Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Darthszellem

Hallo allemaal

Recommended Posts

Star Wars is van jongs af aan altijd al een interesse geweest, danwel naast Transformers*, Star Trek**, Star Craft***, , en vele andere series, films en games. Het heeft nooit bepaald bovenaan mijn lijst gestaan. Ik vind episodes 4, 5, 6 geweldig, vooral vanwege de special effects van de jaren '80. 1, 2, 3 vond ik al snel minder leuk vanwege opvallend slechter acteerwerk. Ep 3 is mijn 1e Star Wars film die ik in de bioscoop zag en was echt geweldig! Nog steeds! De disney films....tja, ep 8 vond ik een behoorlijke tegenvaller, Ep 7 moet ik nog ff kijken want het is alweer een tijdje geleden. Rogue Story is het goede voorbeeld dat Disney nieuwe films kan maken over dat tijdperk. (De climax met 2 Star Destroyers die elkaar in 2'en snijden in I-max...😛OMG!)

Naast de film heb ik alleen de serie van de Clone Wars gezien. Die vond ik echt leuk, ook omdat het over meer dan alleen maar de "goeie" gaat. Ik herinner mij zelfs nog wat Ventress only episodes, zonder Obi en Anakin. Verder ken ik Star Wars niet, geen comics en boeken*. etc. Qua boeken ken ik alleen; Jedi Path, Book of Sith en Imperial Handbook. Hele leuke boeken. 

Reden van mijn lid worden is om meer info te verzamelen over de Force zelf, en omdat ik ongetwijfeld wel wat noob vragen ga stellen. 

Groeten, Darth Szellem, 37. (Szellem is Hongaars voor spook)

 

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×