Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Marko last won the day on June 11 2018

Marko had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

4 Followers

About Marko

 • Rank
  Grandmaster

Recent Profile Visitors

1,558 profile views
 1. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  nou inderdaad, geen speld tussen te krijgen. Zeker als je er van uit gaat dat Skarskard gewoon de Scandinavische Gleeson is , dan heb je nog een juiste voorspelling. Vraag me wel af of Bautista niet té normaal is voor beast, maar een beetje grimage kan helpen. Lady Jessica ook gecast uit de beste actiefilm van 2019..... komt u maar met de tondeuse. nu de rest nog ben uiteraard voorál benieuwd naar Chani en Feyd, zal niet lang meer duren. Dit wórdt echt een mega project!
 2. Marko

  Star Wars Suites

  zo ben ik er in eerste instantie aan gekomen inderdaad, ik geloof 30 voor 2 kaarten.
 3. Marko

  Star Wars Suites

  Top Dennis, bedankt voor het verslag. Ik kan mijn verwachting managen, het is citaat 2 dus...
 4. Oh Yo, mijn vraag was achteraf zo dom dat hij onmogelijk te begrijpen was. Het ontging me geheel dat Temiri Blagg zijn karakternaam was.... Ik dacht aan engels vertaling van het russisch of zo iets ! Thanks!
 5. Marko

  Star Wars Legacy Marvel

  ja dat dacht ik ook, even wachten dan maar tot 3 ook uit is om de verzendkosten te drukken.
 6. Marko

  The Mandalorian

  Zojuist las ik dat Darth Maul, Admiral Thrawn en de reincarnatie van Sidious .....nee grapje, maar goed om hier vast een topic over te hebben. De werkelijkheid is natuurlijk dat hier nog geen ene fuck bekend over is. Uitgezonderd de regiseurs per aflevering natuurlijk. Is dat nu iets dat al eerder is voorgekomen in een star wars project, dat er geheel niet bekend was wie er in zullen gaan spelen? Zal dit er op duiden dat er vooral 'onbekende' gezichten te zien zullen zijn? Wat ik me verder nogal afvraag, hoe gaan ze dit marketing technisch doen. Men zal van Solo geleerd moeten hebben hoe belangrijk product placement is (ik ben er van overtuigd dat Solo veel last heeft gehad van Deadpool en Infinitywars). De campagne voorafgaand aan Solo verdient ook geen prijzen. Ongeacht de exacte release van KungFu Manda (* en sorry) zal de reclame campagne toch ook redelijk synchroom gaan lopen met die van Episode IX. *(de premisse van de geheimzinne exotische outlaw in een western setting doet me steeds maar denken aan de serie Kung Fu, David Carradine RIP , die op basis hiervan overigens de rol in Kill Bill kreeg)
 7. EJ, waarom is de naam van Temiri Blagg - Temir Blaev op de poster (of andersom )
 8. Back to on topic, de vraag was wie hier heen is gegaan? Ik ben benieuwd, klein verslagje?
 9. Marko

  Star Wars Legacy Marvel

  Goed om te weten, ik overweeg deze ook nog eens aan te schaffen in fysieke vorm na de digitale versie veslonden te hebben. Wat mij betreft een van de beste Legends (vies woord) comic series! Als iemand nog een tip heeft waar ze het meest voordelig aan te schaffen zijn?
 10. Marko

  Star Wars Suites

  Ik ga ook zaterdag uiteraard in de mooiste stad achter de duinen. 15.00 Ik wist niet dat er ook een avond voorstelling was, maar dat verklaart waarom de tickets er voor een appel en een ei uit gingen op de vakantieveilingen. Ben heel benieuwd naar de ervaringen, vooral de setlist, ik zie dat de Gekstuuuh vanavond al aan de beurt is....
 11. damn gasten we vallen in herhaling.... dat is het enige dat ik zei. Lower your expectations.
 12. Vrij vertaald, kijk híer niet naar zoals je naar een echte star wars film kijkt, dat zou zou je kunnen uitleggen als, heb niet al te hoge verwachtingen en.... dan zijn we het weer eens😂 Zo te zien Is Dennis voorzichtig positief en dat stemt me voor nu gelukkig. ik ga er bij gelegenheid zeker naar kijken.... misschien wel 2 keer
 13. Thanks. Ik weet redelijk veel van film maken.....zal me dus niet snel verbazen en juist daarom denk ik dat het onmogelijk is. Verder is het als star wars fan anno nu verstandig om getemperde verwachtingen te hebben....;)
 14. Zo te zien ben je niet super stoked om deze te gaan zien Dennis.... Ik weet het ook niet hoor, ik denk persoonlijk dat het nagenoeg onmogelijk is om met een beperkt budget, grote creativiteit en bergen goede wil iets maken dat lijkt op iets dat honderden miljoenen kost.
 15. Marko

  FACTS 2018

  ook hier zit ik weer met social calls ....pity me.
×