erbij in 6 maand tijd:o)
  Verder doe ik eigenlijk niet echt veel in mijn dagelijkse leven. Ik ben een fotografie studente op de Nederlandse Fotovakschool, ik hou van Star Wars en ik ben sinds kort lid van de Rebel Legion.

  Als je nog vragen hebt, of iets dolgraag wil weten. Let me know! I don't bite:P

×