Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

MarcW

Lid
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MarcW

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. helemaal 100000000% mee eens
 2. - nee klopt maar het was gewoon zo ongeloofwaardig en nep hoe dit gebeurde. Had haar dan gewoon afgemaakt (wat ik ook totaal niet okay had gevonden op zo'n manier) - Luke's verhaal was voor mij nog niet af, hij had nog zijn redemption moeten halen imo. Hij en rey vs Kylo (en eventuele knights oid) in 9 had me erg vet geleken. - Ackbar was gewoon een held, dat hij zo aan zijn einde kwam was te makkelijk zonder dat je er iets van zag, het werd even genoemd. - True over de x-wing, maar het ging zo makkelijk, die dreadnought werd gebracht als een monster en werd zo afgemaakt. de Death Star etc namen eerst nog behoorlijk wat mensen mee. - Ik denk dat Ben loog over Rey haar ouders. Maar er wordt zoveel naar gehint en dergelijke dat ik vind dat ze nu wel eens een antwoord mogen geven ipv het uitrekken om het uitrekken. - Ook nog even als dieptepunt, Luke die dat beest ging melken, wtf... Nee ik ben echt geen fan van deze film helaas.
 3. Ik was bij de Morning marathon en kwam echt gedesillusioneerd eruit. Heel veel dingen die me niet aanstonden/tegenvielen. Een kleine greep - Leia die als een soort superman terug het schip invliegt. Ook al ben je een jedi o.i.d., in de ruimte overleef je het niet. - Luke dood...serieus... - flashback vernietiging school Luke te kort. Je ziet helemaal niks van de vernietiging en wat daar allemaal gebeurt, had ik graag willen zien. - ackbar's dood was niet eens echt te zien - geen degelijk gevecht Luke vs Kylo. Had ik echt wel gewild. Het begon zo goed maar eindigde zo suf. - reactie Luke op zijn zwaard (het over zijn schouder gooien). een niet gepast komisch moment, ik had het graag wat serieuzer gehad - geen knights of ren - Poe's x-wing die in zijn eentje alle kanonnen van de dreadnought plat legt...serieus... - nog geen duidelijk antwoord rey's ouders pluspunten: - muziek - yoda - Kylo+Rey vs Praetorian Guards - komst van Luke op crait Ik baal echt hard van deze film, los van dat er mooi uitzag zijn er zoveel (in mijn ogen) verkeerde keuze's gemaakt. Ben er echt ziek van aangezien ik geen enkele filmserie zo gaaf vind als dit. Keek er enorm naar uit en ben enorm teleurgesteld. En met mij meerdere in de zaal merkte ik.
×