Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Everything posted by Marko

 1. Marko

  Handtekeningen

  Proshesy's handtekeningen forum.... nog even de titel aanpassen mannen🤣🤣🤣
 2. Marko

  The Mandalorian

  Zojuist las ik dat Darth Maul, Admiral Thrawn en de reincarnatie van Sidious .....nee grapje, maar goed om hier vast een topic over te hebben. De werkelijkheid is natuurlijk dat hier nog geen ene fuck bekend over is. Uitgezonderd de regiseurs per aflevering natuurlijk. Is dat nu iets dat al eerder is voorgekomen in een star wars project, dat er geheel niet bekend was wie er in zullen gaan spelen? Zal dit er op duiden dat er vooral 'onbekende' gezichten te zien zullen zijn? Wat ik me verder nogal afvraag, hoe gaan ze dit marketing technisch doen. Men zal van Solo geleerd moeten hebben hoe belangrijk product placement is (ik ben er van overtuigd dat Solo veel last heeft gehad van Deadpool en Infinitywars). De campagne voorafgaand aan Solo verdient ook geen prijzen. Ongeacht de exacte release van KungFu Manda (* en sorry) zal de reclame campagne toch ook redelijk synchroom gaan lopen met die van Episode IX. *(de premisse van de geheimzinne exotische outlaw in een western setting doet me steeds maar denken aan de serie Kung Fu, David Carradine RIP , die op basis hiervan overigens de rol in Kill Bill kreeg)
 3. Marko

  Kenobi; The Balance of the Force

  Ik vind dit totaal irrelevant nieuws. Ik wacht op nieuws vanuit Lucasfilm.
 4. Marko

  The Mandalorian

  PS Hate to say I told you so :)
 5. Marko

  Boeken / comics vanaf Rule of two

  Ik zou vooral niet ambiëren alles te willen lezen, maar ook het aspect kwaliteit. Je noemt de Bane trilogie en daarna Plagueis. Mijn bescheiden mening heb je dan ook echt kwaliteit. Wat er tusssen ligt is ook in een uurtje op wookiieepedia te lezen. Aanvullend, een soort van alternatieve toekomst omdat het nu naar Legends is verbannen, is de comic serie (40delen) Star Wars Legacy. Een ten onrechte ondergewaardeerd serie die onder meer gaat over de hervorming van de Sith in de toekomst, wanneer de Sith de rulle of two hebben varen, Sith holo’s van onder andere Bane en met verder in de hoofdrol een verre nazaat, uiteraard force gifted, van Skywalker die verslaafd is aan deathsticks en zich omringt met een stel smokkelaars. Als dat niet interessant klinkt dan weet ik het niet. Bovendien met schitterende artwork van Jan Duursema.
 6. Marko

  The Mandalorian

  Inderdaad en in alle eerlijkheid ook wel een gevalletje wie de schoen past trekke hem aan. Op bovenstaand bericht kwam ook geen respons op mijn reactie. Een bericht neerzetten en dan foetsie, zou ik niet beschrijven als ‘iets bespreken’. no offense, gewoon oprechte feedback
 7. Marko

  The Mandalorian

  Bovendien natuurlijk Dave Filoni, die uiteraard zijn kans grijpt om wat clone wars materiaal in live action te maken. Wat een reacties allemaal weer hele discussie opgezet @the Prosheshy 😄😄😄😄
 8. Marko

  The Mandalorian

  Kereltje was in de eerste trailer ook al te zien trouwens... zie hier. en dat in combi met de tekst: its a shame your people have suffered maakt dat ik wel bij mijn bovenstaande standpunt blijf.
 9. Marko

  The Mandalorian

  Het ziet er sowieso als een flashback, gezien inderdaad droidship en battle droid. Als je dan even logisch nadenkt, ca 36 jaar eerder. Knulletje lijkt een jaar of 10, Pedro Pascal is 44 dus, dat zou prima kunnen. De kleding, dat diepe rood, kan natuurlijk van alles zijn, het doet niet direct een belletje rinkelen. Kinderen die zonder ouders verder moeten, om welke reden dan ook is natuurlijk wel een van de kenmerken van star wars. Ik zou dus gokken dat dit Manda zelf is.
 10. Marko

  Handtekeningen

  Ik heb hier een foto van een onderbroek. Deze droeg ik tijdens een sollicitatie gesprek. Ik moest heel nodig naar de wc, maar ze bleven maar vragen en ik kreeg er de zenuwen van. Door die zenuwen veranderde de lading die ik kwijt wilde ook nog van dikte met als resultaat dat ik ten onrechte dacht een beetje lucht te kunnen laten ontsnappen. Het resultaat zie je hier.
 11. Marko

  Palpatine ....

  dat kan natuurlijk> Ik zie alleen niet zo snel een legends film dan wel tv serie starten...wie weet wat de toekomst brengt? Star wars en zijn als peper en zout. Lucas was teleurgesteld in Marquand, Kurtz was teleurgesteld in Lucas, vervolgens waren de fans teleurgesteld in Lucas en is Lucas weer teleurgesteld in Disney. Mischien heeft hij het bonnetje nog :) maar serieus ik wil wel even lezen waar hij met name over teleurgesteld is
 12. Marko

  Palpatine ....

  Iets waar ik in de geruchten machine eigenlijk nooit iets over lees, is de zekerheid dat Emperor Palpatine/Darth Sidious dood is. Is dat eigenlijk wel zo? Iemand een idee wat de algemene fan consensus hier over is.? De gedachte ontstond bij het even een stukje ESB kijken, waarin Luke in een diepe koker valt. Het deed me beseffen dat dit, net als afgehakte handen, een typisch star wars fenomeen is. Ga maar na. Maul, Solo, Luke en dus ook Palpatine vallen naar beneden in een soort van vergelijkbare situatie. Je kunt hier eventueel zelfs Boba Fett aan toe voegen, vooral ook omdat zijn dood tot de dag van vandaag tot speculatie leid. Terug naar waar ik was gebleven. Neem nu Maul, na toch redelijk wat schade opgelopen te hebben, komt ie weer te voorschijn in Clone Wars en Rebels. Luke met toch wat minder schade, komt ook na een forse val weer terug. De schade die Solo ten slotte opliep lijkt me iets te ernstig en bovendien kan hij geen gebruik van Force trucjes maken. Dus waarom...zou Sidious, die alle eerder genoemde karakters in ervaring en kracht overtreft niet een lekker blauw plofje hebben gemaakt als afleidingsmanoeuvre, om vervolgens het hazenpad te kiezen. Mis ik iets? Wat denken jullie eigenlijk?
 13. Marko

  Palpatine ....

  Irrelevant.... non canon🤣🤣🤣🤣
 14. Marko

  Palpatine ....

  Ik vraag me ook af of ie echt dood is sinds return of the jedi, die mysterieuze blauwe wolk die omhoog steeg. Toen een paar jaar terug Maul bleek te leven na in een soortelijke put gevallen te zijn en na bovendien gehalveerd te zijn, wisten we dat in deze canon alles mogelijk is. Toch denk ik tegelijkertijd ook dat ze zo ver niet gaan en we te maken krijgen met een soort sith-ghost. Een niet levende entiteit in ieder geval (zou die blauwe wolk verklaren). Dat Rey een kloon is vermoed ik ook steeds sterker, in feite is Anakin ook een cloon, door middel van een onbevlekte bezwangering door Palpatine.
 15. Marko

  Palpatine ....

  Nou zeg.... laat ik hier toevallig een prachtig warm, doch ietwat vochtig, plekje voor weten.
 16. Marko

  Palpatine ....

  Nou nog drie maanden te gaan en dus de hoogste tijd om het, wat ik de afgelopen maanden omdoopte tot kijk-eens-wat-ik-heb forum weer een impuls te geven teneinde weer echte leuke gesprekken op gang te krijgen. Wat denken jullie. Hoe gaat Sidious op het toneel verschijnen en wat is er gebeurd na ROTJ? Bovenstaand drie jaar oude bericht, lijkt toch weer snel actueel te gaan worden
 17. Marko

  Games Where?

  Legendarisch moment. Na de ps1 ben ik niet meer in bezit van een console geweest. Nu een PS4 gekocht maar het maagdenvlies is weer aangegroeid. Dus....be gentle en ik ben geheel onwetend. Waar kopen jullie games, beste prijsniveau? Verder zou ik best wat tips willen. Ook games. Op de ps1 verslaafd geweest aan Resident Evil en Metal Gear. Op de pc Half Life en Fear. Verwacht niet zo snel te willen duiken in een geheel open wereld dus met name de lineaire verhaal lijn. Thankssss
 18. Marko

  welke films in 2017

  Zo we tellen af... naar 2017. Tijd om de filmagenda in te gaan vullen voor dit jaar. Naar welke films kijk je (op dit moment) het meest uit. Lijstjestijd... ben erg benieuwd of ik nog wat kan toevoegen?
 19. Nu dat Star Wars de jackpot heeft geraakt, is het te verwachten dat de film maatschappijen massaal op de orkestkar springen. Ik ben benieuwd welke oudere series of (teken-)films je gemoderniseerd zou willen zien in het starwars genre (sf epic space opera)! Het kan natuurlijk ook een boek zijn. Ik denk zelf in eerste instantie aan buck rogers of galactica (mits verder gaand op de originele serie). Lijkt me leuk jullie ideeën te horen. Ter lering en vermaak......
 20. Marko

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Super om te zien EJ , we zijn een keer geweest, maar vanuit de stad achter de duinen is het helaas echt een te grote reis voor wat er geboden word bijna 3uur. Geen misverstand, het is een enorm gezellige kleine con en ik bevestig alle plus punten die je noemt, het is puur de reisafstand. Dat wellicht in combinatie met dat ik niets met handtekeningen doe. Ik hoop dat de echo base con in Utrecht, december, zich kan ontwikkelen naar een Nederlands alternatief voor PotF . Met grote cons heb ik t sowieso helemaal gehad!! Hoe dan ook de foto's roepen goede herinneringen op aan een erg leuke con destijds.
 21. Een dedicated star wars Con, un-official wel te verstaan. Ik verwacht er niet heel veel van (soort a'dam comic con ) maar de entree is zeer schappelijk en de afstand acceptabel. En he, wie wil er niet eens op de foto met een Gamorrean Guard, die ook nog eens in The Dark Crystal te zien was? (Hugh Spight) http://poweroftheforce.net Iemand bekend met organisatie of anderszins bekend met dit event? En plannen om te gaan?
 22. It's the most wonderful time of the year.... Voelde het voor jou de laatste tijd ook alsof je weer in de star wars dark ages, voor '99 of na '05 was beland. Daar gaat verandering in komen. Serieus te nemen star wars meesterklikspaan MSW begint zachtjes aan met geruchten te komen. Een kleine samenvatting, maar eerst *SPOILERWARNING* !!!
 23. Marko

  Speculaasjes

  Jawel. Ik werd toevallig gevraagd over wat dat is die lowlands cantina etc etc. Die mensen die niets met star wars hebben. En het ook niet begrijpen. Maar inderdaad vreemd want het is een besloten groep. Ik kom negatief over is niet mijn bedoeling, zou het ook niet weten hoe je mensen naar het forum krijgt. Er op wijzen wellicht.
 24. Marko

  Speculaasjes

  Zit ik op de fiets zie ik ineens weer licht branden in mijn favorite cafe.... Hell Yeah. Maar dat is niet alleen voor oudere fans hoor, ook jongere fans zijn gek op de OT. De fan-community kritiek dat JJ te veel zou recyclen steekt nogal schril af tegenover die over wat RJ meende neer te moeten zetten. Ik bedoel, je gaat toch naar een Star Wars (saga) film. Dan wil ik ook star wars elementen en dat is dan hoe dan ook wel eens eerder gedaan. Je komt toch ook bedrogen uit als je naar een 007 film gaat en het blijkt ineens over een man met een stok te gaan die te stijde trekt tegen een kudde losgelsagen waterbuffels in Mozambique. Laat de komende jaren vooral nieuwe verhalen neergezet worden, ik sta er om te springen. RJ en B&W gaan een serie films maken met een totaal originele invalshoek in het SW universum. Heel prettig Al ben ik geloof ik de enige ter wereld die niet erg warm loopt voor Mandalorian. De getoonde beelden zijn prachtig, maar ik wil toch echt een inhoudelijk sterk verhaal zeker bij een tien uur durende serie en daar zie ik nog niet veel 'bewijs' voor. Inhoudelijk vond ik de trailer verder wel heel goed, subtiel ook. Lando in beeld, kort maar krachtig. Planeten. Jakku, Tatooine weer een andere zanderig planeetje. Genoeg te speculeren. Die move van Rey zal wel een misleiding blijken te zijn, net als de lach van Sidious, ik verwacht hem niet te zien, wellicht alleen als een holocron. Verder probeer ik niet al te veel te verwachten, omdat dat nu juist is wat TLJ in de eerste plaats tegen deed vallen, mijn eigen verwachting (overigens kwam daarna een diepere analyse en ben ik er van overtuigd dat het gewoon een matige star wars film is) Tja, dat, zolang dat niet besloten is, doe ik er daar niet aan mee en sluit ik liever aan in 'the real cantina' waar je met gesloten deuren bij een haardvuur over Star Wars kunt keuvelen. Ik geloof er niets van dat Fora niet floreren, getuige bijvoorbeeld Reddit. Overigens is het qua drukte en niveua op LLC ook niet echt top.
 25. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  neeeeee, dat meen je niet *cynical mode off* >he Its me your talking to, that SWA Grandmaster
×