Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lost Stars

Recommended Posts

Dit fantastische boek is al in verschillende topics ter sprake gekomen, maar had tot mijn verbazing geen eigen topic. Bij deze dus.  

Om het de aandacht te geven die het verdient en er voor te zorgen dat iedere zich zelf respectecterende star wars geek dit boek moet lezen.  Zie uiteraard ook de lovende review op de website  https://www.starwarsawakens.nl/boekencomics/boekrecensies/boekreview-lost-stars/

Er is genoeg te bespreken. Zullen we karakters nog eens terug zien (Nash meets Hux)? Zou dit niet de ultieme Starwars Story (spinoff) zijn?  En wat kon er anders?

Ik vond bijvoorbeeld de subtitel A journey to The Force Awakens misplaatst, een betere titel was A  Rerun of The Original Trilogy.

Share your thoughts en vergeet niet de spoilertag te gebruiken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had zo gehoopt iig Lohgarra en de MOA terug te zien in Life Debt, maar helaas...

Alles wat rond die tijd uitkwam was Journey to TFA, dus tja. Lost Stars had dan nog de meest directe link van die boeken door de slag om Jakku te verhalen.

Blijft het beste boek van de nieuwe canon!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tot nu toe ben ik zeer onder de indruk van dit boek. Het leest lekker weg en geeft diepgang en vooral drama aan Star Wars. Het laat de horror van de " wars" zien. Tot nu toe een dikke aanrader. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vond het een heel leuk boek om te lezen.

Leest gemakkelijk weg en verteld ook het verhaal op een originele manier en leert je meer over de Star Wars wereld.

En dat niet alles zo zwart wit is als het lijkt en ook de link naar de nieuwe film the force awakens

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now

×