Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
icarus

nieuw

Recommended Posts

Goede dag allemaal.

Ik ben Icarus. 36 jaar en als kind door mijn vader in de wereld van Star Wars gerold.

In het begin heeft dit geresulteert in alles verzamelen wat er maar te vinden is van star wars. (van snoepgoed tot verzamelkaarten tot cervies). Later ben ik toch maar gaan inperken tot het verzamen van verzamelkaarten en boeken. Dat laatste is nu een redelijke colectie geworden. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dag @icarus, hartelijk welkom op de Star Wars community! Dus je hebt een kast vol staan met Star Wars boeken? Wat is je favoriete boek(enserie)? :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lastig om daar een antwoord op te  geven. Ben zelf nog al fan van de Thrawn trilogy (erfgenaam van het rijk, de macht van de duistere kant, het laatste bevel). Maar op het moment ben ik bezig met Legecy of the force. Mooie reeks van 9 boeken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 uur geleden zei icarus:

Ben zelf nog al fan van de Thrawn trilogy (erfgenaam van het rijk, de macht van de duistere kant, het laatste bevel). 

Awesome. Die heb ik afgelopen weekend gekocht. Kwam ze tegen in een boekenwinkel, gebundeld in 1 dik boek... voor een prijs van 1 euro 49! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×