Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,477
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Marko last won the day on June 12 2020

Marko had the most liked content!

Community Reputation

93 Excellent

4 Followers

About Marko

 • Rank
  Grandmaster

Recent Profile Visitors

3,729 profile views
 1. Marko

  Handtekeningen

  Proshesy's handtekeningen forum.... nog even de titel aanpassen mannen🤣🤣🤣
 2. Marko

  Kenobi; The Balance of the Force

  Ik vind dit totaal irrelevant nieuws. Ik wacht op nieuws vanuit Lucasfilm.
 3. Marko

  The Mandalorian

  PS Hate to say I told you so :)
 4. Marko

  Boeken / comics vanaf Rule of two

  Ik zou vooral niet ambiëren alles te willen lezen, maar ook het aspect kwaliteit. Je noemt de Bane trilogie en daarna Plagueis. Mijn bescheiden mening heb je dan ook echt kwaliteit. Wat er tusssen ligt is ook in een uurtje op wookiieepedia te lezen. Aanvullend, een soort van alternatieve toekomst omdat het nu naar Legends is verbannen, is de comic serie (40delen) Star Wars Legacy. Een ten onrechte ondergewaardeerd serie die onder meer gaat over de hervorming van de Sith in de toekomst, wanneer de Sith de rulle of two hebben varen, Sith holo’s van onder andere Bane en met verder in de hoofdrol een verre nazaat, uiteraard force gifted, van Skywalker die verslaafd is aan deathsticks en zich omringt met een stel smokkelaars. Als dat niet interessant klinkt dan weet ik het niet. Bovendien met schitterende artwork van Jan Duursema.
 5. Marko

  The Mandalorian

  Inderdaad en in alle eerlijkheid ook wel een gevalletje wie de schoen past trekke hem aan. Op bovenstaand bericht kwam ook geen respons op mijn reactie. Een bericht neerzetten en dan foetsie, zou ik niet beschrijven als ‘iets bespreken’. no offense, gewoon oprechte feedback
 6. Marko

  The Mandalorian

  Bovendien natuurlijk Dave Filoni, die uiteraard zijn kans grijpt om wat clone wars materiaal in live action te maken. Wat een reacties allemaal weer hele discussie opgezet @the Prosheshy 😄😄😄😄
 7. Marko

  The Mandalorian

  Kereltje was in de eerste trailer ook al te zien trouwens... zie hier. en dat in combi met de tekst: its a shame your people have suffered maakt dat ik wel bij mijn bovenstaande standpunt blijf.
 8. Marko

  The Mandalorian

  Het ziet er sowieso als een flashback, gezien inderdaad droidship en battle droid. Als je dan even logisch nadenkt, ca 36 jaar eerder. Knulletje lijkt een jaar of 10, Pedro Pascal is 44 dus, dat zou prima kunnen. De kleding, dat diepe rood, kan natuurlijk van alles zijn, het doet niet direct een belletje rinkelen. Kinderen die zonder ouders verder moeten, om welke reden dan ook is natuurlijk wel een van de kenmerken van star wars. Ik zou dus gokken dat dit Manda zelf is.
 9. Marko

  Handtekeningen

  Ik heb hier een foto van een onderbroek. Deze droeg ik tijdens een sollicitatie gesprek. Ik moest heel nodig naar de wc, maar ze bleven maar vragen en ik kreeg er de zenuwen van. Door die zenuwen veranderde de lading die ik kwijt wilde ook nog van dikte met als resultaat dat ik ten onrechte dacht een beetje lucht te kunnen laten ontsnappen. Het resultaat zie je hier.
 10. Marko

  Palpatine ....

  dat kan natuurlijk> Ik zie alleen niet zo snel een legends film dan wel tv serie starten...wie weet wat de toekomst brengt? Star wars en zijn als peper en zout. Lucas was teleurgesteld in Marquand, Kurtz was teleurgesteld in Lucas, vervolgens waren de fans teleurgesteld in Lucas en is Lucas weer teleurgesteld in Disney. Mischien heeft hij het bonnetje nog :) maar serieus ik wil wel even lezen waar hij met name over teleurgesteld is
 11. Marko

  Palpatine ....

  Irrelevant.... non canon🤣🤣🤣🤣
 12. Marko

  Palpatine ....

  Ik vraag me ook af of ie echt dood is sinds return of the jedi, die mysterieuze blauwe wolk die omhoog steeg. Toen een paar jaar terug Maul bleek te leven na in een soortelijke put gevallen te zijn en na bovendien gehalveerd te zijn, wisten we dat in deze canon alles mogelijk is. Toch denk ik tegelijkertijd ook dat ze zo ver niet gaan en we te maken krijgen met een soort sith-ghost. Een niet levende entiteit in ieder geval (zou die blauwe wolk verklaren). Dat Rey een kloon is vermoed ik ook steeds sterker, in feite is Anakin ook een cloon, door middel van een onbevlekte bezwangering door Palpatine.
 13. Marko

  Palpatine ....

  Nou zeg.... laat ik hier toevallig een prachtig warm, doch ietwat vochtig, plekje voor weten.
 14. Marko

  Palpatine ....

  Nou nog drie maanden te gaan en dus de hoogste tijd om het, wat ik de afgelopen maanden omdoopte tot kijk-eens-wat-ik-heb forum weer een impuls te geven teneinde weer echte leuke gesprekken op gang te krijgen. Wat denken jullie. Hoe gaat Sidious op het toneel verschijnen en wat is er gebeurd na ROTJ? Bovenstaand drie jaar oude bericht, lijkt toch weer snel actueel te gaan worden
 15. Marko

  Power of the Force 2/3 mei 2020 te Oberhausen

  Super om te zien EJ , we zijn een keer geweest, maar vanuit de stad achter de duinen is het helaas echt een te grote reis voor wat er geboden word bijna 3uur. Geen misverstand, het is een enorm gezellige kleine con en ik bevestig alle plus punten die je noemt, het is puur de reisafstand. Dat wellicht in combinatie met dat ik niets met handtekeningen doe. Ik hoop dat de echo base con in Utrecht, december, zich kan ontwikkelen naar een Nederlands alternatief voor PotF . Met grote cons heb ik t sowieso helemaal gehad!! Hoe dan ook de foto's roepen goede herinneringen op aan een erg leuke con destijds.
×