Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/2015 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Lol Ik begreep inderdaad de intentie wel, maar was er niet van onder de indruk. Het was op z'n minst een zeer slecht gekozen pick-up line voor de situatie waarin we ons bevonden. Die van Bossk had ik wel grappig gevonden! Ook al was ik 11 toen de laatste film uit kwam, hmmm... Uiteraard hoopte ik in de bios mijn soulmate te vinden, maar de missie is niet geslaagd... Zal toch echt nog wat vaker naar de film moeten
 3. 1 point
  Star Wars is een van de weinige films waar je een positieve reactie zou kunnen krijgen op de gouwe ouwe "Kom je hier vaker?", dus gebruik hem dan... Empire beschouw ik meer een cliffhanger dan Force. (Force is een cliff-stander... I'll leave now.)
 4. 1 point
  Inmiddels heb ik er zo veel over gelezen en het er met verschillende mensen over gehad, ik kan niet wachten om hem nog een keer te zien! Het is nu alweer een week geleden dat ik de film gezien heb, maar het voelt veel langer. Ik was van tevoren best wel zenuwachtig, heel knap van Disney dat eigenlijk alles geheim is gebleven zodat ik echt niet wist wat ik kon verwachten. Zelf ben ik een recente fan, ik ben dus niet met de films opgegroeid. Omdat ze zo iconisch zijn had ik er toch al veel over gehoord voordat ik ze voor de eerste keer keek, en dan zit je er toch anders in. Toen ik eenmaal woensdag in de bioscoop zat (naast een mevrouw van 50+ die ook alleen was gekomen, super tof) was ik dus echt wel heel erg excited. Een man achter mij probeerde nog heel awkward een gesprek aan te knopen ('Dus eh, ben jij fan?' Ja wat denk je nou zelf, ik zit hier om 10.00 op een doordeweekse dag in mijn eentje bij de allereerste voorstelling met een Star Wars shirt aan. Seriously? Dus toen was ik wel weer klaar met het gesprek) maar daardoor was ik wel weer even afgeleid. Toen de lichten uit gingen had ik het bijna niet meer. Toen de blauwe tekst op het scherm kwam was het doodstil, en had ik een brok in mijn keel. Bij de geliefde gele letters en het begin van de muziek moest ik een beetje huilen (gelukkig was die stormtrooper bril echt gigantisch haha!). Ik weet niet waarom dat nou zo emotioneel was, maar als je altijd alleen maar de films op je computerscherm hebt gekeken en er zo lang op heb gewacht, was het toch wel heel bijzonder om nu als een van de eerste de nieuwe film te zien. Anyway, dat was dus mijn bioscoopervaring, die ik toch graag even met jullie wilde delen! De film zelf vond ik echt heel awesome, maar naar mijn smaak wel iets te veel onbeantwoorde vragen. Aan de ene kant is dat natuurlijk leuk, want nu kunnen we lekker speculeren en ons verheugen op het volgende deel, maar ik heb het idee dat alle vorige Star Wars films meer op zichzelf stonden, en ook geen cliffhangers hadden! De acteurs vond ik super goed, was erg onder de indruk van Harrison Ford, die veel 'echter' over kwam dan in de vorige films. Teksten ook goed geschreven, ik zat er helemaal in! Toen het einde kwam was ik ervan overtuigd dat we er pas een uurtje zaten, alles ging zo snel. Goed teken, lijkt me. Ik ben heel benieuwd hoe Snoke en Phasma zich verder gaan ontwikkelen, want die waren (bewust, hopelijk?) nog erg onderbelicht. En natuurlijk de familierelaties tussen iedereen waar zo druk over gesproken wordt, wil nu wel weten hoe dat allemaal zit! Overall, een hele leuke ervaring, en ik kan niet wachten om hem nog een (paar) keer te gaan zien
 5. 1 point
  For what it’s worth: één van de zomer sets heeft Poe met een haarstuk ipv helm. Dit is dus 1+1=Star Destroyer Finalizer Want: wanneer zien we Poe zonder helm….en wat is het enige belangrijke voertuig uit TFA waar nog geen set van is? (en het feit dat de oude Stardestroyer set op het punt van retirement staat is ook een teken…) Gok mbt de figs: Hux, Snoke (hologram), Poe, Finn, wat troopers, een officer….en evt Phasma en/of Ren. Hoop zelf dat er ook mooie environment sets uitkomen van Jakku (met Unkar Plutt), Maz’ kasteel interieur (met die wacko aliens) en de Resistance base (met PZ en wat aliens).
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×