Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Elman83

Onofficiële Star Wars whisky

Recommended Posts

Hallo, ik ben nieuw op dit forum en ik denk haast wel een Star Wars fan. Genoten van alle 7 delen en de laatste film zelfs al 3x gezien. Verder vind ik Battlefront op de PS 4 te gek en kijk ik met gezonde belangstelling uit naar deel 8.

Maar de reden dat ik hier ben is om het volgende onder de aandacht te brengen. Voor de liefhebber heb ik een set whisky 's staan van de distilleerderij Glendronach. Het gaat om een 9 jarige en 12 jarige Single Malt die speciaal voor de Deense markt is uitgebracht. Ze worden vanwege de periode dat ze uit zijn gekomen en de kleur van de verpakking en het etiket ook wel Yoda en Darth Vader genoemd. Zie voor meer details de foto en voor meer informatie kan je mij een pb sturen.

Met vriendelijke groet,

Elman83

aa0be62e-9e9b-11e5-8a4f-70fa4386724d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi @Elman83! Welkom op Star Wars Awakens. Wellicht interessant voor de whisky liefhebbers (sorry, ik pas ;) ), maar wat is precies je doel met dit topic? Je geeft aan dat je het onder de aandacht wil brengen, bedoel je dan om te verkopen aan anderen? Daarvoor zijn wellicht andere kanalen effectiever en bovendien hebben we hier op het forum ook een handelgedeelte.

Desalniettemin leuk dat je er bent en veel plezier hier! :)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×