Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

3PO

Lid
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 3PO

 1. Ja als je het vanuit die hoek bekijkt dan zou dat inderdaad kunnen. Wie weet. Er wordt inderdaad weinig over Anakin z'n achtergrond verteld en wie z'n vader is en zijn voorouders zijn.....
 2. Ja ik ben ook benieuwd wat JJ in petto heeft. Wat ik al eerder misschien heb gezegd dat ik het niet echt slim vindt dat ze geen mooi verhaal van de afkomst van Rey. Gewoon een nobody....Ze hadden daar echt iets mee moeten doen. Mij mening. Maar wie weet veranderd dat nog. We must keep our faith.
 3. Hahah. Ja denk dat JJ veel werk heeft ben benieuwd wat hij gaat doen. Maar ik begreep dat Lucasfilm bekend heeft gemaakt dat ze Leia niet terug brengen door middel van CGI ofzo. Dus ik ben benieuwd wat JJ gaat doen. Ik hoop dat ze Leia niet zomaar er uit schrijven, maar dat ziet er wel naar uit. Maar wie weet de hoop is niet verloren. May the force be with you
 4. Ik ben benieuwd wat ze met Leia gaan doen, wordt ze eruit geschreven in de volgende film? Of krijgt ze een verdiende afscheid. Ik vindt dat je haar niet zomaar er uit kan schrijven. Ik vond dat ze eigenlijk in TLJ een mooie dood had moeten krijgen. Maar ipv van zij is Luke dood had het liever andersom gezien.
 5. 3PO

  Kenobi; The Balance of the Force

  Een Obi-Wan Kenobi; Balance to the Force. Dat zou echt vet zijn. Als ze die gaan maken ga ik zeker kijken. Wie weet....
 6. Ja dat gevoel heb ik dus ook. Nu heb je alleen Kylo als Supreme Leader zeg maar en Hux. Ik had Supreme Leader toch wel grootser ofzo verwacht of krachtiger. Ik weet niet had toch meer een gevecht van verwacht ofzo. Dat hij zo snel dood ging.. jeetje Supreme Leader Snoke. Kan niet beseffen.
 7. 3PO

  Wat hopen we te zien?

  Jammer hoopte er wel op. Iets van Ben Solo te zien.
 8. 3PO

  Poe en Rey

  Jeetjd wat een vergelijkingen. Heb er nog niet op die manier naar gekeken.
 9. 3PO

  Wat hopen we te zien?

  Ja ik ben erg benieuwd naar wat we krijgen te zien. Ja hoe leert hij Chewbacca kennen? Natuurlijk iets met Jabba. Ja in de Star Wars fillms zie je dat hij toch veel schulden heeft bij verschillende mensen als ze daar iets over vertellen. Ja hoe leert hij Lando kennen. Hij en Leia trouwen. Ja als wat laten zien van Ben Solo ben daar ook wel benieuwd naar. Ja jeetje ben zeer benieuwd naar deze film.
 10. Ik heb de film nou 2 keer gezien. Denk dat ik zeker op andere details ben gaan letten. Wat is er gezegd, wat betekent het? En hoe dubieuz het is. Echt iets om over na te denken. Hux noemde Kylo Supreme Leader. Ja wat Luke zei see you around kido...hmmm. Yoda die zo lachte terwijl hij de heilige geschriften in brand steekt. Yoda zei iets over Rey...Ik denk als ik de film nog eens ga kijken dat je toch steeds andere op dingen gaat letten. Ik vindt bepaalde keuzes toch wel jammer. Iedereen die zo benieuwd was naar wat de afkomst was van Rey, dikke faal dat ze daar geen mooi verhaal van hebben gemaakt. Maar wie weet kan dat veranderen. Al met al zaten er mooie scenes in.
 11. 3PO

  Netflix originals

  Ha, echt waar dat wist ik helemaal niet. Ja dat wordt zeker een must have...;-)
 12. 3PO

  Netflix originals

  Ja klopt dat idee krijg ik ook. Maar volgens mij hadden ze al bekend gemaakt dat ze meer van hun eigen series gaan maken. Ik het alleen jammer dat ze veel disney eraf hebben gehaald.
 13. 3PO

  Netflix originals

  Ja erg jammer Marko. Vind niet cool van Netflix maar inderdaad is het dan nog te zien op FOX. Ik ben nog niet zo ver met TWD...
 14. 3PO

  Henkie

  Oke mooi zo dan heb je zeker al kaartjes voor TLJ...
 15. 3PO

  Henkie

  Welkom! Wat vond jij van de trailer van the last jedi? Ik hoop dat je het erg naar je zin gaat krijgen op de forum. Groetjes
 16. 3PO

  Welkom bedankt!

  Welkom mede hagenaar!! :-)
 17. 3PO

  FACTS - 21 & 22 oktober 2017

  Het was erg gezellig Marko!!! Jammer dat je er niet bij zijn dat had ik kennis met je kunnen maken. Hoop dat je wel een goed weekend heb gehad verder..Groetjes
 18. 3PO

  Netflix originals

  Ja komt er toch een nieuw seizoen van Walking Dead? Ik dacht dat het weg zou gaan van Netflix....Tenminste dat zei iemand tegen mij is dit waar?
 19. 3PO

  Netflix originals

  Zelf kijk ik op moment The Walking Dead, Breaking Bad, Once upon a time,Stranger things...wacht op nieuwe seizoen van Homeland. 13 reasons why gekeken beetje pouper, viel tegen. Maar er komt wel een 2de seizoen wie weet is de 2de seizoen wel beter.
 20. 3PO

  FACTS - 21 & 22 oktober 2017

  Schat betekent het Marko😁
 21. 3PO

  FACTS - 21 & 22 oktober 2017

  Hmmmm Moen heb er in. Ben heel nieuwsgierig Jammer dat je er niet bij kan zijn. Moen gaat Wesley mee of niet?
 22. 3PO

  Waar luister je naar ?

  Hi ik luister heel veel en van alles wat. Voornamelijk veel pop, rock en metal. Bands als HIM, my chemical romance, 30 seconds to mars, paramore, nightwish, avenged sevenfold, nirvana, U2,Queen, Greenday, Muse....naja ga zo maar door
 23. 3PO

  welke films in 2017

  Hahaha Ik dacht al , kon niet zo zijn dat je niet een aantal verfilmingen heb gezien van Stephen King. Ik heb ze ook lang niet allemaal gezien maar ik kan mij wel vinden in je lijst!
 24. 3PO

  welke films in 2017

  Oke ieder zo zijn mening right😁 Heb je the green mile gezien dennis....
 25. 3PO

  welke films in 2017

  It Het is niet mij soort horror film. Het is voor mij zeker niet 1 van de beste king. Ik hoop dat je bedoelt van dit jaar. Ik vond bijvoorbeeld the shawshank redemption veel beter. Aldus een 7,5 van mij geen slechte film absoluut niet.
×