Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Gaeaskywalker

Lid
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Gaeaskywalker

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 02/22/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaeaskywalker

  Lando

  https://www.nu.nl/film/5355758/billy-dee-williams-keert-terug-als-lando-calrissian-in-nieuwste-star-wars-film.html Ik hoop het. Ben benieuwd wat Lando zou doen. Nog steeds lucratieve baantjes?
 2. Gaeaskywalker

  Mara Jade in Episode IX?

  Ik denk niet dat Mara Jade gebruikt zal worden. Het zou kunnen dat het personage iets met de knights of ren te maken heeft (geïnspireerd door Mara Jade). Maar het zou ook een nieuwe rebellenleider kunnen zijn.
 3. Gaeaskywalker

  Een nieuwe lid erbij

  Welkom Lisette.
 4. Heb vorige week de nieuwe Jumanji gezien. Moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Ze hebben het spel in goed nieuw jasje gedaan. De humor was goed, de zaal lag geregeld plat, en er was veel actie. Natuurlijk een paar nitpick momenten, zo zitten ze uiteindelijk met z'n vijven in de game, maar er zijn maar vier controllers. Ook is er een kleine referentie naar de originele, er is een hut waar in het hout "Alan Parker, was here."
 5. Gaeaskywalker

  Hey iedereen

  Ik vind de sequel trilogie tot nu toe redelijk. Het zijn goede films, maar mis toch nog iets, kan niet precies de vinger opleggen wat het precies mist. Ik vind ze ook voorspelbaar. Vanaf de eerste viewing had ik zoiets van 'oh dan zal er dit nu wel gebeuren'. TFA vind ik beter dan TLJ. Omdat de TFA veel vragen onbeantwoord laat, keek ik ook erg naar TLJ uit. Vroeg me af wie Snoke dan was, vele theorieën overgelezen, maar TLJ laat op dat gebied veel liggen of wordt er te snel over heen gegaan. Hoop dat in de volgende toch meer op in wordt gegaan, ben ook benieuwd naar The Knights of Ren een appearance zullen maken.
 6. Gaeaskywalker

  Hey iedereen

  Hallo allemaal, Ik ben Wieteke, 34 jaar en al 26 jaar fan. Ik zag Star Wars voor het eerst op tv en was gelijk verkocht. Ik wist toen nog niet dat het een 'grote' film was. Had toen alleen maar knipsels uit de tv gids gespaard en af en toe de films gehuurd. Dit veranderde toen de special edition uitkwam. Voor mij ging er een hele nieuwe wereld open. Zoveel andere mensen met wie ik over Star Wars kon praten. Ik was toen ook blij dat er in '99 The phantom menace uitkwam, hoewel ik de prequels niet zo geweldig vind, en ben, na lang zeuren bij mijn ouders (was pas 16) naar de line up in Vlissingen gegaan. Ben heel blij dat Star Wars weer in de bios is en ben ook bezig het Star Wars virus aan de volgende generatie te geven. Mijn oudste, dochter bijna 2,5 jaar, heeft de films nog niet gezien, maar heeft al verschillende merchandise in haar kamer waar ze helemaal weg van is. Ook heb ik voor haar verkleedkleren van Prinses Leia gekocht tijdens Star Wars Celebration in Londen.
×