Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. the Prosheshy

  Handtekeningen

 3. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Dr. Michael Bender (lid van 501st uit Zuid Californie) heeft deze voor mij gesigneerd. Hun Stormtrooper divisie mocht meedraaien op de set van MBS (Manhattan Beach Studios in Los Angeles) En Rick Alpi stuurde ook mijn foto gesigneerd terug vanuit Californie.
 4. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Een authentieke Carrie Fisher handtekening weten te bemachtigen. Deze handtekening is gezet door haar in 2002 tijdens Star Wars Celebration 2 in Indianapolis Indiana i.s.m. Official Pictures. Plus mijn eerste Andor handtekening van Fiona Shaw.
 5. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ming Na Wen handtekening als Fennec Shand op het einde van de Rescue
 6. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Norman Reynolds
 7. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Fon Davis die model maker was voor de ice spiders uit the Mandalorian seizoen 2
 8. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En Laurie Goode heeft mijn 20th Century Fox foto van Star Wars uit 1977 persoonlijk gesigneerd. Laurie speelde ook in de cantina scene en heeft mij een kopie v.d. call sheet uit 1976 toegezonden
 9. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Kennneth Colley heeft mijn OPIX foto van Admiral Piett gesigneerd. In ESB heette hij eigenlijk Firmus Piett en zo heeft hij ook gesigneerd op mijn verzoek
 10. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Het team van Legacy Effects heeft de armore voor Boba Fett van the Mandalorian gemaakt. John Rosengrant signeerde deze foto voor mij. Tevens speelde hij Gor Koresh; de Beskar handelaar in het eerste hoofdstuk van het tweede seizoen van The Mandalorian.
 11. the Prosheshy

  Handtekeningen

 12. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Frank Ippolito die de Mon Calimari Dock worker speelde in de Live Action serie: The Mandalorian (afl. the Heiress) Frank heeft mijn quote toegevoegd
 13. the Prosheshy

  Handtekeningen

  En een nieuwe Michael Biehn opgestuurd gekregen:
 14. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post uit Berkeley Californie van Oscar winnaar Phil Tippett die het ontwerp/bouw en stopmotion/animatie deed v.d. scrap walker uit The Believer afl v.d. Mandalorian.
 15. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Zojuist binnen. Uit Los angeles. De Handtekening van de 80 jarige legende Nick Nolte en de kleinzoon van John Wayne; Brendan Wayne gesigneerd op een foto uit afl 1 v.d. Mandalorian
 16. the Prosheshy

  Kenobi; The Balance of the Force

  En, wat vinden jullie v.d. cast?
 17. the Prosheshy

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Iemand enig idee waar dit plaatsje uit SW vandaan komt?
 18. the Prosheshy

  Handtekeningen

  De Schotse acteur Richard Brake als Valin Hess uit the Believer v.d. Mandalorian
 19. the Prosheshy

  Handtekeningen

  De van oorsprong Ierse Barry Hanley die nu in Texas woont en een Gamorrean fighter speelde in de alf The Marshal van de Mandalorian:
 20. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Temuera Morrison (gesigneerd met tevens Jango Fett) en Daniel logan als zoon Boba Fett toegevoegd aan de collectie:
 21. the Prosheshy

  Handtekeningen

  De van oorspronge Nederlandse stuntman Dickey Beer (nu woonachtig in Californie) heeft mijn Biker Scout (reeds eerder gesigneerd door Frank Henson) persoonlijk gesigneerd:
 22. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Michael Biehn heeft deze foto gesigneerd op zijn thuisadres met quote waar ik om gevraagd heb. David Ankrum die de stem voor de PA announer deed in Rogue One en in ANH (plus de stem van Wedge)
 23. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Ben in contact geweest met drievoudige zwarte band martial artist Caitlin Dechelle. Zij heeft voor mij haar karakter van Bo Katan en Ashoka Tano persoonlijk gesigneerd. Ook deed zij de stunts voor Daisy Ridley (o.a. de sprong over Kylo Ren's TIE fighter in The Rise of Skywalker).
 24. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Nieuwe aanwinst: Alan Harris als Sgt Merril (+carbonite body) + Quentin Pierre als Sgt. Edian.
 25. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Bodie Taylor die in AOTC en ROTS een Clone trooper speelde:
 26. the Prosheshy

  Handtekeningen

  Post uit North Hollywood van het agentschap van performance artist Misty Rosas. Reeds gesigneerd door David Covarrubias, Jason Matthew en Mike Manzel van Legacy Effects die de animatronics en vervaardigen van Kuiil hebben gedaan. Nu ook gesigneerd door Misty Rosas.
 1. Load more activity
×