Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

3PO

Lid
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3PO

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 10/26/1990

Recent Profile Visitors

2,351 profile views
 1. Ja als je het vanuit die hoek bekijkt dan zou dat inderdaad kunnen. Wie weet. Er wordt inderdaad weinig over Anakin z'n achtergrond verteld en wie z'n vader is en zijn voorouders zijn.....
 2. Ja ik ben ook benieuwd wat JJ in petto heeft. Wat ik al eerder misschien heb gezegd dat ik het niet echt slim vindt dat ze geen mooi verhaal van de afkomst van Rey. Gewoon een nobody....Ze hadden daar echt iets mee moeten doen. Mij mening. Maar wie weet veranderd dat nog. We must keep our faith.
 3. Hahah. Ja denk dat JJ veel werk heeft ben benieuwd wat hij gaat doen. Maar ik begreep dat Lucasfilm bekend heeft gemaakt dat ze Leia niet terug brengen door middel van CGI ofzo. Dus ik ben benieuwd wat JJ gaat doen. Ik hoop dat ze Leia niet zomaar er uit schrijven, maar dat ziet er wel naar uit. Maar wie weet de hoop is niet verloren. May the force be with you
 4. Ik ben benieuwd wat ze met Leia gaan doen, wordt ze eruit geschreven in de volgende film? Of krijgt ze een verdiende afscheid. Ik vindt dat je haar niet zomaar er uit kan schrijven. Ik vond dat ze eigenlijk in TLJ een mooie dood had moeten krijgen. Maar ipv van zij is Luke dood had het liever andersom gezien.
 5. 3PO

  Kenobi; The Balance of the Force

  Een Obi-Wan Kenobi; Balance to the Force. Dat zou echt vet zijn. Als ze die gaan maken ga ik zeker kijken. Wie weet....
 6. Ja dat gevoel heb ik dus ook. Nu heb je alleen Kylo als Supreme Leader zeg maar en Hux. Ik had Supreme Leader toch wel grootser ofzo verwacht of krachtiger. Ik weet niet had toch meer een gevecht van verwacht ofzo. Dat hij zo snel dood ging.. jeetje Supreme Leader Snoke. Kan niet beseffen.
 7. 3PO

  Wat hopen we te zien?

  Jammer hoopte er wel op. Iets van Ben Solo te zien.
 8. 3PO

  Poe en Rey

  Jeetjd wat een vergelijkingen. Heb er nog niet op die manier naar gekeken.
 9. 3PO

  Wat hopen we te zien?

  Ja ik ben erg benieuwd naar wat we krijgen te zien. Ja hoe leert hij Chewbacca kennen? Natuurlijk iets met Jabba. Ja in de Star Wars fillms zie je dat hij toch veel schulden heeft bij verschillende mensen als ze daar iets over vertellen. Ja hoe leert hij Lando kennen. Hij en Leia trouwen. Ja als wat laten zien van Ben Solo ben daar ook wel benieuwd naar. Ja jeetje ben zeer benieuwd naar deze film.
 10. Ik heb de film nou 2 keer gezien. Denk dat ik zeker op andere details ben gaan letten. Wat is er gezegd, wat betekent het? En hoe dubieuz het is. Echt iets om over na te denken. Hux noemde Kylo Supreme Leader. Ja wat Luke zei see you around kido...hmmm. Yoda die zo lachte terwijl hij de heilige geschriften in brand steekt. Yoda zei iets over Rey...Ik denk als ik de film nog eens ga kijken dat je toch steeds andere op dingen gaat letten. Ik vindt bepaalde keuzes toch wel jammer. Iedereen die zo benieuwd was naar wat de afkomst was van Rey, dikke faal dat ze daar geen mooi verhaal van hebben gemaakt. Maar wie weet kan dat veranderen. Al met al zaten er mooie scenes in.
 11. 3PO

  Netflix originals

  Ha, echt waar dat wist ik helemaal niet. Ja dat wordt zeker een must have...;-)
 12. 3PO

  Netflix originals

  Ja klopt dat idee krijg ik ook. Maar volgens mij hadden ze al bekend gemaakt dat ze meer van hun eigen series gaan maken. Ik het alleen jammer dat ze veel disney eraf hebben gehaald.
 13. 3PO

  Netflix originals

  Ja erg jammer Marko. Vind niet cool van Netflix maar inderdaad is het dan nog te zien op FOX. Ik ben nog niet zo ver met TWD...
 14. 3PO

  Henkie

  Oke mooi zo dan heb je zeker al kaartjes voor TLJ...
 15. 3PO

  Henkie

  Welkom! Wat vond jij van de trailer van the last jedi? Ik hoop dat je het erg naar je zin gaat krijgen op de forum. Groetjes
×