Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Christian

Lid
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Christian

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

640 profile views
 1. Christian

  Onderwaterscene Ahch-to?

  Mocht je je niet kunnen beheersen: https://www.starwarsnewsnet.com/2017/09/empires-full-cover-story-on-star-wars-the-last-jedi.html
 2. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  Ok, geef graag toe als ik fout zit. Dat is me dan ontgaan, waarschijnlijk teveel met een roze bril op gezeten. ;-)
 3. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  Geen speld tussen te krijgen. Alleen dat Yoda achterbleef en Luke naar alle waarschijnlijkheid wel van het eiland af gaat. Ik blijf de hoop houden dat Rian Johnson ons gaat verrassen, gezien zijn vorige werk. Maar goed, schijnt iets te zijn met in het verleden behaalde resultaten...geen garantie voor de toekomst. 🤣
 4. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  Maar als Luke straks ten strijde trekt met Rey, en op een "Darth Vader/Rogue One"-manier door de First Order heen snijdt is er geen haan die er naar kraait ;-)
 5. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  Laat ik het zo zeggen, ik heb me totaal niet gestoord aan het feit dat er genoeg vergelijkingen te maken zijn met ANH. Denk ook dat de kritiek alleen komt uit de hoek van de Die Hard-fans, die dagelijks SW ademen. TFA is volgens mij vooral bedoeld om nieuwe fans te werven en "oude" fans weer warm te laten lopen voor de franchise en dat is ze toch aardig gelukt. Maar goed, blijft een mening en daar mag op geschoten worden.
 6. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  "Move along"....
 7. Christian

  Nieuw

  Dank je @Ramon, komt vast goed.
 8. Christian

  Episode VIII - Algemeen

  Kan me niet voorstellen dat Rian Johnson de Death Star opnieuw gaat gebruiken, tenzij het in een flashback is en met wel een hele goede reden. Na alle (in mijn ogen onterechte) kritiek over TFA, zal hij echt niet dezelfde "fout" maken als JJ Abrams.
 9. Vorig jaar in Munchen geweest en deel je mening, Dennis. Had er meer van verwacht. Los van BB-8 en First Order Stormtroopers was er niets uit de nieuwe films. Stonden binnen een uur weer buiten. Aan de andere kant was het wel heel tof om veel props te zien die ik alleen van het grote scherm ken.
 10. Christian

  Nieuw

  Hello there! Ik ben Christian, 41 jaar, vader van 2 dochters (9 en 8), ook besmet met SW-virus. In mijn omgeving zijn maar weinig mensen waarmee ik over SW kan praten, fantaseren, etc. dus ik verwacht me hier wel thuis te voelen ;-) Eerste keer dat ik SW zag, viel ik gelijk met mijn neus in de boter. In de plaatselijke bios gin ROTJ in premiere met een marathon vertoning en werd ik dus getrakteerd op alle 3 Originals. De dag erna naar de speelgoedwinkel gegaan en mijn allereerste action-figure gekregen: R2-D2 (ESB variant met sensorscope). De collectie werd snel uitgebreid, maar onderweg wel eea verloren. De kinderen vermaken zich nu prima met wat er van over is gebleven. Tot ziens op het forum! Gr, Christian
×