Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
RogueLeader

Old school Star Wars games op GOG.com

Recommended Posts

Voor alle Star Wars gamers van de oude (en nieuwe!) garde, er zijn een aantal old school Star Wars game in de uitverkoop op GOG.com. Voor 27 smackeroons krijg je de 'Blaster Bundle' met onder andere X-Wing, TIE-Fighter, Galactic Battlegrounds en Rogue Squadron (linkje). In de andere bundel (de 'Saber Bundle') krijg je voor 21 euro Battlefront II, Empire at War, Knights of the Old Republic en de Jedi Knight games (linkje). 

Als je deze games nog nooit gespeeld hebt, haal ze dan. Ze zijn zeker de moeite waard! De games zijn ook individueel te koop voor een paar euro. Daarnaast ook nog eens een bundel met oude LucasArts games. Wel opschieten, want ze zijn nog maar 5 uur in de aanbieding :) 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×