Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Dennis

Crewlid
 • Content Count

  1,768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

Dennis last won the day on May 17

Dennis had the most liked content!

Community Reputation

150 Excellent

3 Followers

About Dennis

 • Rank
  Grandmaster
 • Birthday 03/15/1976

Recent Profile Visitors

3,812 profile views
 1. Dennis

  Palpatine ....

  28 jaar geleden keerde hij al terug, in Dark Empire I.
 2. Dennis

  Handtekeningen

  Meer dan 13 jaar geleden heb ik voor € 0 (het was een ruil tegen een zwik handtekeningen van non-SW lui die ik op conventies had late signeren) deze Ford gescoord via Anthony "K9" Ferrara; de Godfather van de Star Wars sigs. (detail: hij heeft alleen zijn voornaam gesigneerd)
 3. Dennis

  Palpatine ....

  Geen idee. Maar kijk eens wat ik heb: 4 pennen van BIC
 4. Dennis

  Blade Runner 2049

  In 2005 kreeg ik deze:
 5. Dennis

  The Mandalorian

  Thnx voor het compliment. De kans op Mandalorian interviews in dit kalenderjaar is klein aangezien de acteurs NDA's hebben en voorlopig nog niks mogen zeggen todat hun afleveringen zijn uitgezonden. Een tweetal heeft in ieder geval al wel een mondelinge toegezegging gedaan het tzt te doen.
 6. Dennis

  The Mandalorian

  24 betaalde vrije dagen per jaar maar?
 7. Dennis

  Handtekeningen

  Ah, das de Clive die in zijn buurt bekend staat als 'de man met de Cola taps waar je je glas altijd mag bijvullen' Niet te verwarren met Clive Revill. (de stem van The Emperor in ESB; het gezicht wat te zien is is dat van actrice Elaine Baker met masker. https://starwars.fandom.com/wiki/Elaine_Baker?file=Elaine_Baker_behind_the_scenes_on_Empire_Strikes_Back.jpeg
 8. Dennis

  Handtekeningen

  Direct na zijn verschijning op het podium? Die foto is namelijk tijdens Celebration voor het eerst vertoond en voorzover ik weet pas in de dagen daarna digitaal verschenen.
 9. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  ...en deze in Disneyland gehaald
 10. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Medal of Yavin (replica) en het tweede deel van een zekere boekenreeks
 11. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Das gemakkelijk verdiend. Ramon heeft van Celebration de C-3PO Tiki mug voor me meegenomen. Als het wat beter weer wordt pleur ik er wat ijs, mangosap en Jack Daniels in. Met een schijf fruit en een parasol. Het is de 2e van links op onderstaande foto:
 12. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  @Ramon Das die op SWC werd uitgedeeld?
 13. Dennis

  Hallo !

  Ha Maartje! Welkom op dit forum! Ik zit op instagram maar ik zie op Instagram geen account milianstarwars2012 ? Benieuwd naar de poppen; Sideshow of HotToys?
 14. Dennis

  Speculaasjes

  Soms verdwijnt de lijn tussen satire en werkelijkheid: http://www.entertainmenthoek.nl/phoebe-waller-bridge-geeft-james-bond-25-script-een-metoo-make-over/
 15. Dennis

  Speculaasjes

  SPOILERS! (even tekst selecteren om het te kunnen lezen. De spoilers zijn afkomstig van iemand die -net als bij TFA- een script zou hebben gezien) The Rise of Skywalker gaat over het vinden van 'iets' om de First Order te verslaan. Rey denkt wat te weten en de film draait om de zoektocht, dat laatste avontuur om de Galaxy te redden. Dit redmiddel bestaat uit 3 zaken: de code van een oud Holonet systeem, een antenne van de tweede Death Star (dit verklaart de trailer shot waarop men uitkijkt naar de brokstukken van dit station) en C-3PO. Hiermee kan men het 'verhaal van Luke Skywalker' aan iedereen laten 'zien'; een boodschap/speech die hij opnam uitzenden zodat elk wezen op elke planeet dit ziet. The Emperor die we op het einde van de trailer horen is een holocron die Ben Solo gevonden heeft en wat zijn val naar the dark side inleidde. Een ouderwetse red herring
×