Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Ramon

Copyright

Recommended Posts

Afgelopen week is er door een fotograaf contact met mij opgenomen over het feit dat er unieke foto's van hem zijn geplaatst op dit forum zonder toestemming of bronvermelding. Dit kan makkelijk gebeuren op een openbaar forum waar iedereen berichten kan plaatsen, echter gaat dit wel in tegen de regels van het forum. Het betreffende topic is verwijderd en het forumlid dat deze foto's heeft geplaatst is hiervan op de hoogte gebracht.

Dit topic is bedoeld om eenieder te herinneren aan het feit dat ook foto's onder auteursrechtelijk beschermd materiaal vallen. Bij het registreren op het forum gaat men akkoord met de registratievoorwaarden, waarin ook wordt genoemd dat het plaatsen van dit materiaal verboden is.

Betekent dit dat je nu helemaal geen foto's mag plaatsen? In principe kan dit wel, alleen moet hiervoor officieel gezien toestemming worden gevraagd. Foto's die elders op internet zijn te vinden kunnen gebruikt worden mits de oorspronkelijke link hierbij wordt vermeld en de pagina uit de link zelf ook geen inbreuk maakt op het auteursrecht.

Twijfel je of de door jou gevonden foto's geplaatst mogen worden? Stuur dan even een berichtje naar mij of een van de crewleden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×