Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Sign in to follow this  
Elodya

Grand Admiral Thrawn

Recommended Posts

Hier hebben ze dus echt een prachtige film voor het oprapen.... Maar het gaat waarschijnlijk nooit gebeuren :( Wie heeft de Grand Admiral Thrawn boeken  (Heir to the Empire, Dark Force Rising, The Last Command) van Timothy Zahn gelezen? Je kunt ze zien als een vervolg op de originele films, dus het zou wel een logische stap zijn geweest voor een nieuwe trilogie. Ik vind het wel jammer, persoonlijk! Er zijn een aantal Expanded Universe characters (zoals dus Thrawn en Mara Jade bijvoorbeeld) die goed over zouden komen in een film. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik had dit niet als films willen zien, puur omdat ik niet precies al wil weten wat er gaat gebeuren.

 That said, Thrawn en Mara Jade zijn twee karakters die zeker terug mogen komen in welke vorm dan ook. Vraag me af of de geruchten van Thrawn in de vervolgen op Aftermath ergens op slaan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een van de redenen dat dit niet gaat gebeuren is de leeftijd van de acteurs. Boek speelt zich een paar jaar na RotJ af. De acteurs zijn inmiddels meer dan 30 jaar ouder. (of je moet de rollen opnieuw casten, maar dat is heiligschennis)

Vraag me trouwens ook af of deze reeks wel zou werken als film. (hoe goed het boek ook is…herinner me nog goed dat ik dit 20+ jaar geleden thuis op zolder zat te lezen :D)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, goede punten allebei. Bij nader inzien is het misschien ook wel goed dat het waarschijnlijk nooit verfilmd wordt. Toch vind ik de karakters nog steeds heel cool, dus wie weet wat er in de toekomst gaat gebeuren. Denken jullie dat Disney de EU schrijvers bij een film zou betrekken?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×