Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Recommended Posts

Hallo Star Wars Awakens leden!

 

Mijn naam is Kees van Hattum en ik ben de regisseur van Remnants of the Order, a Star Wars fan film! 

Wij zijn momenteel bezig met een Cinecrowd campaign, om zo via crowdfunding het geld bij elkaar te halen om de film af te maken!  We zijn dus al begonnen met filmen, en op onze instagram pagina (@remnantsoftheorder) is al een heleboel te zien! 

We hebben gemerkt, tijdens dit project, dat onze passie voor Star Wars delen met anderen ontzettend veel voldoening brengt, en met deze Cinecrowd campagne hopen we jullie allemaal de kans te geven om deel uit te maken van de de film! 

Kijk eens even op de pagina van de campagne, daar vind u alle nodige informatie!


cinecrowd.com/remnants-order

 

Wat meer info: 

 

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film, vertelt het verhaal van Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

Remnants of the Order is meer dan een SciFi actiefilm, en kijkt naar een hele andere kant van de Star Wars wereld. De lijnen tussen goed en kwaad, de light en de dark side, zijn niet duidelijk zichtbaar: Ze vormen een grijs gebied waar verschillende generaties mee worstelen, onafhankelijk van hun leeftijd en achtergrond. 

 

Doneren helpt ons, maar levert u zelf ook een aantal hele leuke dingen op. Tegen over elke donatie staat een reward, welke alleen maar toffer worden naar mate het bedrag omhoog gaat. 

Zo hebben we LIGHTSABER LESSEN, verzorg door Force Academy, waarbij u leer vechten als een echte Jedi (of Sith). Force Academy hielp mee aan de film door de actie choreografie te ontwerpen, en de acteurs te trainen. En nu is het uw kans om dit ook te beleven!

Deze ervaring vind u in de Han solo bundel, waar verder in zitten; een Remnants of the Order t-shirt, een gesigneerde poster, digitale download van de film, naam in de credits en een digitaal bedankje. 

 

In de Yoda bundle zit zelfs een actiefiguur van een uniek personage uit de film, en nog veel meer! 

Verder levert een donatie aan Cinecrowd u ook nog leuk belasting voordeel op. 

Andere prijzen zijn: Art-prints, Set bezoek, premiere kaartjes, de titel van Executive producer en de soundtrack van de film. 

 

Dus kijk vooral op de pagina, en volg ons op instagram en facebook! Elke donatie helpt ons dichter bij ons doel; Een prachtige star Wars film van eigen bodem!

 

May the Force be with you, en vriendelijke groet

Kees van Hattum

PS: bekijk ook onze Teaser Trailer!

Web.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×