Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Ramon

Regels

Recommended Posts

Verboden

Wanneer je je registreert op Star Wars Awakens (hierna SWA), ga je automatisch akkoord met de regels. Voor Star Wars fans is het natuurlijk belangrijk dat zij de nieuwe film kunnen beleven op de manier zoals ze dat willen. Sommigen van ons lezen op voorhand informatie over het verhaal, maar veel anderen willen daar niets van weten. Vandaar dat je op het forum een aparte sectie zult vinden voor The Force Awakens waar spoilers wél zijn toegestaan. Spoilers posten in het spoilervrije gedeelte is strikt verboden!

Verder is vanzelfsprekend porno en expliciet naakt verboden. Daarnaast wordt elke vorm van discriminatie of racisme bestraft.

Het behoeft eigenlijk geen expliciete regel, maar we behandelen elkaar binnen deze community met respect. Lukt dat niet? Dan volgt er mogelijk een waarschuwing of andere consequentie die invloed heeft op het gebruik van onze community door het desbetreffende account.

Stevige discussies zijn mooi om te volgen, maar beledig een ander dus niet. Maak een discussie dan ook niet persoonlijk.

Het gebruik van ziektes als scheldwoorden is ten strengste verboden. Dit resulteert in een directe ban.

Spam en reclame voor andere sites, fora, communities, e.d. is helaas ook verboden. Dit heeft te maken met dat andere websites anders makkelijk zouden kunnen profiteren van de marketing van SWA. Twijfel je? Stuur even een berichtje!
Zowel het aanbieden als het vragen naar (hulp bij) illegale games, films en/of muziek is niet toegestaan.

We hopen dat jullie begrijpen dat deze regels noodzakelijk zijn om op SWA voor iedereen een prettige omgeving te creëren waarin we onze passie voor Star Wars en hieraan verwante onderwerpen kunnen delen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×