Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Marko

teasertrailer

Recommended Posts

Hey Marko,

Via verschillende kanalen bereikte dit gerucht mij ook; het lijkt mij echter vreemd dat men 6 dagen gaat wachten na de premiere van Rogue One (14 dec NL) om de teaser dan pas in te zetten of speelt hier iets anders mee (latere premieredata VS & UK; 16 dec)?

http://www.theforce.net/story/front/Star_Wars_Episode_VIII_Teaser_Trailer_1_Rumored_Due_In_December_2016_170431.asp

 

Edited by the Prosheshy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Precies dat vermoeden heb ik ook. Al is de wens de vader van de gedachte. In ieder geval ziet het er veelbelovend uit, want logisch klinkt het wel. Men wil R1 niet in de weg zitten in de aanloop, maar als je toch al in de bios zit kan men net zo goed gebuik maken van de buzz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik bedoel, het ziet er allemaal logisch uit, maar waar zou dit lijstje vandaan komen dan? Het lijkt me sterk dat een aantal van deze trailers al een vaste datum hebben, en er komen zeker weten meer trailers in de bios tussen nu en dan. Dus waarom een lijst met precies deze films?

Plus, betekent dit een Spider-Man trailer vóór een Guardians of the Galaxy trailer?

I call bullshit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het enige dat ik kan bedenken is dat in dit (excel) lijstje een aantal regels zijn gedelete waardoor alleen de films voor 'ons soort' overbleven, maar ik heb geen geen intentie om dit gerucht te verdedigen hoor..... Ik ga me sowieso aansluiten bij de 'we-shall-see" stroming. Mijn hoofd raakt te snel op hol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×