Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

degekstekris

Lid
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

degekstekris last won the day on January 4 2018

degekstekris had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About degekstekris

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 03/13/1995

Recent Profile Visitors

711 profile views
 1. degekstekris

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  IGN’s theorie over Rey’s parentage Ik ben ook nog steeds niet overtuigd van het ‘nobody’ aspect. Naast een grappige theorie over cloning denk ik zeker dat haar achtergrond een veel belangrijkere rol heeft in de saga dan nu is gezegd. Ik denk in ieder geval wel dat IGN gelijk heeft dat JJ in XI dieper zal ingaan op Anakin’s lightsaber en de connectie die Rey hiermee maakte in TFA.
 2. degekstekris

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Motherboard Vice artikel over jedi’s en de link tussen de prequels en TLJ Ik vond dit een sterk artikel over de connect van TLJ met de prequels en de betekenis van de Jedi, die op de proef wordt gesteld in TLJ. Precies dit maakt de TLJ zo sterk en past hiermee goed in de complete saga. Net zoals de schrijver zegt maakt dit het belang van de prequels ook een stuk sterker in de saga. Zeer de moeite waard om te lezen!
 3. degekstekris

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Deze film heeft me een dag gekost om te verwerken. Mijn eerste reactie toen ik de zaal uit kwam was ook: what the fuck just happened... Vond ik het een goede film? Zeker! Toch had de film wat punten die beter/anders hadden gemogen of nog uitpakken in IX. Hoe dan ook heeft JJ een flinke klus voor de boeg. Wel enorm respect voor Ryan Johnson dat hij veel lef heeft gehad om flink wat dingen op de schop te nemen. Waar Kylo in Force Awakens niet helemaal uit de verf kwam was hij hier echt grandioos, mede door top acteerwerk van Driver. Zijn rol in FA, met de twijfels en onvoorspelbaarheid, zie ik nu als een goed opstapje naar zijn rol in deze saga. Mijn voorspelling voordat de film begon dat hij Snoke zou vermoorden was correct, al kwam het niet helemaal verwacht; het kon alle kanten op gaan en dat was grotendeels te danken aan de rol van Kylo. Luke goes mental was sterk en brengt het conflict van light/dark nog beter naar voren. Het principe van een grijs gebied spreekt mij ook zeker aan en waardeer het dat Johnson dit heeft aangekaart (in meerdere facetten in de film). Door gebeurtenissen te laten plaats vinden, die normaal in het slotstuk van de trilogie zouden gebeuren, maakt me dit heel nieuwsgierig naar welke vorm IX gaat krijgen en brengt het een fijne vernieuwing met veel vragen (heerlijk speculeren) op. “Let the past die” wordt erg letterlijk genomen. Verandering kan fijn zijn, maar om compleet het verleden te laten doodgaan heb ik me twijfels bij. En dan met name het verhaal van Rey. Natuurlijk is dit nog geen zekerheid, maar het idee van Rey als een nobody vind ik jammer. Dat idee kan leuk zijn, maar haar nu al sterke krachten met de Force maken dit een beetje weird. Sure, Anakin kwam ook van niks, maar hij was wel een chosen one, special person etc. en door Rey niemand te laten zijn vind ik de Skywalker legacy eigenlijk minder speciaal worden. Hopelijk krijgt haar achtergrond meer betekenis in het laatste deel. Resistance scenes waren wel leuk, maar de dialogen matig en moest het vooral van de actiescenes hebben die leuk waren. Twee grootste minpunten: - Overkill aan grappen. Ik snap dit de stijl van Disney is en dat dit goed werkt. Alleen was het te veel. Bij Marvel films werkt dit een stuk beter, omdat humor beter gepaard gaat. Het drama aspect van Star Wars maakt de saga, in mijn ogen, zo mooi. Op sommige moment waren grappen echt niet nodig, laat staan overdreven flauw. Wat luchtig blijven rondom drama is goed en wat grapjes mogen ook, maar niet in deze mate. - Leia Clark Organa Princess @€/@?! Supergirl. Volgende keer mag Poe een Kryptonite lasergun pakken en der terug naar Krypton schieten. Excuses voor deze reactie maar dat was serieus NOT DONE. De laatste twee minpunten en de achtergrond van Rey zorgen ervoor dat de film geen 9 maar een 8 krijgt, wat zou kunnen uitlopen naar een 8,5 indien Rey’s geschiedenis wordt rechtgezet.
 4. Het wachten is beloond, wat ben ik super blij. Ik ben morgen de hele dag bereikbaar, jullie heb mijn e-mail al door dit account maar hebben jullie een telefoonnummer nodig? Ik zal deze even naar je sturen in een pm. En ik zal zeker wat laten horen tijdens de marathon op het forum! Iedereen veel plezier alvast met de film!
 5. Pfff ik word gek van de spanning, erg benieuwd naar de uitslag!
 6. degekstekris

  Interviews op StarWarsAwakens.nl

  Awesome interview!
 7. Aanmelden kan tot maandag 20:00. Worden de 3 gelukkige deelnemers die avond ook meteen bekend gemaakt? Reuze zenuwachtig voor de bekendmaking!
 8. degekstekris

  De eerste gesproken woorden

  Ik moet mijn naam wel eer aan doen hè
 9. degekstekris

  Je laatste Star Wars aanwinst

  En ik moet zeker nog langs de C&A! Nooit gedacht dat ik daar nog eens terug zou komen
 10. degekstekris

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Toen ik in oktober in Australië was kwam ik dit masker tegen bij een partyshop en gelukkig op mijn laatste dag deze geweldige cap in de Footlocker in Sydney.
 11. degekstekris

  De eerste gesproken woorden

  Of het is een mind fuck. Zou Jar Jar niet Kylo Ren zijn?
 12. Zag die bril van de pathé er niet anders uit dan deze? Of heb ik een bril nodig...
 13. Beste organisatie, Bedankt voor het mogelijk maken voor zo'n geweldige en unieke wedstrijd om het nieuwe Star Wars-tijdperk te celebreren. Als fan sinds kleine jongen en mijn liefde voor deze wereld is nooit weggegaan. De fanboy in mij zou dus ook niks liever willen dan deel te nemen aan deze wedstrijd. Ik heb al kaarten voor de eerste vertoning van 10:00 in Pathe Arena dus ik ben sowieso al aanwezig voor de aanvang de wedstrijd. Graag hoor ik van jullie of ik een van de gelukkige mag zijn. Wanneer worden de deelnemers bekend gemaakt? May the force be with the competitors, Kristian Walch kristianwalch@gmail.com p.s.: And like Yoda would say: do, or do not. There is no try.
×