Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

CptHansOlo

Lid
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by CptHansOlo

 1. CptHansOlo

  Handtekeningen

  Ik heb in de loop der tijd, een leuk aantal Star Wars handtekeningen verzamelt. Ik had de meesten al eens gescand. Maar een crash van een harde schijf gooide wat roet in het eten. Met de komst van dit forum, heb ik een goede reden om ze weer eens te scannen. En laten we maar gelijk goed beginnen.
 2. CptHansOlo

  Star Wars CCG (Decipher)

  Ik heb deze vrije dagen maar even gebruikt, om mijn uitgebreide verzameling van SW:CCG te ordenen. Ik heb een aantal jaren met veel plezier dit kaart spel gespeeld. Maar toen Decipher de licentie verloor (2001 geloof ik), was het snel gebeurd met het spel. Wat bleef was een aanzienlijke verzameling, hele mooie kaartjes. Het spel wordt nog wel gespeeld door een select groepje volhouders. En op hun site vond ik ook een goede checklist voor mijn verzameling (http://www.starwarsccg.org/collecting/). Zijn er hier nog andere star wars fans die dit spelen/verzamelen? ik heb nog genoeg dubbele kaarten, en misschien valt er nog iets te ruilen. Ik heb namelijk niet alles.
 3. CptHansOlo

  Star Wars LEGO

  Vers uit het geruchten circuit. Een UCS Cloud City set voor 2018 ($500,-)
 4. CptHansOlo

  Tijdschriften

  Dit is even om te kijken of er interesse is. ik heb een hele rij tijdschriften uit het Episode I tijdperk, die nu in de weg staan. Ik heb geen lijst met welke tijdschriften het zijn, maar als er interesse is laat het het even weten. Anders gaat het rechtstreeks bij het oud papier. Gezien de hoeveelheid is verzenden geen optie, en ik heb pas over enkele weken tijd om alles uit te zoeken (vakantie), en eventueel een afspraak voor op te halen te maken.
 5. CptHansOlo

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Voor de vakantie wat lego setjes gekocht. 75196 - A-Wing vs TIE Silencer Microfighters 75198 - Tatooine Battle Pack 75200 - Ahch-To Island Training
 6. CptHansOlo

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Gisteren even bij de EBC geweest. Alleen maar het ultieme star wars lego boek gekocht en het TLJ filmboek. Was meer Lego op de EBC te vinden dan ik had verwacht. Maar de prijzen waren soms ook belachelijk.
 7. CptHansOlo

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  De beste en meest eerlijke review die ik tot nu toe gezien heb:
 8. CptHansOlo

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Een non-spoiler review van Mark Kermode.
 9. CptHansOlo

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Even over de ‘laser swords’ 😊. gedurende de jedi tempel scenes, heeft Ben (Kylo) daar de Darth Vader laser sword?
 10. CptHansOlo

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Ik heb met veel pleier naar de film gekeken. Ja, er zijn wat problemen (supergirl Leia, en at-st bb-8), maar de perfecte film bestaat niet (hoewel rogue one dicht in de buurt komt). Er zit heel veel info in de film,en dat hebben ze geprobeerd af te wisselen met humor. En dat is niet altijd even succesvol uitgevoerd. Wat Leia betreft. Vlak voor haar supergirl moment zit een hele mooie close-up. En dat was wat mij betreft het perfecte moment voor het einde van dit personage geweest. Maar ik denk dat ze het niet gedurfd hebben om twee skywalkers in één film dood te laten gaan. De dood van Snoke was wel onverwacht. Maar, ik denk dat we nog niet van hem af zijn. Phasma.... ik weet nog steeds niet waarom ze in 2 sw films zit. Maar misschien hadden ze dit nodig als opmaat voor een solo Phasma film. Rose en ‘de Finn’. Dit vondt ik wel één van de best geslaagde verhaal lijnen in de film. Ik hoop dat we er meer van krijgen te zien. Rey, Kylo en pretoriaanse garde. Dit is denk ik één van de beste gevechten in sw films Luke op het eiland. Dit kan je rechtstreeks vergelijken met Yoda op Dagobah. Veel mensen vinden het weg gooien van de lightsaber, out-of-character voor Luke. Maar als je goed hebt opgelet, dan weet je dat Luke het wel heeft gehad met de Jedi. Dus wat moet hij dan met een reliek, uit een tijd die hij wil vergeten. Ik vond het ook wel grappig dat hij het later een ‘laser sword’ noemt. Tot zo ver mijn eerste reactie.
 11. CptHansOlo

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Zag zaterdag weer wat Lego SW tijdschriften met minifigs. Dus, die moet ik dan kopen. Ook het jubileum boek voor A New Hope gekocht.
 12. CptHansOlo

  Stranger Things

  LOL 😄 😄
 13. CptHansOlo

  Stranger Things

  Halloween is comming by -HoodedOne-
 14. CptHansOlo

  Stranger Things

  Het is allemaal geneuzel Dennis. Of het nu goed of slecht is, dat maakt niets uit. Het is maar tijdelijk vertier. Maar ik wil vermaakt worden. En niet naar een “rehash” van oude ideeën in een nieuw jasje zitten kijken. Misschien komt het wel, omdat ik nog niet zo lang geleden de gehele x-files serie heb zitten kijken. Maar alleen er goed uitzien en goede muziek, is niet genoeg om het boeiend te houden voor mij. Blijkbaar denken er veel mensen anders over 😊
 15. CptHansOlo

  Stranger Things

  Afgehaakt na 2 afleveringen (seizoen 1). “The Orville” is nog interessanter dan dit geneuzel. Je kan wat mij betreft veel beter de series en films kijken, waarvan ST ideeën leent. Een veel betere besteding van je tijd.
 16. CptHansOlo

  Waar luister je naar ?

  Meestal heb ik wel muziek op staan. Dus de vraag is. Waar luister je op dit moment naar? Om maar gelijk het goede voorbeeld te geven John Grant - Live in Concert with the BBC Philharmonic Orchestra (Vinyl - Record Store Day Exclusive)
 17. CptHansOlo

  Tickets TLJ

  Tickets voor 07:00, de Pathé dubbel voorstelling met TFA.
 18. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  De omschrijving van een vriend van mij “BladeRunner in drie uur tijd naar de film, een concert, een vliegshow, een museum of modern art en een slagerij (;p aanraders voor scifi, thriller en art fans.”
 19. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Dit is een vergelijking die ik nog niemand heb zien maken.
 20. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Niet veel anders dan het origineel dus.
 21. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Gisteren de film gezien (geen pauze). En wow, wat een waanzinnige film is dit. Visueel is het een genot om te zien, en het 3d effect is heel natuurlijk toegepast. Verder is het film met een heel rustige en goede opbouw van het verhaal. De reacties van mijn vrienden en vanuit de zaal, waren allemaal zeer positief. O, en Sylvia Hoeks is ‘bad ass’. Enige nadeel was het harde geluid bij de pathé.
 22. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Pathé heeft meestal geen pauzes. Maar ik heb ook meegemaakt dat ze er wel een pauze hebben.
 23. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Vrijdag 19:30 imax 3d. Viel me nu pas op dat de film bijna 3 uur duurt. Ben benieuwd of de Pathé er een pauze in doet.
 24. CptHansOlo

  Je laatste Star Wars aanwinst

  In Oisterwijk ook alleen maar Han. Er stond er één, dus gelijk maar meegenomen.
 25. CptHansOlo

  Blade Runner 2049

  Ben wel zeer benieuwd naar deze film. De trailers zien er goed uit. Nu maar hopen dat het verhaal goed is.
×