Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Anna

Lid
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Anna last won the day on August 19 2019

Anna had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Anna

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anna

  Verder niemand?!

  Toch verbaast het me dat forums zo uitsterven (ik heb hetzelfde probleem nu bij een paar andere ook gezien) terwijl je hier gewoon alles op een rijtje hebt staan als het ware en niemand weet wie je bent. Dat anonieme is soms ook best fijn zonder dat je van nare mensen berichten krijgt of dat men meteen persoonlijke dingen erbij pakt van je profielfoto ect ect. Forums vindt ik persoonlijk erg fijn,even lekker per categorie rond neuzen en je kunt meteen naar dat gedeelte wat je wilt zonder eerst berichten door te scrollen. Niet dat ik Facebook waardeloos vindt alleen zo nu en dan vindt ik dit fijner als ik iets specifieks opzoek.
 2. Anna

  Kenobi; The Balance of the Force

  Echt waar?!?! oh dan ben ik ook erg benieuwd wie het zal worden. En Deborah Chow heeft in mijn ogen echt mooi werk afgeleverd met The Mandalorian.
 3. #zucht# en weer geen Hux…...begin langzaam te denken dat ze Hux meteen vermoorden aan het begin van de film.
 4. Anna

  Palpatine ....

  Al jaren zat het me dwars..is hij echt dood of... Iets me zegt al jaren dat ze wel weer een manier vinden om hem weer tot leven te wekken. maar hoe? geen idee. Sinds dat ik zijn lach weer hoorde in de trailer zit ik er aan te denken. Mijn gedachtegang erover is dat hij met dat deel Death Star neerstortte en samen met wat troopers of iets in die geest heeft overleefd en verder is gegaan met zijn experimenten met the Force. Ik zelf heb ook zo een vermoeden dat de dark side Rey een kloon is en dat hij op die manier verder een soort leger heeft gemaakt. Trouwens waren er geen Force users die zich konden teleporteren? er staat me iets van na iets wat ik had gelezen over de verschillende krachten.Misschien kan hij dat wel en heeft dat gedaan terwijl hij naar beneden viel.
 5. Anna

  The Mandalorian

  Oh maar dan heb ik wat om naar uit te kijken :D.
 6. Anna

  The Mandalorian

  Ik heb me ook aangemeld en tot nu toe ziet het er goed uit. Ik ben super nieuwsgierig naar de interviews! Ik lees ze met veel plezier. En natuurlijk kan ik niet wachten tot de eerste aflevering van The Mandalorian.
 7. Anna

  Echo Base Charity Con 2019

  Klinkt als gezellig en knus, daar hou ik wel van. Ik hoop dat ik wat mensen van the 501st Legion en Rebel Legion Dune Sea Base te spreken krijg. Ik hoorde (ben zelf er nooit geweest) dat op comic-cons het zo druk is dat het bijna onmogelijk om ze te preken of vragen te stellen en ik heb best wel wat vragen over kostuums maken,stof aankopen ect ect. Ik heb me ook als vrijwilligster aangemeld omdat ik zo ook hoop wat meer sociale contacten op te doen en ik maak me graag nuttig haha
 8. Wie gaat er nog meer heen? Voor mij wordt het de eerste keer en hopelijk word ik ook uitgekozen als vrijwilligster. Wat kan ik er verwachten? Hoe is de sfeer? Ik heb er heel veel zin in!
 9. Anna

  Gelukkig Nieuwjaar!!

  Okee het is al 2 Januari maar dan nog.....GELUKKIG NIEUWJAAR!!!
 10. Sinterklaas komt eraan en de kinderen hebben voor de zoveelste jaar een Xbox one boven aan het lijstje staan.Erg leuk en na overleg met schoonouders mag ik er 1 halen op hun kosten.Alleen welke?? Ik heb totaal geen verstand van games!😲 Ik stond laatst wel in de speelgoedwinkel maar zo een puberende verkoper lachte me net niet uit en hielp me nauwelijks. Mijn dochter en jongste zoon willen sowieso minecraft en daarnaast willen we een leuke Star Wars game. Alleen welke?? en waar moet ik opletten bij aanschaf? en hoe zit met VR brillen (had mijn oudste zoon over iets met beat saber ofzoiets)? echt ik heb geen flauw idee waar ik op moet letten,ik heb nog nooit games gespeeld.Is er iemand die me kan helpen??
 11. Haha ik moest wel even lachen om de Starkiller Base.Zo noemt mijn man mijn bureau altijd.Dat is echt mijn plek. Ik persoonlijk vindt het altijd wel mooi om bij mensen te komen en dan te kunnen zien wat hun passie is.Zo was ik ooit bij iemand die Transformers fan is en die had posters en verzamelobjecten overal staan/hangen.Ik vind het prachtig om de passie te zien.Geeft ook altijd meteen een gespreksonderwerp.
 12. Ik wou hem zelf graag bekijken maar geen tijd. Ik vindt het echt knap hoe sommige leuke fanfilms kunnen maken.
 13. Anna

  Star Wars Suites

  Ik kan een kaartje overkopen van iemand die niet meer wilt gaan.Maar helaas kan ik niet gaan,teveel werk en geen oppas.
 14. Dat is echt rot voor je,heb je met veel passie lopen verzamelen moet je het weg doen. Ik zelf heb eigenlijk ook alleen maar boeken en paar T-shirts en een vest en ik heb wat oorbelletjes. Beeldjes of speelgoed enz wil ik wel graag verzamelen maar dat trekt mijn portemonnee niet.Ik haak trouwens wel en dan star wars dekens( ik ben toch zo een saai mens whahahah).Mijn enigste echte grote zwakte zijn boeken.En zelfs daarbij let ik erg op de centen,altijd de goedkoopste versie en vaak softcover.In de huiskamer heb ik wel mijn boeken in zicht staan.Maar dat zijn mijn trots. De comics waren zo een goede deal en ik heb altijd comics willen hebben dus heb dit keer maar het mij eigen gegeven als vervroegd verjaardagskado hahaha.
 15. Anna

  Star Wars Suites

  Ik wil misschien op 6 november gaan in Arnhem. Ik zit wel met de tijden in verband met het werk hier thuis en de kinderen.
×