Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

SWC

Lid
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by SWC

 1. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Twee nieuwe ANH aanwinsten: ANON 'Move Along' Sandtrooper Helm RS 'Hero 2' TIE-Fighter Pilot Helmet (Richard Bonehill sig. edition)
 2. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  De dome heb ik er ook bij. Helaas duurt dat door onvoorziene omstandigheden wat langer...
 3. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Het lijkt er wel heel erg op, he...?
 4. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Een lang gekoesterde droom die eindelijk werkelijkheid is geworden. ESB Darth Vader (Bob Anderson) Stunt/Fencing Helm (Bespin duel)
 5. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Eindelijk - met bijna een jaar vertraging - binnengekregen: RS Scout Trooper helm (Dickey Beer signature edition)
 6. Onlangs dook in een franse prop collectie het (naar alle waarschijnlijkheid) originele ANH Darth Vader masker op. Het masker dat al decennia lang gezocht werd door verzamelaars van over de hele wereld en waarvan lang aangenomen werd dat het simpelweg niet meer bestond. De huidige eigenaar, Arnaud Grunberg wil over de achtergronden van het masker (of hoe hij er aan is gekomen) weinig tot niets loslaten, maar hij heeft bevestigend op mijn vraag geantwoord of het het originele ANH masker is, zoals het te zien is in de Tantive IV scenes. De foto's en video lijken dat ook te onderbouwen, maar zolang er nog geen grondig onderzoek is gedaan blijft er een (kleine) kans dat het masker toch een andere afkomst heeft. De toekomst zal het leren. Patrice Girod met het masker. Hij is curator van de Callisto Exhibition Group, waarin de collectie van Arnaud Grunberg is ondergebracht.
 7. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Wat het qua geld tot dusver gekost heeft weet ik niet, maar je praat denk ik toch al gauw over een substantieel bedrag. Het is goed verzekerd, maar de exacte cijfers hou ik liever voor mezelf... En qua tijd hebben we het dan over 30+ jaren en het eind is nog lang niet in zicht. Ach, het houdt je van de straat en je leert een hoop interessante mensen kennen...
 8. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  And there she is! Captain Phasma helm
 9. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Ook weer wat leesvoer binnen. Een mooi naslagwerk van de heren Patrice Girod en Arnaud Grunberg. Eerst maar 'es wat plaatjes kijken, want m'n frans is niet helemaal meer wat het geweest is...
 10. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Dat zijn ze ook. Ik denk zelfs dat het (uiteraard samen met de AT-AT Driver helmen) de grootste helmen uit de SW saga zijn, groter nog dan een Darth Vader helm.
 11. SWC

  SWC's Collectie (Update 15/04/2016)

  Vandaag de RS TFP 'Hero 1' binnengekregen (rechts)
 12. SWC

  SWC signing in

  Ja, een aantal privé-fora (alleen op uitnodiging) Ja, en vandaag weer een teleurstelling erbij: RS mailt me net doodleuk dat de TFP helm die ze me beloofd hadden te leveren voor Kerst, pas volgend jaar gemaakt gaat worden. Ik had ze - voordat ik bestelde - uitdrukkelijk gevraagd of het voor Kerst zou kunnen, want het was bedoeld als kerstkado. Geen probleem werd me verteld. Ik kon de helm met een gerust hart bestellen, want Rob zou er persoonlijk voor gaan zorgen dat ik mijn order op tijd voor Kerst binnen zou hebben. NOT! En ook niet even eerder gemaild en gewaarschuwd dat het niet ging lukken he... Nee, wachten tot het aller aller laatste moment, even het slechte nieuws mailen en dan de tent sluiten en op vakantie gaan. Heel erg slecht dit. U bent allen gewaarschuwd!
 13. SWC

  SWC signing in

  Ik denk dat de oudgedienden me wel kennen, maar voor wie nog niet zo oud is... Ik heet Leo, ben sinds 1977 SW fan en dit is m'n hobby
 14. SWC

  SWC signing in

  Yep, TPD is ook van mij. Samen met Carsten (No Humor Man) en Paul (Darthvaderv) run ik dat forum volgend jaar alweer 10 jaar. Time flies... Rebelscum is voor wat ik verzamel niet echt een bruikbaar forum en het RPF is m.i. verknald door Art Andrews (teveel 'politics', roddel, achterklap, haat en nijd) De RS Scout heb ik eind december 2014 besteld als cadeautje voor m'n 50ste verjaardag. Over dik 5 maand word ik 51 en ik ben bang dat ook dat 'em niet gaat worden...
 15. SWC

  SWC signing in

  Heel veel tijd, geduld, bloed, zweet en tranen Ramon... Dank voor het warme welkom!
 16. SWC

  SWC signing in

  Thanks!
 17. SWC

  SWC signing in

  Nog niet oud genoeg dus... Ja, ik post daar wel 'es een enkele keer, maar zit toch meer op m'n eigen forum en Facebook
 18. SWC

  SWC signing in

  Thanks!
 19. SWC

  SWC signing in

  #Gniffel
×