Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Koldur

Mijn bescheiden collectie inclusief Galaxy's Edge items!

Recommended Posts

Ben maandag 5 augustus in Disneyland Anaheim geweest en natuurlijk naar Galaxy's Edge geweest, daar wat mooie aankopen gedaan. Ik had hiervoor al een leuke bescheiden collectie van Master Replicas items.

 

20190816_195009.jpg

20190816_195034.jpg

20190816_195203.jpg

Edited by Koldur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hier nog wat meer pics:

Die eerste laat zien dat de "stopper" verkeerd gemaakt is waardoor de saber helaas niet helemaal uitgelijnd is, iemand hier die dit minuscule stukje dicht kan lassen? Ik kan het zelf wel netjes maken, maar niet dichtmaken helaas. Ik heb er nu een stukje papier tussen geplakt wat werkt, maar wil het graag goed gedaan hebben. Erg slordig dat het zo gaat voor een $200 verhaal, maar had het in alle drukte en moeheid (was 22:00 klaar) niet goed door. Was en is nog steeds wel gaaf, je kan echt het kristal bekijken en gloeit dan ook, ook kan hij verwisseld worden en de blade veranderd dan ook van kleur. De blade kan ook in de Skywalker Light Saber.
 

1.jpg

20190707_161916 - kopie.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×