Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Simon

Lid
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Simon

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Simon

  Star Wars Roleplaying Game

  Mijn broer Aron zal de spelleider zijn, we spelen dus waarschijnlijk voornamelijk bij hem thuis. Hij woont in de buurt van de meubelboulevard, schuin tegenover campus Max. Als we mooi weer hebben zullen we waarschijnlijk bij mij in Lunetten spelen aangezien we daar lekker buiten kunnen zitten :)
 2. Simon

  Star Wars Roleplaying Game

  Het lijkt er niet op dat ik snel een nieuwe speler zal gaan vinden via dit forum dus ik ga op zoek via andere wegen. Als er toch nog mensen zijn die interesse hebben, laat het dan gauw weten, anders heb ik wellicht al iemand gevonden :)
 3. Simon

  Star Wars Roleplaying Game

  Denk er nog maar even over na :) Zou leuk zijn als je mee wil doen. Ik zal dit topic later vandaag of morgen op de facebookgroep delen (tenzij jij voor die tijd al aangeeft dat je mee wil doen natuurlijk ;)
 4. Simon

  Hey!

  Hey, Ik ben Simon. Hoewel ik al mijn leven lang fan ben van Star Wars moet ik bekennen dat ik er zeker niet alles van weet, er zijn nog veel boeken/strips die ik niet heb gelezen. Buiten de films ben ik voornamelijk fan van de Bane triologie en het boek over darth Plagueis, waarvan we nog moeten afwachten hoeveel Disney er zich van aantrekt wat daarin geschreven is. Ik ben voornamelijk lid geworden van dit forum aangezien ik en een paar anderen op zoek zijn naar een extra speler voor een star wars roleplaying game, ik heb hier ook een topic voor aangemaakt bij de 'meeting & events' categorie, ik hoop dat ik hem daar goed geplaatst heb Aangenaam iig!
 5. Hey mensen, Wij zijn van plan binnenkort in Utrecht een roleplaying groep te starten die geplaatst is in het Star Wars universum. We zijn nu al met zijn vieren, 1 spelleider en drie spelers, en we zoeken er nog 1 speler bij (ongeveer in de leeftijd 20 tot 40). Wellicht weten we die wel te vinden via dit forum :) We spelen dus in Utrecht en we willen eens in de vier weken op een donderdag avond afspreken. We zijn nog niet heel bekend met het systeem maar we hanteren de regels die in 'Star Wars Saga Edition' zijn vastgelegd. Het spel zal zich afspelen in de tijdsperiode 900 BBY, dus dit is in het post-Bane tijdperk waar de grote oorlogen tegen de sith tot een einde zijn gekomen en waar de jedi zich proberen neer te leggen bij hun passievere rol in de republic na de Ruusan Reformation. Voor echte fans is het belangrijk om te weten dat we wel fan van Star Wars zijn maar we hebben zeker niet alle strips/boeken gelezen. We houden ons enigszins aan Legends maar de spelleider zal zich niet alles aantrekken van wat er bedacht is. Hij houd voornamelijk rekening met de boeken van Bane, darth Plagueis, de films en wat andere bronnen die hij kent. Het is dus niet de bedoeling dat er constante discussie is over de correctheid van het Star Wars universum dat de spelleider gebruikt. De rollen die tot nu toe vergeven zijn, zijn de jedi apprentice; de twi'lek gevallen noble; en de soldaat die gespecialiseerd is in jetpacks, explosieven en zware ranged weapons. We zoeken er nog een scout of scoundrel bij, maar wees gerust, de spelleider heeft al aangegeven dat iedereen de kans krijgt om een force-user/jedi te worden :) Ervaring met roleplaying games en grote kennis van het Star Wars universum is niet belangrijk (zolang je iig de films hebt gezien), we nemen het niet zo nauw met regels en het gaat ons voornamelijk om een gezellige avond te hebben onder het genot van een paar biertjes en goed gezelschap. We horen graag of er iemand is die mee wil spelen! Groeten, Aron & Simon
×