Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
BoxerlessBossk

Deadpool

Recommended Posts

Als je naar een Marvel-film geproduceerd door Fox gaat, is het altijd maar een gok of de film goed of compleet verschrikkelijk is. Gecombineerd met de trailers die de focus mijns inziens een beetje teveel op z'n origins en liefdesleven legden, had ik geen haast om deze film te zien.

Maar wat ben ik blij dat ik het wel gedaan heb! Een frisse wind in de eindeloze stroom comic-films, omdat de film een tandje bruter is dan zijn soortgenoten en zichzelf tegelijkertijd niet serieus neemt. Als je ooit een Deadpool-comic gelezen hebt, weet je precies wat je kunt verwachten, en dat is wel eens anders in het genre.

Het relatief lage budget is merkbaar, en er zijn natuurlijk een paar minpunten, maar het grootste deel daarvan wordt in de film zelf humoristisch verklaard.

Een goed begin van wat het beste jaar in comic-film-land kan gaan worden. Gaat dat zien! ...en laat je kleine kinderen in godsnaam thuis!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ben ook geweest en wat ben ik blij.  De humor en de actie gewoon drie keer harder en bovendien scherper als de gemiddelde Marvel film. De referenties zijn ook niet van de lucht en maken dat in feite alle grenzen van het genre worden overschreden. Maar het belangrijkste is dat ik echt een paar keer hard heb gelachen en ook een paar "oeehh's" bij het brute geweld.  Topper!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×