Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Darthszellem

Lid
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darthszellem

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Darthszellem

  Boeken / comics vanaf Rule of two

  Daar zat ik ook over na te denken. Zo heb ik ook mijn achterstand ingehaald in het X-men universum toen ik de biografie van super villains Mr Sinister en Apocalypse las.
 2. Darthszellem

  Boeken / comics vanaf Rule of two

  Dank je wel. Zojuist gedaan.
 3. Ik wil graag de geschiedenis van de *Sith vanaf de Rule of two leren kennen. En daarom wil ik weten bij welke boeken / comics ik moet beginnen. Ik weet dat er op Wookieepedia een lijst met Appearances, Sources en Notes, maar ik zie door de bomen het bos niet meer. https://starwars.fandom.com/wiki/Timeline_of_Legends_books Op bovenstaande link staat een lijst met boeken, op Star Wars tijdlijn op volgorde aangegeven. Daar word gesproken over een Darth Bane triologie, waarbij volgens de samenvatting in die link in deel 2 de Rule of two begint, nadat een " thought bomb" is afgegaan in 990 BBY. Vervolgens komt er een boek "Darth Plagueis" maar dat speelt zich af verspreid over 67 - 32 BBY. Wat gebeurt er daartussen? Onderstaand filmpje laat een volgorde zien van Sith Lords, maar in welke boeken / comics komen die dan langs? Ik zoek verhalen waar deze karakters centraal staan en niet "even" voorbij komen. De "Book of Sith" heb ik ook thuis, maar die geschiedenis is wel erg kort. Ondertussen kijk ik ook even verder.
 4. Darthszellem

  Hallo allemaal

  Star Wars is van jongs af aan altijd al een interesse geweest, danwel naast Transformers*, Star Trek**, Star Craft***, , en vele andere series, films en games. Het heeft nooit bepaald bovenaan mijn lijst gestaan. Ik vind episodes 4, 5, 6 geweldig, vooral vanwege de special effects van de jaren '80. 1, 2, 3 vond ik al snel minder leuk vanwege opvallend slechter acteerwerk. Ep 3 is mijn 1e Star Wars film die ik in de bioscoop zag en was echt geweldig! Nog steeds! De disney films....tja, ep 8 vond ik een behoorlijke tegenvaller, Ep 7 moet ik nog ff kijken want het is alweer een tijdje geleden. Rogue Story is het goede voorbeeld dat Disney nieuwe films kan maken over dat tijdperk. (De climax met 2 Star Destroyers die elkaar in 2'en snijden in I-max...😛OMG!) Naast de film heb ik alleen de serie van de Clone Wars gezien. Die vond ik echt leuk, ook omdat het over meer dan alleen maar de "goeie" gaat. Ik herinner mij zelfs nog wat Ventress only episodes, zonder Obi en Anakin. Verder ken ik Star Wars niet, geen comics en boeken*. etc. Qua boeken ken ik alleen; Jedi Path, Book of Sith en Imperial Handbook. Hele leuke boeken. Reden van mijn lid worden is om meer info te verzamelen over de Force zelf, en omdat ik ongetwijfeld wel wat noob vragen ga stellen. Groeten, Darth Szellem, 37. (Szellem is Hongaars voor spook)
×