Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Dennis

Crewlid
 • Content Count

  1,761
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

Dennis last won the day on May 17

Dennis had the most liked content!

Community Reputation

150 Excellent

3 Followers

About Dennis

 • Rank
  Grandmaster
 • Birthday 03/15/1976

Recent Profile Visitors

3,669 profile views
 1. Dennis

  Handtekeningen

  Direct na zijn verschijning op het podium? Die foto is namelijk tijdens Celebration voor het eerst vertoond en voorzover ik weet pas in de dagen daarna digitaal verschenen.
 2. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  ...en deze in Disneyland gehaald
 3. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Medal of Yavin (replica) en het tweede deel van een zekere boekenreeks
 4. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Das gemakkelijk verdiend. Ramon heeft van Celebration de C-3PO Tiki mug voor me meegenomen. Als het wat beter weer wordt pleur ik er wat ijs, mangosap en Jack Daniels in. Met een schijf fruit en een parasol. Het is de 2e van links op onderstaande foto:
 5. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  @Ramon Das die op SWC werd uitgedeeld?
 6. Dennis

  Hallo !

  Ha Maartje! Welkom op dit forum! Ik zit op instagram maar ik zie op Instagram geen account milianstarwars2012 ? Benieuwd naar de poppen; Sideshow of HotToys?
 7. Dennis

  Speculaasjes

  Soms verdwijnt de lijn tussen satire en werkelijkheid: http://www.entertainmenthoek.nl/phoebe-waller-bridge-geeft-james-bond-25-script-een-metoo-make-over/
 8. Dennis

  Speculaasjes

  SPOILERS! (even tekst selecteren om het te kunnen lezen. De spoilers zijn afkomstig van iemand die -net als bij TFA- een script zou hebben gezien) The Rise of Skywalker gaat over het vinden van 'iets' om de First Order te verslaan. Rey denkt wat te weten en de film draait om de zoektocht, dat laatste avontuur om de Galaxy te redden. Dit redmiddel bestaat uit 3 zaken: de code van een oud Holonet systeem, een antenne van de tweede Death Star (dit verklaart de trailer shot waarop men uitkijkt naar de brokstukken van dit station) en C-3PO. Hiermee kan men het 'verhaal van Luke Skywalker' aan iedereen laten 'zien'; een boodschap/speech die hij opnam uitzenden zodat elk wezen op elke planeet dit ziet. The Emperor die we op het einde van de trailer horen is een holocron die Ben Solo gevonden heeft en wat zijn val naar the dark side inleidde. Een ouderwetse red herring
 9. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Heart of the Jedi behoort tot de oude canon; niet tot de Disney canon. Hier gaat men dus verder niks mee doen.
 10. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  We schrijven 1992. Star Wars is uit de 'dood' herrezen en dankzij de boeken van Timothy Zahn (die de goedkeuring van Lucasfilm kreeg om de saga in boekvorm voort te zetten) weer levend. George Lucas wil dat auteur Kenneth Flint ook een boek gaat schrijven wat in 1993 zou moeten verschijnen. Dit boek, Heart of the Jedi, speelt zich direct na ROTJ af. Flint schrijft het boek...George Lucas keurt het verhaal goed (minus 1 ding: sandpeople zonder maskers) maar het wordt nooit uitgebracht en Flint krijgt geen echt goede reden. Uiteindelijk is het Kathy Tyers' boek The Truce at Bakura (dat ook vlak na ROTJ afspeelt) wat wordt uitgebracht. Enkele jaren geleden besluit Flint het boek online te zetten en het verschijnt op de fansite SW EU Timeline. Star Wars artist Paul Shipper maakt tekening voor de cover en zo staat het verhaal lange tijd op deze site. Totdat een fan enige tijd geleden de gehele tekst opmaakt en er een PDF bestand van maakt. De tekening van Shipper wordt gebruikt om een cover te maken in de stijl van de boeken die in de 90s bij uitgeverij Bantam verschenen. Deze bestanden worden door diverse fans bij Lulu aangeboden waarvan er vele wel door het drukproces komen en andere weer niet (ivm de copyright die op het SW logo rust). Een van de exemplaren die er wel doorheen kwam....arriveerde vandaag. Voor het eerst sinds pakweg 20 jaar een nieuw SW Bantam boek.
 11. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Al een week in huis maar nog niet gepost:
×