Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Mai

Lid
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Mai

 • Rank
  Youngling
 • Birthday August 29

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb gelukkig het ene laatste kaartje kunnen bemachtigen voor de voorstelling van 20:00. Ben benieuwd wat de Pathe nog voor extra's gaat doen. EDIT: blijkbaar komen er weer kaartjes beschikbaar. Lekker handig en eerlijk.
 2. Disney heeft wel vaker marathons gehouden in de Pathe, o.a. Piraten of the Caribbean. Wat ik heb begrepen online ligt het niet aan Disney enzo, maar aan dat de films verschillende distributeurs hebben in Nederlands. En die moeten maar net zin hebben in zo'n samenwerking.
 3. Wel krom dat je 'houdt mij op de hoogte knop' niet te zien was op mijn mobiel. Lekker handig. Maar wel heel tof dat ze reageren.
 4. Mai

  Civilization

  Gelukkig is Civ V een van de spellen die ik direct kan spelen op mijn Mac, terwijl de graphics dan ook nog gewoon top zijn. Veel spellen bij het porten naar de Mac kunnen grafisch hoger draaien op Windows geïnstalleerd op een MacBook / iMac. Misschien handig als we hier een aparte topic voor aanmaken. En dan ook vermelden welke spellen je op het platform speelt.
 5. Mai

  Superheldenfilms

  Van Marvel heb ik alles in de bioscoop gezien behalve Guardians of the Galaxy. Alhoewel ik moet zeggen dat ik laatst Iron man 1 gekeken heb en dat toch mijn favoriet blijft. De scripts worden er niet altijd beter op omdat alles maar afgestemd moet zijn op de Marvel universe. DC heb ik alleen de ouderwetse Batman films gezien en de laatste trilogie met Christian Bale. Ik kijk meer naar de series van DC, zoals Arrow en The Flash.
 6. Klopt maar ik ben al vaker in Londen geweest. Ik ben destijds ook 1 dag naar Doctor Who event geweest en heb gemerkt dat ik dat gewoon te kort vond. Bovendien ben ik net naar Keulen geweest naar de Star Wars tentoonstelling daar. De tentoonstelling in Keulen is overigens ook echt de moeite waard.
 7. Mai

  Civilization

  Zou ik graag een keer doen, maar nog nooit gedaan. Heb inderdaad de steam versie, dus als het goed is is het wel mogelijk.
 8. Mai

  Civilization

  Nee, geen Sci-Fi (tenzij je het over Civ:BE hebt). Civilization gaat gewoon over de geschiedenis van de aarde. Ondanks de vele geschiedenis spellen die ik heb gespeeld (o.a. Age of Empires, Anno), blijft Civ V een van de favorieten om te spelen tijdens een regenachtige middag. Het spel verveeld mij nooit, omdat er zoveel mogelijke strategien en speelwijzen zijn. Ondanks dat ik al een tijdje speel, ben ik echt nog een beginner. Ik ontdek nog steeds nieuwe dingen. Het is echt top dat het spel zo is gemaakt dat zowel beginners als ervaren spelers het kunnen spelen. Wie van jullie speelt ook deze game?
 9. Mai

  Special edition veranderingen

  Sommige shots voelen heel anders aan, omdat er voor mijn gevoel mensen en / of andere wezen missen. Bovendien miste ik shots die later waren toegevoegd. Al met al voelde het verhaal minder groots aan door het alles.
 10. Ik sluit mij aan bij SWbluedog. Zeker aangezien het in Londen is, is 1 dag nauwelijks de moeite waard. Gezien er alleen nog maar kaarten zijn voor vrijdag en zondag is het ook qua vervoer nog eens moeilijker. Hopelijk is het de volgende keer in een land op autorijden afstand. Dan is 1 dag makkelijker. Hopen op de volgende keer dus.
 11. Mai

  Special edition veranderingen

  Ik heb eigenlijk alleen de bewerkte versies gezien. Het voelt dan ook best vreemd aan om te zien dat er veranderingen zijn geweest, maar omdat het de enige is die ik ken heb ik mij er nooit aan geërgerd. Bij mij is het eerder andersom, ik heb daarna een keer een van de films in het origineel gezien en dat viel mij eigenlijk tegen nadat iedereen het zo ophemelde als de 'originele' versie.
 12. Mai

  Hoe spoilervrij ben jij?

  ik probeer het te beperken tot het bekijken van de trailers. Ik vind niks vervelender dan de film gaan kijken en al het einde te weten.
 13. De meeste fora komen langzaam op gang, maar het is leuk te zien dat er nu al een paar mensen zijn die elke dag terug komen. Door de films die eraan komen wordt het vanzelf drukker. En anders: op dit moment is de community ook al erg gezellig.
 14. Mai

  Also here!

  Ik heb hem uitgenodigd voor het event, dus wie weet.
 15. Mai

  Also here!

  Zie net dat je MIC doet. Dus misschien als de studievereniging van MIC en de studievereniging van CMD weer samen iets organiseren, dat ik je dan tegenkom.
×