Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Dennis

Crewlid
 • Content Count

  1,772
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

Everything posted by Dennis

 1. Dennis

  Handtekeningen

  Voor de Holiday Special zijn diverse deleted scenes uit A New Hope gebruikt. Dit is er een van.
 2. Dennis

  Boeken / comics vanaf Rule of two

  Ik zou deze vraag in onze facebookpagina Lowlands Cantina posten. Daar krijg je meer respons.
 3. Dennis

  The Mandalorian

  wat jij wil Al denk ik dat je hier weinig respons zult krijgen.
 4. Gejat van diverse andere fora: de 'Je laatste aanwinst' draad waarin je (verrassend!) je laatste Star Wars aanwinst kunt posten. Om af te trappen: nadat vorige week (een week voor de release) de Marvel TPB van Darth Vader arriveerde kwam gisteren (wederom een week voor de release) de TPB van Leia binnen.
 5. Dennis

  Palpatine ....

  Canon schmanon. Lucas heeft aangegeven teleurgesteld te zijn in TFA enzo. Voor Dark Empire gaf hij juist aan dat Palpatine kon terugkeren. Legends is voor mij relevanter.
 6. Dennis

  Palpatine ....

  28 jaar geleden keerde hij al terug, in Dark Empire I.
 7. Dennis

  Handtekeningen

  Meer dan 13 jaar geleden heb ik voor € 0 (het was een ruil tegen een zwik handtekeningen van non-SW lui die ik op conventies had late signeren) deze Ford gescoord via Anthony "K9" Ferrara; de Godfather van de Star Wars sigs. (detail: hij heeft alleen zijn voornaam gesigneerd)
 8. Dennis

  Palpatine ....

  Geen idee. Maar kijk eens wat ik heb: 4 pennen van BIC
 9. Dennis

  Blade Runner 2049

  In 2005 kreeg ik deze:
 10. Dennis

  The Mandalorian

  Thnx voor het compliment. De kans op Mandalorian interviews in dit kalenderjaar is klein aangezien de acteurs NDA's hebben en voorlopig nog niks mogen zeggen todat hun afleveringen zijn uitgezonden. Een tweetal heeft in ieder geval al wel een mondelinge toegezegging gedaan het tzt te doen.
 11. Dennis

  The Mandalorian

  24 betaalde vrije dagen per jaar maar?
 12. Dennis

  Handtekeningen

  Ah, das de Clive die in zijn buurt bekend staat als 'de man met de Cola taps waar je je glas altijd mag bijvullen' Niet te verwarren met Clive Revill. (de stem van The Emperor in ESB; het gezicht wat te zien is is dat van actrice Elaine Baker met masker. https://starwars.fandom.com/wiki/Elaine_Baker?file=Elaine_Baker_behind_the_scenes_on_Empire_Strikes_Back.jpeg
 13. Welicht een vreemd topic, maar frisdrank dus. Ik ben er gek op, niet zozeer op de standaard flessen die je overal vind... maar de meer (in NL) obscuurdere merken, buitenlandse merken en varianten van bepaalde merken die niet overal te vinden zijn (bv Fanta Shokata, Fanta Strawberry). Wat anderen met al die hipster bieren hebben heb ik met zoete meuk. Grote AH XL filialen hebben vaak een goed assortiment importdrank (meestal wel blik) en buitenlandse tokos/turkse supers hebben ook vanalles. In de loop der jaren heb ik zo vanalles gehad... maar heb ik 1 keer (bij een Chinese Toko) een blikje fris met (serieus) vogelnestsmaak (nogmaals: ik ben écht serieus) laten staan. Mijn laatste toppers die ik hier gevonden heb: Yedigün Mandalina; mandarijn uit Bodrum, Türkiye. Mirinda, sinas (naranja) uit Spanje (gewoon bij de plaatselijke Turkse super!) Smaakt echt exact als het spul dat ik als kind zijnde in Spanje dronk. Veel voller van zowel kleur als smaak dan de nederlandse sinas (die waterig is imo). Vermelden waard: Dr.Pepper Cherry (in limited WonderWoman blik) Nog meer liefhebbers? Of houdt iedereen het hier braaf bij River, 3S, Fanta, CocaCola etc?
 14. Dennis

  Pokémon Go

  Ok. Wie speelt het? Gewoon eerlijk, schaam je niet. #BraggingTime: vandaag deze in het park langs het water gevonden.....blijkt een zeldzame 'epic' Pokemon te zijn.
 15. Dennis

  Handtekeningen

  Direct na zijn verschijning op het podium? Die foto is namelijk tijdens Celebration voor het eerst vertoond en voorzover ik weet pas in de dagen daarna digitaal verschenen.
 16. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  ...en deze in Disneyland gehaald
 17. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Medal of Yavin (replica) en het tweede deel van een zekere boekenreeks
 18. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Das gemakkelijk verdiend. Ramon heeft van Celebration de C-3PO Tiki mug voor me meegenomen. Als het wat beter weer wordt pleur ik er wat ijs, mangosap en Jack Daniels in. Met een schijf fruit en een parasol. Het is de 2e van links op onderstaande foto:
 19. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  @Ramon Das die op SWC werd uitgedeeld?
 20. Dennis

  Hallo !

  Ha Maartje! Welkom op dit forum! Ik zit op instagram maar ik zie op Instagram geen account milianstarwars2012 ? Benieuwd naar de poppen; Sideshow of HotToys?
 21. Dennis

  Speculaasjes

  Soms verdwijnt de lijn tussen satire en werkelijkheid: http://www.entertainmenthoek.nl/phoebe-waller-bridge-geeft-james-bond-25-script-een-metoo-make-over/
 22. Dennis

  Speculaasjes

  SPOILERS! (even tekst selecteren om het te kunnen lezen. De spoilers zijn afkomstig van iemand die -net als bij TFA- een script zou hebben gezien) The Rise of Skywalker gaat over het vinden van 'iets' om de First Order te verslaan. Rey denkt wat te weten en de film draait om de zoektocht, dat laatste avontuur om de Galaxy te redden. Dit redmiddel bestaat uit 3 zaken: de code van een oud Holonet systeem, een antenne van de tweede Death Star (dit verklaart de trailer shot waarop men uitkijkt naar de brokstukken van dit station) en C-3PO. Hiermee kan men het 'verhaal van Luke Skywalker' aan iedereen laten 'zien'; een boodschap/speech die hij opnam uitzenden zodat elk wezen op elke planeet dit ziet. The Emperor die we op het einde van de trailer horen is een holocron die Ben Solo gevonden heeft en wat zijn val naar the dark side inleidde. Een ouderwetse red herring
 23. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Heart of the Jedi behoort tot de oude canon; niet tot de Disney canon. Hier gaat men dus verder niks mee doen.
 24. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  We schrijven 1992. Star Wars is uit de 'dood' herrezen en dankzij de boeken van Timothy Zahn (die de goedkeuring van Lucasfilm kreeg om de saga in boekvorm voort te zetten) weer levend. George Lucas wil dat auteur Kenneth Flint ook een boek gaat schrijven wat in 1993 zou moeten verschijnen. Dit boek, Heart of the Jedi, speelt zich direct na ROTJ af. Flint schrijft het boek...George Lucas keurt het verhaal goed (minus 1 ding: sandpeople zonder maskers) maar het wordt nooit uitgebracht en Flint krijgt geen echt goede reden. Uiteindelijk is het Kathy Tyers' boek The Truce at Bakura (dat ook vlak na ROTJ afspeelt) wat wordt uitgebracht. Enkele jaren geleden besluit Flint het boek online te zetten en het verschijnt op de fansite SW EU Timeline. Star Wars artist Paul Shipper maakt tekening voor de cover en zo staat het verhaal lange tijd op deze site. Totdat een fan enige tijd geleden de gehele tekst opmaakt en er een PDF bestand van maakt. De tekening van Shipper wordt gebruikt om een cover te maken in de stijl van de boeken die in de 90s bij uitgeverij Bantam verschenen. Deze bestanden worden door diverse fans bij Lulu aangeboden waarvan er vele wel door het drukproces komen en andere weer niet (ivm de copyright die op het SW logo rust). Een van de exemplaren die er wel doorheen kwam....arriveerde vandaag. Voor het eerst sinds pakweg 20 jaar een nieuw SW Bantam boek.
 25. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Al een week in huis maar nog niet gepost:
×