Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

The Mandalorian

Recommended Posts

Zojuist las ik dat Darth Maul, Admiral Thrawn en de reincarnatie van Sidious .....nee grapje, maar goed om hier vast een topic over te hebben. De werkelijkheid is natuurlijk dat hier nog geen ene fuck bekend over is. Uitgezonderd de regiseurs per aflevering natuurlijk. 

 • Is dat nu iets dat al eerder is voorgekomen in een star wars project, dat er geheel niet bekend was wie er in zullen gaan spelen? Zal dit er op duiden dat er vooral 'onbekende' gezichten te zien zullen zijn?
 • Wat ik me verder nogal afvraag, hoe gaan ze dit marketing technisch doen. Men zal van Solo geleerd moeten hebben hoe belangrijk product placement is (ik ben er van overtuigd dat Solo veel last heeft gehad van Deadpool en Infinitywars). De campagne voorafgaand aan Solo verdient ook geen prijzen. Ongeacht de exacte release van KungFu Manda (* en sorry) zal de reclame campagne toch ook redelijk synchroom gaan lopen met die van Episode IX.

*(de premisse van de geheimzinne exotische outlaw in een western setting doet me steeds maar denken aan de serie Kung Fu, David Carradine RIP , die op basis hiervan overigens de rol in Kill Bill kreeg)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gisteren eindelijk the Mandalorian materiaal (bijna 8 minuten durende scene) gezien. Veel te laat natuurlijk maar het duurt nog 6 maanden voordat ik hopelijk de eerste aflevering kan gaan zien op Disney +. Maar wat een geweldig materiaal is dit zeg. Als die prachtige referenties naar de Originele Trilogie (5 jaar na ROTJ; dat merk je zeker).

Wat vonden degenen die het hebben kunnen zien van de sneak peak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 minuten? 😛 Eerder de helft denk ik, maar daarbij wel nog een bts-reel en een eindmontage die op een trailer leek.

Ik had het geluk om het op een groot scherm te kunnen bekijken in Chicago. Zoals we allemaal kunnen zien ziet het eruit als een volwassen serie met intriges, toffe actie en prachtige shots van (vergelijkbare) locaties uit films waar wij allemaal van houden (en die meer dan veertig jaar oud zijn). Ook het gebruik van veel practical effects (bijvoorbeeld dat schip The Razorcrest) stemt me positief en de cast is natuurlijk voortreffelijk.

De beelden zagen er fantastisch uit en ik ben heel benieuwd naar de sfeer die de serie neer gaat zetten. Daarbij kijk ik ook uit naar de muziek die wordt gecomponeerd door Ludwig Göransson. Dat geluid wat je hoort op het moment dat The Mandalorian zijn wapen richting de camera houdt en de title card in beeld komt bezorgt mij een behoorlijke 'wild west' vibe. Kan niet wachten om meer te zien, ik verwacht dat ze rond D23 Expo eind augustus eindelijk beelden officieel op YouTube gaan plempen..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alhoewel niet bevestigd en nog immer raadselachtig of de service Disney Plus (waar the Mandalorian op te zien zal zijn) in 2019 in NL operationeel gaat worden (het bedrijf BAM Tech Media gaat de service van Disney in Europa verzorgen en heeft haar hoofdkantoor in A'dam) vind ik dit interessant om te lezen via een job description op de career pagina van Disney:

The Walt Disney Company will launch a Disney-branded streaming service in 2019 featuring an incomparable collection of content from its brands and franchises recognized and respected all over the world

Bron:

https://jobs.disneycareers.com/job/amsterdam/senior-product-manager-international/391/12613839

Leuke benefits als je hun nieuwe android enigneer wordt in A'dam LOL:

What you’ll love about us

 • A competitive salary.
 • The opportunity to collaborate with the best in the industry - an amazing team of
 • engineers in varying disciplines (Python, Web, iOS)
 • 24 days of annual paid vacation.
 • A working environment that values equality, diversity, knowledge-sharing and
 • personal/professional development
 • Opportunities to attend and speak at meetups and conferences
 • A running and soccer club.
 • Perks: Cosy office in the north of Amsterdam, laptop, catered lunches, fruit, fully stocked
 • fridge, beverages, standing desks, and Friday drinks.
 • Disney perks: Free/discounted access to the Disney Parks, restaurants, cruises and
 • merchandise.

 

Edited by the Prosheshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank voor het compliment, maar in alle eerlijkheid weet ik het nog niet E-J. Een forum uit de grond pompen is niet zo makkelijk gebleken (zie SWA). Ik ben ook niet helemaal tevreden met de forumsoftware (al is het dezelfde software die EA gebruikt voor het Battlefront forum: https://battlefront-forums.ea.com/) en zou liever die van SWA hebben gebruikt, maar dat zou betekenen dat dit SWA forum gesloopt wordt (ik ga namelijk niet een tweede softwarelicentie financieren). Voordat we daar eventueel aan beginnen wil ik eerst weten of dat Mando forum überhaupt zin heeft, dus zie wat er nu staat maar als een soort trial.

Waar ik blijer mee ben is de website van TheMandalorian.net zelf, die zal later vandaag worden gelanceerd. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

En terecht, wat een gave site is het geworden; nu al bijna 600 likes op de FB announcement. En met al het nieuws dat de komende tijd binnen gaat komen via o.a. D23/SWS kon dit nog wel eens aardig snel gaan groeien.

En dat het een internationaal platform/site is helpt enorm. Veel succes. Mocht ik nog een brief krijgen n.a.v. mijn idee van Disney NL over een Mando afl. zaalbijeenkomst (nu het zeer twijfelachtig is of Disney + simultaan lanceert in NL) laat ik het je weten. Ben ook benieuwd of en wat jullie gaan horen van Disney/Lucasfilm over theMandalorian.net.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dank voor de mooie woorden @the Prosheshy en je bijdragen op de Facebookpagina en het forum! 600 likes is nog schappelijk, dan zul je van bovenstaande post 'schrikken' (op dit moment 2.8K).

De tijd zal uitmaken hoe groot de site en de community kan worden. We (of eigenlijk Dennis) heeft al enkele figuranten aan de haak geslagen voor een interview t.z.t., dus dat onderscheidt ons ook weer wat van andere sites. Sowieso is Star Wars Interviews internationaal gezien een mooi platform om mee te schermen, hier in Nederland is de interesse daarvoor toch minder.

Laat het idd svp weten als je iets hoort van Disney! Ik ben van plan om na D23 (dus ergens begin volgende week) te mailen met vergelijkbare vragen namens TheMandalorian.net, wie weet dat we daar wel antwoord op krijgen.

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb me ook aangemeld en tot nu toe ziet het er goed uit.

Ik ben super nieuwsgierig naar de interviews! Ik lees ze met veel plezier.

En natuurlijk kan ik niet wachten tot de eerste aflevering van The Mandalorian.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 18-8-2019 at 23:12 zei Anna:

 

Ik ben super nieuwsgierig naar de interviews! Ik lees ze met veel plezier.

Thnx voor het compliment.

De kans op Mandalorian interviews in dit kalenderjaar is klein aangezien de acteurs NDA's hebben en voorlopig nog niks mogen zeggen todat hun afleveringen zijn uitgezonden. Een tweetal heeft in ieder geval al wel een mondelinge toegezegging gedaan het tzt te doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vannacht de tweede trailer van the Mandalorian gezien en inmiddels sinds 12 sept ook Disney + gebruiker.

Wil iets in de groep gooien namelijk deze drie shots:

tlnfuhWz.png

Wat betekent het tenue dat deze jongen draagt? Bij iemand bekend? Waarom steekt hij zo zijn hand uit? Is het the Mandalorian zelf als jong kind?

The-Mandalorian-Super-Battle-Droids.png

Bernard Bullen met Alexandra Manea die father en mother spelen met hun kleine zoon. De Super Battle Droids lijken het gezin te beschermen. 

Een droid gunship zoals we deze kennen uit the Prequels net zoals hierboven de Super Battle Droids.

celc1-FO.jpg

Hoe denken jullie dat deze 3 screenshots passen in the Mandalorian Live Action Serie?

Spoiler

Heeft het verband met een bounty die the Mandalorian aanneemt van the Client (Werner Herzog) waarnaar hij verwezen is door Greef Carga van the Gild of Bounty Hunters? Denk aan het gesprek waar dr. Pershing (Omid Abtahi) bij aanwezig is en waar "the asset" gezocht wordt (dood of levend; wat maakt deze zo relevant) en betaling via Beskar (het sterke metaal van Mandalorians) zal plaatsvinden. The Mandalorian krijg een tracking device van 50 jaar oud met een viercijferige pincode oud in handen van the Client. Zou dit in verband staan met dit jongetje die nu wellicht een oudere man kan zijn (wanneer het een flashback betreft)? 

Het belang van the Client is naar alle waarschijnlijkheid dat de oude glorie van the Empire hersteld wordt na de Revolutie (Return of the Jedi).

Dit zijn immers de teksten van Werner Herzog:

 “The Beskar belongs back into the hands of a Mandalorian. It’s good to restore the natural order of things after a period of such disarray. Don’t you agree?”

The Empire improves every system it touches. Judged by any metric; safety, prosperity, peace. Compare Imperial rule to what is happening now. Is the world more peaceful since the revolution? Look outside. At death and chaos”. Quote Werner Herzog’s character “the Client”

Of ik gooi nog een balletje op:

Of heeft dit te maken met een van de snode plannen van de Separatisten onder leiding van Darth Sidious/Supreme Chancellor Palpatine ten tijde van the Clone Wars? Waarbij een gebeurtenis van 50 jaar terug het verschil moet gaan maken 5 jaar na de revolutie?

 

Edited by the Prosheshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het ziet er sowieso als een flashback, gezien inderdaad droidship en battle droid. Als je dan even logisch nadenkt, ca 36 jaar eerder. Knulletje lijkt een jaar of 10, Pedro Pascal is 44 dus, dat zou prima kunnen. De kleding, dat diepe rood, kan natuurlijk van alles zijn, het doet niet direct een belletje rinkelen. Kinderen die zonder ouders verder moeten, om welke reden dan ook is natuurlijk wel een van de kenmerken van star wars. Ik zou dus gokken dat dit Manda zelf is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kereltje was in de eerste trailer ook al te zien trouwens... zie hier. en dat in combi met de tekst: its a shame your people have suffered maakt dat ik wel bij mijn bovenstaande standpunt blijf.

D456FB67-FBB5-4376-94ED-22193546DD68.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bovendien natuurlijk Dave Filoni, die uiteraard zijn kans grijpt om wat clone wars materiaal in live action te maken.

 

Wat een reacties allemaal weer hele discussie opgezet @the Prosheshy 😄😄😄😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inderdaad en in alle eerlijkheid ook wel een gevalletje wie de schoen past trekke hem aan. Op bovenstaand bericht kwam ook geen respons op mijn reactie. Een bericht neerzetten en dan foetsie, zou ik niet beschrijven als ‘iets bespreken’.

no offense, gewoon oprechte feedback 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op ‎30‎-‎10‎-‎2019 at 23:08 zei Marko:

Ik zou dus gokken dat dit Manda zelf is.

PS

Hate to say I told you so :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Phill Tippett is benaderd door Jon Favreau om te werken aan seizoen 2 & 3 van the Mandalorian. Niet de minste die zijn kunsten heeft toegevoegd aan o.a de Dejarik chess game (ANH), de Taun taun en AT-At's uit ESB en natuurlijk weer bij Solo. Ben erg benieuwd wat hij voor Favreau gaat doen.

 

Edited by the Prosheshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×