Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Ragnar

Lid
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ragnar

 • Rank
  Youngling
 1. Schokkend, maar nog steeds denk ik dat Ben nog terug kan komen naar the light Side. Toch gaan we Harisson Ford nog terug zien in episode 8. Als Han Solo nog wel! Waarschijnlijk zal hij te zien zijn in Flashbacks van Luke.
 2. Ragnar

  Supreme leader Snoke

  Er zijn verschillende mensen die zeggen dat Snoke darth Plagueis is, maar ik zelf denk het niet. Ook is er een theorie dat hij Anakin Skywalker is. Kijk maar eens goed naar het gezicht van Darth Vader aan het einde van episode 6. De littekens van Snoke en Vader zitten op de zelfde plaatsen! Ik weet bijna zeker dat het iets met de Skywalker familie te maken heeft.
 3. Ragnar

  Online usernames

  Ik gebruik voor alle PC games die ik speel Maxicaantje_, en op alle consoles waar ik op speel gebruik ik VoralDock.
 4. Ragnar

  Voorstellen ;p

  Hey allemaal, Ik ben Max, 13 jaar en ik ben al vele jaren een grote fan van Star Wars! Ik zit nu in 2 havo/vwo en ik ben altijd bezig met Star Wars (stiekem ook in de les, haha). Ik ben zelf vaak bezig met theorieën over de nieuwe films die er aan gaan komen, en ik ben erg geïnteresseerd in The Expanded Universe. Ik vind het heel interessant om dingen te weten te komen over de Jedi, de Sith, en ik weet er ook al een hoop van. Oja, en mijn forum-naam is ragnar omdat ik het een coole Sith naam vind groetjes, Max.
×