Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

RoyVisser

Lid
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by RoyVisser

 1. RoyVisser

  Roy's Hot Toys

  Alle display plekken in de woonkamer maar weer eens veranderd, gisteren nog allemaal EP7 figuren, nu weer even lekker OT era Lekker aan het genieten van die stomme poppetjes
 2. RoyVisser

  Roy's Hot Toys

  Ooit begonnen met het verzamelen van Gentle Giant bustes omdat dit mooi stond tussen mijn DVD collectie. Maar ondertussen toegespitst op 1/6 Action Figures van met name Hot Toys, omdat dit toch een stuk betere investering blijkt als DVD's (niet dat ik ze ooit weg doe, maar de DVD collectie is in dat opzicht wel redelijk weggegooid geld geweest, een action figuur die niks waard is heb je in ieder geval nog je display waarde van. Sinds de komst van Blu-Ray heb ik amper meer een DVD aangeraakt.. Helaas nog niet de ruimte om het allemaal uit te stallen omdat ik zelf nogal houd van een overzichtelijke collectie en niet van overvolle vitrines/kasten. Ook wil ik niet teveel de woning over nemen met mijn verzameling. Voordeel daarvan is dat ik in mijn "main" display plek, een vitrine in de hal, verschillende "exposities" kan houden waardoor mijn verzameling altijd vers voelt. Die grotere "Man Cave" komt er ooit wel in een andere woning, maar dit bevalt tot nu toe prima. In de woonkamer staat eigenlijk altijd wel iets van Star Wars, maar in de hal kan dit daarnaast ook nog varieren tussen Marvel en DC. Sinds Januari heb ik een mooie aanvullende hobby gevonden die goed te combineren is met de verzameling, en dat is Fotografie. Ik merk dat ik uit mijn figuren nu nog veel meer plezier beleef, en nog meer onder de indruk ben van de details. Maar genoeg info, tijd voor wat fotos. de Man Cave welke ruimte bied voor mijn andere hobby en nog helemaal toegespitst is op mijn vorige collectie, niet geheel up to date, maar visueel zegt het genoeg . Zolang we hier wonen zal deze kamer kwa look niet veranderen. DVD's voelen lekker knus en het staat allemaal gewoon erg knap! Darth/Anakin en Obi zijn te spotten, naast een millennium falcon die tegenwoordig vervangen is door een Lego exemplaar. Vitrine in de hal, ook deze foto helaas niet geheel up to date. Diverse Hot Toys figuren en een Gentle Giant Darth Vader Statue. Ondertussen vliegt op de plek van Darth Vader, Boba Fett en staat Luke naast Leia en R2, en is de ruimte naast Obi-wan opgevuld door een Hot Toys Darth Vader. Onderin staat overigens een door Peter Mayhew Gesigneerde Chewbacca tas Nu op naar het geen waar ik dit topic mee hoop te blijven vullen, en dat zijn de knappe fotos van de verzameling Hot Toys Boba Fett Hot Toys Rogue One Vader en Boba Fett Hot Toys Finn Hot Toys Kylo Ren Hot Toys Leia Hot Toys Obi-Wan Kenobi Sideshow Darth Maul Gedurende de zomer niet verder gegaan met fotograveren, maar in de winter de rest van de collectie maar even op de gevoelige plaat zetten, hopelijk vinden jullie het wat!
 3. RoyVisser

  Force fx lightsaber collectie MR/ Hasbro

  Enorm gaaf, zelf al jaren aan het twijfelen en opzoek naar een lightsaber, ik ben echter alleen opzoek naar een hilt, zijn bij alle ForceFX lightsabers de bladen ook verwijderbaar? Degene waar ik tot nu toe het meest in geinteresseerd ben is de MK1 Obi Wan Replica van roman props: http://romanprops.com/ alles tot in detail hetzelfde als de orginele. Wel met een prijskaartje though..
 4. RoyVisser

  Mijn review van Star Wars the last jedi

  Hoi Ruben, welkom Paar kleine opmerkingen op je review! Dat de Tie-Fighters er niet op af gingen word in de film zelf uitgelegd, ze kunnen op de afstand niet beschermd worden door de grotere schepen en kunnen dan dus makkelijker aangevallen worden door de bewapening van de grotere rebellen schepen. En waarom zou je Tie-Fighters opofferen wanneer je weet dat je de "kill" al binnen hebt en enkelt alleen nog maar even hoeft te wachten Finn zijn schoonmaker dienst werd in TFA al benoemd ("Thats not how the force works!"), en ik vond zelf de supercode breaker helaas niet zo sterk alsmede de cameo van Maz onnodig. Voor de rest enorm fan van TLJ overigens, ik heb ook wat kleine op en aanmerkingen, maar per viewing vind ik hem sterker Wel benieuwd waarom je Finn en Rey "shipped" dat ziet er namelijk eerder uit als een sterke vriendschap. Tussen Poe en Rey was een aardige "spark" maar ook tussen Rey en Kylo was duidelijk wat romantische spanning En nog even over je conclusie, welke vind je de beste, en waarom?
 5. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Hmm, ik denk niet dat je dat stuk helemaal lekker gevolgd hebt Frans, want erg veel ruimte voor andere interpretatie was er niet? Hij was toen niet bang genoeg in de vorm van dat hij niet het gevaar er van in zag om Ben Solo verder op te leiden, tot het punt waar hij de dark side temptation van Ben voelt en er dus wel bang van werd en zijn twijfel moment had boven een slapende Ben Solo.
 6. RoyVisser

  De Uneti bomen (spoilers)

  Bij Poe Dameron ouders staat er ook eentje in de tuin
 7. RoyVisser

  Dictionaries en Guides

  Op comic cons heb ik ze vrijwel altijd in mijn handen, maar ik kom niet weg uit de namen en ben (completionist) eigenlijk altijd liever opzoek naar een reeks, waarvan ik zeker weet dat er van de volgende film ook eentje uit komt, en waarvan ze van de oude films ook aanwezig zijn. Ik kom ze onder verschillende namen tegen, guides, dictionaries, ultimate, encyclopedia etc. Maar wat zijn nou echt de "lijnen"? En wat is het verschil? "The Visual Dictionary" van DK Books? (waarvan de Rogue One versie Visual Guide heet? Of is dat weer iets anders?) "The Art Of..?" Het zijn voor mijn gevoel perfecte kadootjes om te vragen, en iets wat uitermate mooi staat in de kast, maar er lijkt heel erg veel te zijn.. Die cross section boeken zijn ook zo ontzettend mooi.
 8. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Teveel naar de onaangepaste prequels gekeken zeker
 9. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Naar wat ik heb gehoord is het hij gemaakt van de orginele molds van de ESB Yoda Puppet?
 10. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  In de prequels was CGI Yoda niet goed, en nu is Puppet Yoda weer niet goed? Het kan ook eigenlijk gewoon nooit knap he Ik ben eerlijk gezegd de Mary Poppins opmerkingen wel een beetje zat hoor, het is voor mij meer het moment geworden dat Leia fysiek "The Force" gebruikt, dan dat het er een beetje "off" uitziet. Ik had het zeker liever anders gezien, maar ik haal er gewoon maar het beste uit.
 11. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Ik weet ook niet zo goed wat Snoke hier nou mee bedoelt heeft, want als Sith werd Kylo volgens mij niet opgeleid? Was dat wel het geval, dan heeft Kylo in principe inderdaad perfect zijn training afgerond door zijn Meester te vernietigen, dat is redelijk the-Sith-way geloof ik
 12. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Nee Nee, hij twijfelde om hem te vermoorden in zijn slaap. Hij zag het conflict, twijfelde om het Ben te vermoorden maar bedacht zich toen dat er een andere manier is om hem te bekeren. Dat Ben precies op het moment wakker word dat zijn oom met een Light Sabre boven zijn hoofd hangt, op het moment dat hij de sterkste dark-side gevoelens heeft is puur pech. Dat maakt het juist zo'n sterk moment, wat luke zichzelf ook zo kwalijk neemt. In zijn twijfel heeft hij eigenlijk Kylo Ren geschapen.
 13. RoyVisser

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Net op tijd voor onder de Kerstboom
 14. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Dat vind ik eerlijk gezegd geen probleem van The Last Jedi, maar meer van The Force Awakens. Hmm, ik zie het meer als dat een van haar grootste angsten alleen zijn is.
 15. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Ene kant ben ik het met je eens, maar is het aan de andere kant ook niet gewoon heel erg sterk als ze een Nobody is. In het laatste shot zie je ook dat de Force gebruikt word door een "niemand". Iets meer dan 50 Jaar voor dit moment is er nog een complete Jedi Order die force sensitive kinderen opzoekt om ze te trainen als jedi, die zijn nooit weggegaan en dus nog steeds aanwezig. Dat Rey zo exceptioneel sterk is met The Force doet vermoeden/hopen dat ze lineage heeft met iemand die wij hopelijk kennen (zoals Kylo Ren dat heeft) maar ergens hoeft dat natuurlijk ook niet. Anakin had helemaal geen voorouders Yoda voelde juist compleet niet Out of Character? Sterker nog, sinds de prequels heb ik hem juist niet meer zo In Character gezien? Chewbacca had voor mijn gevoel precies de juiste screentime, deur openschoppen en het vliegen met de Falcon op het laatst waren geniaal. Ik had hem eerlijk gezegd niet andere dingen willen zien doen, je moet niet characters dingen laten doen omdat ze geliefd zijn, en al helemaal niet uit hun oorspronkelijke character, dan haal je nog veel meer woede van OT enthusiastelingen op je Phasma absoluut een wegwerp karakter, zonde, zeker na het boek en de comic, maar ze word enkel verslagen door Finn doordat ze afgeleid word door schoten, en hij plots "The Higher Ground" heeft (maak hem gewoon ;)) Daarvoor maakt ze hem eigenlijk vrij snel af. Kylo Ren maakt exact de bewegingen die Snoke "ziet" echter doet hij fysiek precies hetzelfde als met the force, ik vond het wel tof gedaan en zeker nadat Andy Serkis had gezegd dat Snoke krachtiger was als The Emperor en Vader samen, vond ik het wel een mooi eind. Backgroundstory krijgen we nog wel in een andere vorm, maar ik hunker er niet meer naar. Ik ben blij dat George Lucas er niet bij betrokken is, ik ben fan van de prequels, maar ik vind dit de juiste richting van Star Wars. Nogmaals, na de eerste keer was ik zelf ook erg teleurgesteld, maar na de tweede keer ben ik absoluut helemaal om. De nuances in Kylo zijn karakter en het acteerwerk van Adam Driver, maar ook eigenlijk de rest van de cast, is niet eerder zo sterk geweest in een SW film. Dat hij uit zijn woede alle wapens op Luke wil hebben past gewoon enorm bij zijn karakter (sloeg ook al alles aan gort in TFA als hij kwaad werd), Supreme Leader is hij zeker niet en ik vind het jammer dat ik Hux minder dreigend vond als in TFA (daar echt een Hitler Vibe, nu meer drollerig?). Maar ik ben wel benieuwd naar hoe The First Order deze nieuwe leiding overleefd. Het is een totaal andere film als dat we allemaal hadden verwacht, en dat zorgt voor nogal verschil in mening, maar op wat pacing issues na, is het enige wat mij echt dwars zit vooral de story line van Finn. Ik kan er met wat denkwerk wel wat mee, maar ik vond het oprecht jammer dat Rose hem niet zijn moment liet hebben, dat had ik sterker gevonden. Al hadden we dan minder dreiging gehad van The First Order, en de epische scene van Luke Skywalker gemist. Ik lees ook op veel plekken dat mensen niet snappen waarom Luke daarna sterft? Maar zegt Kylo niet in het eerste gesprek met Rey dat hij niet weet hoe ze die projectie doet, en waarom ze er niet door dood gaat?
 16. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Collider altijd prettig, zeker in de combinatie met Napzok en Harloff, echte fans, maar ook kritisch.
 17. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Ik vermoed niet dat Snoke een soort Maul Arc krijgt, ik zou wel meer backstory willen maar dat is niet iets waar ik echt naar verlang. Dan liever meer Knigths of Ren/Young Kylo. Phasma inderdaad waardeloos, het shot met haar oog was tof omdat het me aan een hele sterke scene in Rebels deed denken, maar meer ook niet. Ik vond het de perfecte afsluiter van een story arc die mij juist helemaal niet boeide en voor mij de slechts geslaagde verhaallijnen in de film is (Finn en Rose) Ik denk dat ik dat stukje beter had gevonden wanneer ze het hele Canto Bright gedeelte hadden overgeslagen, en Rose als een soort van Codebreaker/Whizkid had gedient. Benicio Del Toro vond ik teveel willen toevoegen aan zijn karakter.. En ik denk dat finn zijn verhaallijn geslaagder had gevonden wanneer hij wel zijn Suicide Run af had gemaakt, Hij koos eerst alleen voor zichzelf en Rey, en dan uiteindelijk voor alle Rebels. Al was Rose haar zin wel weer erg sterk, fight for what we love.. Rey en Kylo scene, zo badass, heel toffe toevoeging om de karakters die in de volgende film recht waarschijnlijk tegenover elkaar staan, naast elkaar te laten vechten. Laser Sword was mij ook opgevallen, hij was/is er inderdaad gewoon helemaal klaar mee. Hij is daar niet alleen om meer te leren over the Force, maar puur om samen met alles te verdwijnen. R2's "cheap shot" om hem terug te krijgen was perfect. hoe meer ik over de film nadenk, hoe sterker ik hem vind, en hoe sneller ik nog een keertje heen wil. Ik denk dat ik bij TFA op 5x/6x kijken zat in de bios, maar TLJ gaat dat ook wel halen. Visueel zo mooi, en zoveel goede acteerprestaties met hele subtiele nuances, daar valt nog welmeer uit te halen met meer viewings Veel mensen vallen over Supergirl Leia, voelt voor mij visueel ook een beetje iffy, maar de gedachte dat ik Leia fysiek de Force zie gebruiken overwint (y)
 18. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Absoluut, 2e keer echt goed op gefocussed, nadat ik ze de eerste keer ook al dacht te hebben gezien
 19. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Mensen die teleurgesteld zijn, ga alsjeblieft gewoon nog een keer heen. Ik kwam vanmorgen vroeg deels teleurgesteld uit de film, maar na de 2e keer vanavond echt helemaal om. Het gedeelte in het casino en alles daaromheen heb ik maar voor lief genomen, maar de rest is echt (op kleine details na, want phasma blijft waardeloos, en zelfs een gejat shot uit Rebels kan daar geen verandering in maken) perfect. Heel erg blij nu. Ik denk dat mijn verwachtingen na 24maanden speculatie toch iets aan de verkeerde kant waren, wat mijn eerste viewing heel erg heeft belemmerd. Blank Slate erin gaan en genieten. Want er zitten pareltjes tussen kwa scenes, zowel visueel als storywise.
 20. RoyVisser

  The Last Jedi reacties [Spoilers]

  Ik moet hem nog even op me in laten werken, vanavond na de tweede keer zal ik mijn gedachtes posten. Ik moet er vooralsnog een beetje in groeien, heel veel dingen super, en ook toch wel een aantal dingen minder..
 21. RoyVisser

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Oh gaaf, dat is een Felucian Warrior! Ik herkende de Felucian look van de Clone Wars serie en The Force Unleashed Video Game (waar dit figuur daadwerkelijk van is), en toen was die snel gevonden op internet. Bijzondere vondst! En absoluut een Star Wars figuur dus
 22. Haha, ik ben inderdaad ook behoorlijk fanatiek naar de subway geweest destijds. Hoop dat die nu weer een run hebben
 23. RoyVisser

  Hallo!

  Hoi Mief! Erg benieuwd naar je verzameling, welkom!
 24. Haha, gaaf, commander Fox heb ik zeker weten zien lopen. Prequel era valt gewoon op (y)
×