Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Dennis

Crewlid
 • Content Count

  1,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

Dennis last won the day on December 19 2018

Dennis had the most liked content!

Community Reputation

149 Excellent

3 Followers

About Dennis

 • Rank
  Grandmaster
 • Birthday 03/15/1976

Recent Profile Visitors

3,470 profile views
 1. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Een Oscar voor best VFX zou naar mijn mening ook niet verdiend zijn.
 2. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Serieus nu: in zowat elke (Star Wars) film zitten wel dit soort goofs. Dit is er ook een (in het kader van 'Spiegelbeeld')
 3. Dennis

  Deleted scenes & bonus features SOLO

  Politiek correct gezien hoort dit gewoon. Disney geeft hier een duidelijk signaal af dat men zeer begaan is met de veiligheid van de cast en wil dat dit ook voor het publiek duidelijk is. Dit soort signalen waren echt nodig, zeker na de vrouwonvriendelijke film Return of the Jedi. )
 4. Dennis

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Zo. De eerste SW aankopen van 2019! 1e druk hardcover 4x 1st edition (dus zonder de Legends banner....wat aangeeft dat het gewoon canon is!) En eindelijk met X-Wing2.0 begonnen: http://nl.tinypic.com/r/2gt7kh5/9
 5. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Jason Momoa is gecast als Duncan Idaho En 20-11-2020 is de releasedatum.
 6. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Het was even wachten maar de SJWs hebben Dune ontdekt: https://www.escapistmagazine.com/v2/2019/02/08/dunes-paul-atreides-is-the-ultimate-mighty-whitey/
 7. Dennis

  Speculaasjes

  Leuk, maar is het ook inclusive genoeg? Is Ackie echt zichtbaar? Of heeft ze een masker op (boooo!). Indien er een LGHBT personage in zit: wordt die dan ook echt gespeeld door iemand die zelf ook LGHBT is (want anders mag het niet). De acteurs die er in zitten: hebben die zich schuldig gemaakt iets wat we met wat fantasie aan racisme kunnen linken? Want anders boycotten we de toko. Nee: dan eisen we dat hij uit de film wordt geschrapt. Indien er LBGHT personages in zitten dan moet het echt zichtbaar zijn want anders telt het niet (voorbeeld: Lando the Pando in Solo) Zomaar wat zaken die de afgelopen maanden meermaals op internet en social media voorbij kwamen. Diverse personen hebben het alleen nog maar over genderpolitics en ander politiek correct geneuzel. " Imperial Troops SJWs Have Entered the FANBase! "
 8. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Gelukkig niet nee. Hoop dat het zo blijft en men niet zwicht voor het SJW-terreur waar Diego Luna nu mee te maken heeft mbt een andere film.
 9. Dennis

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Isaac dus als Duke Leto, terwijl we die voor Duncan bedacht hadden. Ik had zelf liever een oudere, statigere acteur gehad voor de rol van Leto. Overigens gaat Charlotte Rampling the Reverend Mother spelen. Geweldig. Chani is ook al bekend: Zedanya.
×