Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Ramon

Star Wars: Battlefront (PC) prijsvraag!

Recommended Posts

Star Wars fans,

Ben jij van plan om de nieuwe game Star Wars: Battlefront op de PC te spelen? Neem dan nu deel aan de allereerste prijsvraag van Star Wars Awakens.

Ga naar onze Facebookpagina om te kijken wat je voor deze prijs moet doen!

May the Force be with you!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voor de nieuwe leden op het forum: de prijsvraag loopt nog tot en met 26 oktober (volgende week maandag). Kijk even op de Facebookpagina van Star Wars Awakens wat je moet doen om Star Wars: Battlefront voor de PC te kunnen winnen. Er hebben nog maar weinig mensen voldaan aan de vereisten voor de prijsvraag, dus ik kan alvast verklappen dat op dit moment je kans om te winnen relatief gezien hoger is dan op een gemiddelde andere (game)website. Aangezien het forum nog maar een maand oud is en de community momenteel nog niet zo groot is, is de kans dat je wint daarom ook wat groter dan wanneer de community in de toekomst (hopelijk) meer is gegroeid.

Ik zou zeggen, waag een poging! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Star Wars Awakens feliciteert Pim Weeda, de winnaar van onze allereerste prijsvraag! Alvast veel plezier met Star Wars: Battlefront Pim! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×