Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

tzimho

Lid
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tzimho last won the day on July 29 2018

tzimho had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About tzimho

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tzimho

  Hallo

  Waar sommige mensen graag klagen over wat er niet goed is aan een film, kijk ik juist na wat wel leuk en goed is. Een voorbeeld hiervan is de controverse rondom Leia en het gebruik van de force. Het was al wel duidelijk dat Leia force sensitive was, misschien niet zo sterk als Luke, maar toch. In een leven of dood situatie gebeurt het vaak dat mensen met al hun macht die ze hebben te overleven. Als je dit op Leia toepast word het al een stuk minder vreemd. Het feit dat ze vervolgens een uur in de film helemaal geen energie meer heeft geeft ook aan dat ze wel echt alles heeft gegeven om zichzelf in veiligheid te brengen. Dat de nieuwe SW films onder disney anders zijn dan The Original Trilogy of The Prequel Trilogy komt gewoon omdat ze moeten concurreren met de huidige stijl van films maken. Als fervent bios ganger, dit jaar al 25 films, valt mij het wel op dat SW gewoon dezelfde hoeveelheid actie en humor heeft als de huidige Marvel films. Het is de manier van filmmaken anno 2018. Overigens vind ik het ook wel fijn dat er nu Star Wars Story films worden gemaakt, mensen die de comics verder niet volgen leren op deze manier toch meer van de SW universe. Ja hier val ik zelf ook onder, ik krijg mijn lore voornamelijk via YouTube. Aftermath is wel een leuk boek, echter kan ik niet heel lang achter elkaar blijven lezen, elk hoofdstuk is weer een switch naar 1 van de andere hoofd karakters. Er zit wel een rode draad in het verhaal, maar het leest niet lekker hoofdstuk na hoofdstuk. Zit nu zelf op 3-4 hoofdstukken per dag en het zijn er wel 40.
 2. tzimho

  Hallo

  Hallo ik ben Timo, Na enige tijd actief te zijn geweest op een Amerikaanse Star Wars forum toch is opzoek gegaan naar een Nederlandstalige. Met de voornaamste reden dat ik 1 van de weinigen was die nog nooit naar een meeting was geweest, gaat toch een beetje lastig als Nederlander even naar Amerika gaan. Zelf was ik een jaar of 5 toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Star Wars, namelijk toen The Phantom Menace uitkwam. Zo'n lichtgevende buis was toch wel heel interessant. Omdat de prequels mijn eerste ontmoeting waren met de Star Wars franchise heb ik de haat die sommige mensen aan de prequels hebben nooit echt begrepen. Ik begreep vroeger juist niet wat er zo bijzonder was aan The Original Trilogy, ik was immers gewend aan de flashy over de top gevechten van deel 1-3. Op latere leeftijd ben ik deel 4-6 zeker beter gaan waarderen. Nou zijn we ondertussen alweer 4 films verder en is mijn liefde voor Star Wars alleen maar sterker geworden. Ik heb al jaren een kleine collectie Lego Star Wars en ben inmiddels ook eigenaar van 3 Lightsabers. (Hasbro Black Series Kylo Ren en 2 custom Amerikaanse lightsabers) Sinds kort ook begonnen met het boek Star Wars: Aftermath. Buiten mijn leven als Star Wars fan ben ik nu 3 jaar werkende als een boekbinder. Mochten er verder nog brandende vragen zijn hoor ik het natuurlijk graag. May the force be with you!
×