Jump to content

Het forum staat i.v.m. technische redenen nu standaard ingesteld op 'Engels'. Mocht je het forum liever weer in het Nederlands willen gebruiken, scroll dan helemaal naar beneden tot je niet meer verder kunt. Daar vind je aan de linkerkant de knop 'Language', waar je de Nederlandse taal weer kunt instellen.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je begrip!

Marko

Lid
 • Content Count

  1,458
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Marko last won the day on June 11 2018

Marko had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

4 Followers

About Marko

 • Rank
  Grandmaster

Recent Profile Visitors

1,641 profile views
 1. Marko

  Je laatste Star Wars aanwinst

  Dat zat er in na een bezoekje aan de dcc hè De ARC is mijn favoriete non OT ship bythe way.
 2. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  In het kader van dune-awakens Wat mij betreft het beste casting nieuws tot nog toe. JOSH MF”ING BROLIN as Guernsey Halleck. Dit is echt goed nieuws omdat de man niets verkeerd kan doen in mijn ogen, ben dan ook echt fan van deze gast! Gek genoeg heb ik hem in de “raad de cast” helemaal niet genoemd of ik kijk er langs.
 3. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  Ach Paul wordt gespeeld door een Frans joodse jongeman die opgroeide in hells kitchen......
 4. Marko

  Speculaasjes

  Ik denk dat dit een apart topic verdiend. Geen speculaasjes maar CITROENEN.
 5. Marko

  Speculaasjes

  It's the most wonderful time of the year.... Voelde het voor jou de laatste tijd ook alsof je weer in de star wars dark ages, voor '99 of na '05 was beland. Daar gaat verandering in komen. Serieus te nemen star wars meesterklikspaan MSW begint zachtjes aan met geruchten te komen. Een kleine samenvatting, maar eerst *SPOILERWARNING* !!!
 6. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  En dáár komt nu dus weer Javier Bardem bij als Stilgar.... niet voorspeld maar wel perfect gecast mits hij kort gehouden wordt. En gelukkig niet al te PC deze dune versie.
 7. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  En meer nieuws.... star wars gerelateerd zelfs. Oscar Isaac wordt Duke Leto..... cool en aangezien ze een vrij jonge Paul hebben gecast prima qua leeftijd.
 8. Marko

  Andere te verfilmen SF Space Opera's

  nou inderdaad, geen speld tussen te krijgen. Zeker als je er van uit gaat dat Skarskard gewoon de Scandinavische Gleeson is , dan heb je nog een juiste voorspelling. Vraag me wel af of Bautista niet té normaal is voor beast, maar een beetje grimage kan helpen. Lady Jessica ook gecast uit de beste actiefilm van 2019..... komt u maar met de tondeuse. nu de rest nog ben uiteraard voorál benieuwd naar Chani en Feyd, zal niet lang meer duren. Dit wórdt echt een mega project! Edit. Vandaag Beautiful Boy gezien waar Chalamet een van de hoofdrollen speelt. En hoe. Wat een talent. En wat een film, greep me zwaar naar de keel. Horror voor vaders met jonge zoons of zoiets. En een wake up call voor iedereen die harddrugs lichtzinnig neemt.
 9. Marko

  Star Wars Suites

  zo ben ik er in eerste instantie aan gekomen inderdaad, ik geloof 30 voor 2 kaarten.
 10. Marko

  Star Wars Suites

  Top Dennis, bedankt voor het verslag. Ik kan mijn verwachting managen, het is citaat 2 dus...
 11. Oh Yo, mijn vraag was achteraf zo dom dat hij onmogelijk te begrijpen was. Het ontging me geheel dat Temiri Blagg zijn karakternaam was.... Ik dacht aan engels vertaling van het russisch of zo iets ! Thanks!
 12. Marko

  Star Wars Legacy Marvel

  ja dat dacht ik ook, even wachten dan maar tot 3 ook uit is om de verzendkosten te drukken.
 13. Marko

  The Mandalorian

  Zojuist las ik dat Darth Maul, Admiral Thrawn en de reincarnatie van Sidious .....nee grapje, maar goed om hier vast een topic over te hebben. De werkelijkheid is natuurlijk dat hier nog geen ene fuck bekend over is. Uitgezonderd de regiseurs per aflevering natuurlijk. Is dat nu iets dat al eerder is voorgekomen in een star wars project, dat er geheel niet bekend was wie er in zullen gaan spelen? Zal dit er op duiden dat er vooral 'onbekende' gezichten te zien zullen zijn? Wat ik me verder nogal afvraag, hoe gaan ze dit marketing technisch doen. Men zal van Solo geleerd moeten hebben hoe belangrijk product placement is (ik ben er van overtuigd dat Solo veel last heeft gehad van Deadpool en Infinitywars). De campagne voorafgaand aan Solo verdient ook geen prijzen. Ongeacht de exacte release van KungFu Manda (* en sorry) zal de reclame campagne toch ook redelijk synchroom gaan lopen met die van Episode IX. *(de premisse van de geheimzinne exotische outlaw in een western setting doet me steeds maar denken aan de serie Kung Fu, David Carradine RIP , die op basis hiervan overigens de rol in Kill Bill kreeg)
 14. EJ, waarom is de naam van Temiri Blagg - Temir Blaev op de poster (of andersom )
 15. Back to on topic, de vraag was wie hier heen is gegaan? Ik ben benieuwd, klein verslagje?
×