Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Corcevado

Dark Dragon Books strips

Recommended Posts

Het is mij niet echt duidelijk wat voor boekjes ze uitgeven. Als ik goed heb vertalen ze Amerikaanse Star Wars strips naar Nederlands in hun boekjes. Ik vind de Amerikaanse comics versie erg leuk om te verzamelen (met backing board en bags etc). Volgens mij zijn die strips van Dark Dragon Books niet echt comics maar een stevige stripboekje (zoals Donald Duck Als avonturen, Suske en Wiske stripboeken etc). Of heb ik het fout? Ik zie namelijk dat er veel Star Wars strips door Dark Dragon Books zijn uitgebracht, worden ze allemaal vertaald? Passen ze trouwens in de current size bags, het lijkt me van niet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het gros van hun uitgaven is idd gewoon een vertaling van de Marvel comics, maar dan per 2/3 comics gebundeld. Geef mij dan de originele Engelse versies maar.

Interessanter zijn hun uitgaven van de Star Wars Rebels comics. Normaal zijn deze namelijk alleen in het Duitse Rebels magazine verkrijgbaar. Op deze manier zijn ze toch nog te lezen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×