Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

CptHansOlo

Lid
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by CptHansOlo


 1. Ik heb met veel pleier naar de film gekeken. Ja, er zijn wat problemen (supergirl Leia, en at-st bb-8), maar de perfecte film bestaat niet (hoewel rogue one dicht in de buurt komt). Er zit heel veel info in de film,en dat hebben ze geprobeerd af te wisselen met humor. En dat is niet altijd even succesvol uitgevoerd.

  Wat Leia betreft. Vlak voor haar supergirl moment zit een hele mooie close-up. En dat was wat mij betreft het perfecte moment voor het einde van dit personage geweest. Maar ik denk dat ze het niet gedurfd hebben om twee skywalkers in één film dood te laten gaan.

  De dood van Snoke was wel onverwacht. Maar, ik denk dat we nog niet van hem af zijn.

  Phasma.... ik weet nog steeds niet waarom ze in 2 sw films zit. Maar misschien hadden ze dit nodig als opmaat voor een solo Phasma film.

  Rose en ‘de Finn’. Dit vondt ik wel één van de best geslaagde verhaal lijnen in de film. Ik hoop dat we er meer van krijgen te zien. 

  Rey, Kylo en pretoriaanse garde. Dit is denk ik één van de beste gevechten in sw films

  Luke op het eiland. Dit kan je rechtstreeks vergelijken met Yoda op Dagobah. Veel mensen vinden het weg gooien van de lightsaber, out-of-character voor Luke. Maar als je goed hebt opgelet, dan weet je dat Luke het wel heeft gehad met de Jedi. Dus wat moet hij dan met een reliek, uit een tijd die hij wil vergeten. Ik vond het ook wel grappig dat hij het later een ‘laser sword’ noemt.

   

  Tot zo ver mijn eerste reactie.

   

   


 2. Het is allemaal geneuzel Dennis. Of het nu goed of slecht is, dat maakt niets uit. Het is maar tijdelijk vertier.

  Maar ik wil vermaakt worden. En niet naar een “rehash” van oude ideeën in een nieuw jasje zitten kijken. Misschien komt het wel, omdat ik nog niet zo lang geleden de gehele x-files serie heb zitten kijken. Maar alleen er goed uitzien en goede muziek, is niet genoeg om het boeiend te houden voor mij. Blijkbaar denken er veel mensen anders over 😊


 3. Gisteren de film gezien (geen pauze). En wow, wat een waanzinnige film is dit.  Visueel is het een genot om te zien, en het 3d effect is heel natuurlijk toegepast.  Verder is het film met een heel rustige en goede opbouw van het verhaal. De reacties van mijn vrienden en vanuit de zaal, waren allemaal zeer positief. 

  O, en Sylvia Hoeks is ‘bad ass’.

  Enige nadeel was het harde geluid bij de pathé. 


 4. Eindelijk mijn boek binnen voor de MOC LEGO UCS U-Wing

  https://www.starbricks.net/

  Naast het boek, zit er ook een stickervel bij en een speciaal bedrukte 2x2 tile met een uniek registratie nummer. En hoewel het boek een goede onderdelenlijst heeft, krijg je ook een digitale versie. Deze kan je vervolgens importeren op Bricklink.

  Ben nu druk bezig met het zoeken van stenen in mijn eigen collectie (zit al op 30%). De rest zal  worden besteld.


 5. Mooie collectie Roy. En ook hele mooie foto's. Maar, je moet wel een beetje letten op je reflecties. De reflecties bij Boba en Vader zijn heel herkenbaar, en storen een beetje.

  Ik fotografeer zelf ook (meestal op film), maar maak maar zelden foto's van de collectie. Misschien omdat het meeste in dozen op zolder staat. Dit is de enige die ik zo snel kon vinden.  http://flic.kr/p/domkoD. Gemaakt met groot formaat camera op fuji instant film (belichtingstijd 100 seconden).

   

×